strikenone Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Dobil sem zalogo za praznične dni vendar tokrat je zadeva ful vlažna in mi ni čist jasno zakaj?! Ker nisem ravno reden konzumator tudi nevem kako najlažje (pa brez da zategneš lajno) preizkusiš kvaliteto. Mimogrede, a je smiselno da to reč posušim? hvala za odgovore!! Quote Link to comment
lila Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Mimogrede, a je smiselno da to reč posušim?Ta reč se bo posušila sama.. še prehitro Quote Link to comment
minka Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 My guess je, da dilerji vlažijo spid, da mu povečajo maso. Quote Link to comment
EcStAsY Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 My guess je, da dilerji vlažijo spid, da mu povečajo maso. Quote Link to comment
cherrylejdi Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Dobil sem zalogo za praznične dni vendar tokrat je zadeva ful vlažna in mi ni čist jasno zakaj?! Ker nisem ravno reden konzumator tudi nevem kako najlažje (pa brez da zategneš lajno) preizkusiš kvaliteto. Mimogrede, a je smiselno da to reč posušim? hvala za odgovore!! predlagam da posušiš le toliko, da se lahko normalno naredi lajna. Quote Link to comment
downtown Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Js sm ugotovu, da če že na tak način mešajo spid da ga močjo ga s tem tut uničjo ker k se posuši je navadn apn! Sam se mi zdi da sploh u pasti ni amfiča ampak neki druzga... Najbol uzet že suh sp. Quote Link to comment
tEcHnO BoY Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Dobil sem zalogo za praznične dni vendar tokrat je zadeva ful vlažna in mi ni čist jasno zakaj?! Ker nisem ravno reden konzumator tudi nevem kako najlažje (pa brez da zategneš lajno) preizkusiš kvaliteto. Mimogrede, a je smiselno da to reč posušim? hvala za odgovore!! mal posrfej po starih topicih ker je ogrooomno napisanga na pasto in dolocanja kvalitete. Quote Link to comment
acidman Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 to da je vlazen ti nc ne pove o kvaliteti, je pa res kokr minka prau da je lahko namenoma navlazen, tko da logicno da ga bo potem manj, ker je biu tud natehtan vlazen Quote Link to comment
Fly113 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 js sm zanc dobu nek speed k je bil pinki barve .... mal je bil moker sm delal je pa k šus tk da pomoje ce je vlazen ni nujno da je slab Quote Link to comment
Luchsich Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 tk da pomoje ce je vlazen ni nujno da je slab zdej pa za vzgojno domačno nalogo napiš en post in notr 10x "mokrota spida nima veze z kvaliteto" copi-pejst ne vela! Quote Link to comment
aleksija23 Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Tud jaz mam doma en g nekega "spida" ki vleče na pinki barvo. Kupljen nekje na nekem partiju v AG pa nismo niti gledal kaj je, tud probala nisem. Sem pa predvidevala da je najbrž kako sranje namešano s temi pinki oz. viola knofi, ki so zdaj naokoli. Je možn? Mah ta scena je kr neki, dve al tri leta nazaj je blo vse kar smo nabavli super, da ne rečem o knofih dolarjih al pa mercedezih k so delali tako, da ni moč opisati z besedami - in to enga al pa dva na noč je blo dovolj. Res bo treba počas nehat. Quote Link to comment
eja Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 barvo loh faše tud npr. od flyerja npr. če ga not v flyer zapakiraš.. sploh če je moker spid Quote Link to comment
Pantheon Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 ne ta sped je OK! Sej je kšn maček tu gor na DA, da bi znal razložiti zakaj pri proizvodnji nastane pinki speed. Quote Link to comment
aleksija23 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Ne vem, vonj ma kar precej po spidu, sam ta pinki barva mi res ni jasna v bistvu če bi bil zdrobljen knof bi blo tud videt kake drobce, sam je pa prav vse lepo pinki zgleda. Mogoče je pa za punce Bom poročala k probam enkrat ob priliki. Quote Link to comment
mato Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Sm vidu in vohal ta pinky moker spid. Zadeva ni nič posebnega, povprečna kvaliteta. Pinky barva mi že od nekdaj ni jasna (ta spid oz. barva se je pojavljal že pred leti). IMO namerno barvanje, mogoče kdo hoče pinkyTM ufurat. Kolikor vem do sedaj ni bilo drugih barv na SLO tržišču. Sklepam, da je dilerka kaka barbika nora na pinky barvo Edited January 15, 2009 by mato Quote Link to comment
Pantheon Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 ne ta sped je OK! Sej je kšn maček tu gor na DA, da bi znal razložiti zakaj pri proizvodnji nastane pinki speed. Sometimes pink speed can actually indicate that someone used an indicator to get the amount of acid needed to form the salt spot on (I think it's methyl red that used). It might even have been methyl red that was used for methamphetamine salt formation, which might account for it not feeling like regular speed. Does it just feel like a large dose of speed or slightly different - not as tightly wound? The former & it's just strong, but the latter may indicate meth (not pure crystals, but stuff that's been reasonably cut) - I've had pinkish methamphetamine before, but mostly being pink meant it was just lightly cut amphetamine. Quote Link to comment
Njet Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Nekak dvomim v zgornjo razlago, ker so (več ali manj) vsi, ki proizvajajo amfetamin sulfat sposobni izračunat potrebno količino H2SO4. Metamfetamin pa se je pojavljal v namerno obarvanih pink serijah tk, da je tui tista o razredčenem metamfetaminu bolj bosa. Neka reakcija z zrakom pomoje. Edited January 15, 2009 by Njet Quote Link to comment
mato Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Kolikor vem do sedaj ni bilo drugih barv na SLO tržišču. se opravičujem, bila je še rumena. Quote Link to comment
Gecko Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Pa oranžna, kupljena na gorenjskem, kak mesec nazaj. Pizdarija zmešana z cukri, oz. bolje rečeno cukri namešani z speedom. Sej smo prblizno vedl v kaj se spuščamo (je blo ze roza, pa rumeno, ampak oranzno...??) pa je vseen seklno tko da nobenmu ni blo nic jasno. Drug dan pa safr, skratka sramota.. Quote Link to comment
mato Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Men bi bil najbolj hude barve, če bi bil črn. Hočem črnega! Al pa črn z rumenim pikcam, zavit v rdečo pro(ta debelo) folijo Edited January 15, 2009 by mato Quote Link to comment
Gecko Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Hm, ne boš verjel ampak pred svenom je tut o tem padla debata, in smo se druzno strinjal da bi bla ta barva res najbolj proper Quote Link to comment
mato Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Hm, ne boš verjel ampak pred svenom je tut o tem padla debata, in smo se druzno strinjal da bi bla ta barva res najbolj proper ...jebešmo, jest sm bil tud na svenu, da nism jest na ušesa vleku ...namest na nos... Quote Link to comment
Gecko Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 pri takih traparijah ki so trenutno na voljo je verjetno res bolj pametno vlečt na ušesa kot pa karkoli drugega. on the other hand, mogoče bi mogu tut skozi nos, ti vsaj nebi tista umazanija tako v oči padla (tko, da mava obdelane vse odprtine na glavi) Quote Link to comment
mato Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) ...ti vsaj nebi tista umazanija tako v oči padla To je res. Jebemti slabo drogo! Apel dilerjem: dejte končno zrihtat ene dobre bonbone, da se bomo spet radi mel! P.S.: lahko tud dobr spid. Pa 1 gram naj bo 1 gram (še to se naučte)! Edited January 15, 2009 by mato Quote Link to comment
policaj Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 ta spid je čuden. Če je sploh speed. Na začetku ko povlečeš je kr nekaj rush-a potem pa začne nekako zabijat. Spiješ še kakšno pjačo čez pa si zaspan. Celo jaz sem spal brez problema po celem gramu, pa sem drugače imel probleme z spanjem, če sem samo kakšno linijo ali dve kvalitetnega speeda povlekel . Pa da ne pozabim na iluzije. V ugašnjeni peči sem videl ogenj in bil celo prepričan, da greje. Šele, ko sem to omenil prijateljici in mi je ona povedala, da je peč ugašnjena sem opazil, da je res tako in videl kos oranžnega papirja. pa kot mato pravi zdaj se v bistvu kot en gram dobi 0,8 mokrega, ko se posuši je pa vsega 0,6g ali še manj. Quote Link to comment
Herbal Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 ta spid je čuden. Če je sploh speed. Na začetku ko povlečeš je kr nekaj rush-a potem pa začne nekako zabijat. Spiješ še kakšno pjačo čez pa si zaspan. Celo jaz sem spal brez problema po celem gramu, pa sem drugače imel probleme z spanjem, če sem samo kakšno linijo ali dve kvalitetnega speeda povlekel . Pa da ne pozabim na iluzije. V ugašnjeni peči sem videl ogenj in bil celo prepričan, da greje. Šele, ko sem to omenil prijateljici in mi je ona povedala, da je peč ugašnjena sem opazil, da je res tako in videl kos oranžnega papirja. pa kot mato pravi zdaj se v bistvu kot en gram dobi 0,8 mokrega, ko se posuši je pa vsega 0,6g ali še manj. jp, sm že meu iste izkušnje z podobnim "speedom", to bi blo treba testirat... Quote Link to comment
policaj Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 jp, sm že meu iste izkušnje z podobnim "speedom", to bi blo treba testirat... verjetno, da kronce ne gredo več v promet pa so jih zmleli v prah in prodajajo kot speed. Splačalo bi se Quote Link to comment
mato Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 verjetno, da kronce ne gredo več v promet pa so jih zmleli v prah in prodajajo kot speed. Splačalo bi se Možno je, da so jih (kronce) posamezniki mešal z Amfetaminom oz., da so v tiste mokre smeti k se prodajajo zdej namešal še kronce. Amfetamina je IMO not tolk, da ima zadeva samo približno vonj po Amfičih. Pa tko kot je policaj reku: 0.8 ko se posuši je 0,5 - 0,6. Ne se pustit nategovat... druga stvar pa je, da "hudič v sili še muhe žre" Quote Link to comment
mato Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) ta spid je čuden. Če je sploh speed. Na začetku ko povlečeš je kr nekaj rush-a potem pa začne nekako zabijat. A je bil ta spid suh, trd in je mel okus po pralnem prašku? Ljubljana ga je bla polna. Edited January 23, 2009 by mato Quote Link to comment
policaj Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 A je bil ta spid suh, trd in je mel okus po pralnem prašku? Ljubljana ga je bla polna. ne, to je ta roza speed. Ko se je posušil je izgubil vonj po amfetaminu. Če ima okus po pralnem prašku pa lahko probam, mi je ostalo še za eno . Itak ima že kronca notr amfetamin ne rabi nič dodajat. Dejmo rečt, da so 3 kronca tablete cca 0,5g = pri prodanem "gramu" speeda 100% dobiček. Tako da se jim dobro splača to sranje prodajat. Quote Link to comment
Recommended Posts