Jump to content

Kaj je s tem speedom?!

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobil sem zalogo za praznične dni vendar tokrat je zadeva ful vlažna in mi ni čist jasno zakaj?!

Ker nisem ravno reden konzumator tudi nevem kako najlažje (pa brez da zategneš lajno) preizkusiš kvaliteto.

Mimogrede, a je smiselno da to reč posušim?

hvala za odgovore!!

predlagam da posušiš le toliko, da se lahko normalno naredi lajna.

Dobil sem zalogo za praznične dni vendar tokrat je zadeva ful vlažna in mi ni čist jasno zakaj?!

Ker nisem ravno reden konzumator tudi nevem kako najlažje (pa brez da zategneš lajno) preizkusiš kvaliteto.

Mimogrede, a je smiselno da to reč posušim?

hvala za odgovore!!

mal posrfej po starih topicih ker je ogrooomno napisanga na pasto in dolocanja kvalitete. ;)
  • 3 weeks later...

Tud jaz mam doma en g nekega "spida" ki vleče na pinki barvo. Kupljen nekje na nekem partiju v AG pa nismo niti gledal kaj je, tud probala nisem. Sem pa predvidevala da je najbrž kako sranje namešano s temi pinki oz. viola knofi, ki so zdaj naokoli. Je možn? Mah ta scena je kr neki, dve al tri leta nazaj je blo vse kar smo nabavli super, da ne rečem o knofih dolarjih al pa mercedezih k so delali tako, da ni moč opisati z besedami - in to enga al pa dva na noč je blo dovolj. Res bo treba počas nehat.

Sm vidu in vohal ta pinky moker spid. Zadeva ni nič posebnega, povprečna kvaliteta. Pinky barva mi že od nekdaj ni jasna (ta spid oz. barva se je pojavljal že pred leti).

IMO namerno barvanje, mogoče kdo hoče pinkyTM ufurat.

Kolikor vem do sedaj ni bilo drugih barv na SLO tržišču. Sklepam, da je dilerka kaka barbika nora na pinky barvo ;)

Edited by mato

ne ta sped je OK! Sej je kšn maček tu gor na DA, da bi znal razložiti zakaj pri proizvodnji nastane pinki speed.

Sometimes pink speed can actually indicate that someone used an indicator to get the amount of acid needed to form the salt spot on (I think it's methyl red that used). It might even have been methyl red that was used for methamphetamine salt formation, which might account for it not feeling like regular speed. Does it just feel like a large dose of speed or slightly different - not as tightly wound? The former & it's just strong, but the latter may indicate meth (not pure crystals, but stuff that's been reasonably cut) - I've had pinkish methamphetamine before, but mostly being pink meant it was just lightly cut amphetamine.

Nekak dvomim v zgornjo razlago, ker so (več ali manj) vsi, ki proizvajajo amfetamin sulfat sposobni izračunat potrebno količino H2SO4.

Metamfetamin pa se je pojavljal v namerno obarvanih pink serijah tk, da je tui tista o razredčenem metamfetaminu bolj bosa.

Neka reakcija z zrakom pomoje.

Edited by Njet

Pa oranžna, kupljena na gorenjskem, kak mesec nazaj. Pizdarija zmešana z cukri, oz. bolje rečeno cukri namešani z speedom. Sej smo prblizno vedl v kaj se spuščamo (je blo ze roza, pa rumeno, ampak oranzno...??) pa je vseen seklno tko da nobenmu ni blo nic jasno.

Drug dan pa safr, skratka sramota..

...ti vsaj nebi tista umazanija tako v oči padla

To je res. Jebemti slabo drogo! ;) Apel dilerjem: dejte končno zrihtat ene dobre bonbone, da se bomo spet radi mel!

P.S.: lahko tud dobr spid. Pa 1 gram naj bo 1 gram (še to se naučte)!

Edited by mato

ta spid je čuden. Če je sploh speed. Na začetku ko povlečeš je kr nekaj rush-a potem pa začne nekako zabijat. Spiješ še kakšno pjačo čez pa si zaspan. Celo jaz sem spal brez problema po celem gramu, pa sem drugače imel probleme z spanjem, če sem samo kakšno linijo ali dve kvalitetnega speeda povlekel . Pa da ne pozabim na iluzije. V ugašnjeni peči sem videl ogenj in bil celo prepričan, da greje. Šele, ko sem to omenil prijateljici in mi je ona povedala, da je peč ugašnjena sem opazil, da je res tako in videl kos oranžnega papirja. :confused:

pa kot mato pravi :) zdaj se v bistvu kot en gram dobi 0,8 mokrega, ko se posuši je pa vsega 0,6g ali še manj.

ta spid je čuden. Če je sploh speed. Na začetku ko povlečeš je kr nekaj rush-a potem pa začne nekako zabijat. Spiješ še kakšno pjačo čez pa si zaspan. Celo jaz sem spal brez problema po celem gramu, pa sem drugače imel probleme z spanjem, če sem samo kakšno linijo ali dve kvalitetnega speeda povlekel . Pa da ne pozabim na iluzije. V ugašnjeni peči sem videl ogenj in bil celo prepričan, da greje. Šele, ko sem to omenil prijateljici in mi je ona povedala, da je peč ugašnjena sem opazil, da je res tako in videl kos oranžnega papirja. :confused:

pa kot mato pravi :) zdaj se v bistvu kot en gram dobi 0,8 mokrega, ko se posuši je pa vsega 0,6g ali še manj.

jp, sm že meu iste izkušnje z podobnim "speedom", to bi blo treba testirat...

verjetno, da kronce ne gredo več v promet pa so jih zmleli v prah in prodajajo kot speed. Splačalo bi se :think:

Možno je, da so jih (kronce) posamezniki mešal z Amfetaminom oz., da so v tiste mokre smeti k se prodajajo zdej namešal še kronce.

Amfetamina je IMO not tolk, da ima zadeva samo približno vonj po Amfičih.

Pa tko kot je policaj reku: 0.8 ko se posuši je 0,5 - 0,6.

Ne se pustit nategovat... druga stvar pa je, da "hudič v sili še muhe žre" ;)

A je bil ta spid suh, trd in je mel okus po pralnem prašku?

Ljubljana ga je bla polna.

ne, to je ta roza speed. Ko se je posušil je izgubil vonj po amfetaminu. Če ima okus po pralnem prašku pa lahko probam, mi je ostalo še za eno :lajna: .

Itak ima že kronca notr amfetamin :) ne rabi nič dodajat. Dejmo rečt, da so 3 kronca tablete cca 0,5g = pri prodanem "gramu" speeda 100% dobiček. Tako da se jim dobro splača to sranje prodajat.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.