litvinenko Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 S punco sva najprej zvlekla vsak po eno manjšo (4cm)... Najprej izrazita pekočina v nosu (še bolj izrazita, kot če bi ecstasy konzumiral čez nos), sledi nepopisno ogaben okus v grlu, ko zadeva polzi navzdol. Hitro sva začela čutiti učinke: evforičnost, sreča, vzhičenost, PLUR all over the place, neizmerna želja po crkljanju, lupčkanju, grizenju in izkazovanju ljubezni. Uro po prvi sva zvlekla še eno in učinki so se samo še pojačali... Sicer ne vem kako bi zadeva delovala, če bi jo konzumiral sam, ampak najbolj verjetno se mi zdi, da bi bilo podobno kot pri konzumaciji ecstasyja - v obdobju rusha. Vmes sem nekako preveč "not padel" in ugriznil punco do krvi, ona pa sploh ni čutila bolečin(drugače je bolj občutljive sorte )... Učinki trajajo kakšno uro, uro in pol, sledi še afterglow... Quote Link to comment
Placebo Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Zanimivo . . . Prvič sploh slišim za tole zadevo. Očitno bo treba malo povrtat po netu in se izobrazit. Je kaj podobno recimo MDMA-ju? Quote Link to comment
litvinenko Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Zanimivo . . . Prvič sploh slišim za tole zadevo. Očitno bo treba malo povrtat po netu in se izobrazit. Je kaj podobno recimo MDMA-ju? Veliko je podobnosti, a vendar se vse dogaja na drugačen način. Ni pranja, centrifugiranja, ampak vseeno so pa občutki bolj deep. Ne znam natančneje opisat Poglej na erowidu... Quote Link to comment
Fejl Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 S punco sva najprej zvlekla vsak po eno manjšo (4cm)... Kolk pa je ta 4cm lajna tehtala približno? Tale "pekočina" in ogaben okus res nista preveč privlačna. Si poskusil kdaj z oralnim konzumiranjem? Domnevam da učinki trajajo dlje ampak je treba vzet večjo dozo? Če se bo vse vredu izteklo, lahko kmalu pričakujete še en report Quote Link to comment
litvinenko Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 Kolk pa je ta 4cm lajna tehtala približno? Če bi vedel, bi napisal. Je šlo bolj na uč... Si poskusil kdaj z oralnim konzumiranjem? Do I look like a girl? Vse taboljše droge so vsaj malo zanič, za take efekte je pač treba mal potrpet. Quote Link to comment
litvinenko Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 Za vse prihodnje potencialne uporabnike bom podal še poročilo ob konkretnem doziranju, da slučajno komu ne odpovejo jetra ali ledvice... Skratka: v soboto sem že doma zvlekel dve 4cm lajni (pol cm debeline), potem sem šel do svoje punce, ki si je naredila eno dvojno... Ostanek večera in v celi noči (do 6 zjutraj) sva zvlekla vsak po 7 dvojnih obilnih lajn... Občutki so bili seveda popolni, kot je seveda pri mephu za pričakovati, seveda bi podobno stanje dosegla že s pol tanjšimi lajnami, ampak zakaj bi, če ni treba šparat No, po celonočnem pogovoru (spat sva šla v nedeljo zjutraj ob 6.45) sva spala do pol enajstih. Z veseljem in brez težav bi spal dlje, samo me je punca zbudila, ker ni hotela sama ždeti v kuhinji in kuhati nedeljsko kosilo. Potem se je začelo: najprej jo je začela boleti glava v sprednjem čelnem delu in bolečina se je stopnjevala. Potem se ji je vrtelo v glavi in slika je vijugala okrog nje. Postalo ji je slabo in poskusila je bruhati in ni šlo. Njena lica so postala škrlatna in tudi čelo je imela vroče. Zavlekla se je na kavč in se poskušala umiriti z avtogenim treningom, potem pa jo je nenadno začelo špikati v predelu jeter do te mere, da je bilo popolnoma nemožno, da se premakne za centimeter. Predel jeter jo je bolel ob vsakem najmanjšem vdihu, zato je dihala kratko in plitvo, ko pa sem predel potipal, je zatulila in postala še bolj vijolična v lica. Situacija je postala dokaj grozljiva in postalo me je strah, kajti pri sebi nisem ravno navajen bad tripov, in hotel sem jo peljati na urgenco. Seveda niti pod razno ni hotela v avto, kaj šele na urgenco. Češ kaj pa tebi ni jasno: komaj čakam, da celi urgenci razlagam, da sem se popolnoma navlekla mepha, oni pa sploh ne bodo vedeli, kaj je to. Potem sem jo vprašal, kaj naj ji prinesem, če bo kaj pila in ni hotela ničesar. Potem se mi je posvetilo in vprašal sem jo, koliko je med vsem tem razvratom pila. Prepričan sem bil, da je spila toliko kot jaz (nekako liter vode), niti nisem bil toliko pozoren na to, ker sem jo videl nekajkrat nagniti steklenico in popolnoma sem ponorel, ko sem izvedel, da je govora o natanko desetih požirkih in niti malo več. Seveda je potem nemudoma spila rehidracijsko raztopino in pol litra vode in stanje se je v parih minutah 100% izboljšalo. Potem je cel dan veliko pila in jedla vitamine, tako, da je bilo vse ok. No, tudi njena nevajena nosna sluznica je kapitulirala s parimi krvavečimi ranicami, ampak danes je normalno pihnila nos brez krvavih pikic. Popolnoma sem se ustrašil, tako da ja: pomembno je pitje tekočine, beware of that. Quote Link to comment
Luchsich Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 o kakšni količini je tle govora? Velikost lajne je res nenatančen opis količine. potrudi se približno oceniti koliko je bilo 200-300mg? 500 - 1000mg? 1g+ ? Quote Link to comment
litvinenko Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 o kakšni količini je tle govora? Velikost lajne je res nenatančen opis količine. potrudi se približno oceniti koliko je bilo 200-300mg? 500 - 1000mg? 1g+ ? Oba skupaj sva tekom noči zvlekla malo več kot gram. Največ 1100mg, več ziher ne. Quote Link to comment
Luchsich Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 ornk obrok meni odgovarja že 100mg oralno, sicr ne ciljam na rush efekt. remember, less is more ! sploh pri nepoznanih substancicah. Quote Link to comment
EcStAsY Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 pa da še jaz dodam svoj report o omenjeni substanci....v soboto okrog 9 zvečer dobiva s kolegom meph, in na poti domov se odločiva da eno na izi zategnema mal tko za foro za popestritev poti. Na začetku je trajalo približno dobrih 15 minut da je prišel tisti pravi filing, takoj sva se razpričala in potihem že razmišljala kaj bi lahko danes počela, čeprav je bil namen zlo na easy mal vn na kakšen pir in lepo domov...a na koncu je bla zgodba popolnoma drugačna...približno pol ure po prvi špuri se odločima da narišemo še eno malo večjo...in ta je bila kriva da se je začelo popolnoma drugače razmišljati...nekaj minut po drugi občutim kar dobro zadetost, bil sem nepopisno dobre volje, občutki podobni knofu ko te začne zadevat, na momentre sem mogel ker bol globoko zadihat da sem mal umiril sceno ker je dogajal na pouno...euforija je naraščala iz minute v minuto in že sva klicala folk da pove kje danes kaj dogaja ker niti približno nebi mogla v tistem stanju domov ker bi blo prehudo...kmalu zveva da vrti fotr v ajdovščini tako da se brez premislekov odpraviva naravnost na primorsko...med potjo sva lepo veselo risala in začelo je res hudo delovati..kmalu je začelo tudi zategovati, čikal sem k nor in niti minute nisem mogel bit na miru celo pot do partija sem muval v avtu na stolu ker enostavno nisem mogel biti na miru, tudi čike sem kadil z kratkimi premori ker mi je zelo pasal čik tudi kolegu je dogajal na hard, in je bil že ceu zadet in zategnen med vožno, kolega je to substanco poskusil sedaj prvič in je bil neverjetno zadovoljen...euforija je bila res neverjetna, mislim da že nekaj let ni blo takšnega navdušenja nad usem in pred partijem kokr je blo to soboto...počutil sem se use skupaj 5 ur neverjetno dobro, skos muval z nasmehom, komunikacija na višku, in res neverjetno dobre volje...dojemanje glasbe je bilo podobno enmu hudemu knofu ko si ceu mehak in se popolnoma zliješ z glasbo in si samo ti in sound res hudo...in kar je najbolše pri tej stvari je to da ko zadeva popusti si takšen kot da nebi ničesar uzel...popolnoma normalen edin utrujen po neprespani noči...in najbol neverjetno je to da ko ti prej tok dogaja kot bi pojedel 2 huda ija izpred nekaj let nazaj, potem zjutraj pa čist kul nč zblojen in nič depresije, popolnoma kul....zame je to najbolša stvar kar sem jih probal in teh ni malo...glede na use skupaj je meph najbolši...edin minus je to da se ga težko dobi, drugače pa 1A od droge! Quote Link to comment
Ozric Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 mephedrone Quote Link to comment
Fejl Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 No tut jst sm ze pred nekej casa oblubu trip report pa se mi pol rahlo ni dal. Kaj zadeva dela ne bom razlagal ker je že EcStAsY to res odlično opisal. Edina čudna stvar je da si se naslednji dan počutu čist uredu.. Kolk sta pa zvlekla prbližno? Prevečkrat redozirat na tej zadevi ni zdravo, pride hitr do zmanjšanja efektov in po 1g+ v enem večeru si po mojih izkušnjah precej zjeban (zatečene in boleče ustnce, hočeš bruhat pa ne gre, maček itd.). Če se ga s tem preveč pogosto pokaš pa tut dost hitr pride do tolerance. Med izkušnjami je dobro 2 tedna pavze al pa vsaj 1 tedn če res ne gre drugač. Definitivno zabavna substanca k je (zelo) hitro postala moja najljubša. Edina minusa sta, da drži samo 1 uro (če vlečeš) in da hitro pride do tolerance. Tud o nevrotoksičnosti bi se dalo razpravljat glede na to da je 4-Methylmethcathinone. Dobit jo pa ni težko, ampak ne pri dilerju Quote Link to comment
EcStAsY Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 No tut jst sm ze pred nekej casa oblubu trip report pa se mi pol rahlo ni dal. Kaj zadeva dela ne bom razlagal ker je že EcStAsY to res odlično opisal. Edina čudna stvar je da si se naslednji dan počutu čist uredu.. Kolk sta pa zvlekla prbližno? Prevečkrat redozirat na tej zadevi ni zdravo, pride hitr do zmanjšanja efektov in po 1g+ v enem večeru si po mojih izkušnjah precej zjeban (zatečene in boleče ustnce, hočeš bruhat pa ne gre, maček itd.). Če se ga s tem preveč pogosto pokaš pa tut dost hitr pride do tolerance. Med izkušnjami je dobro 2 tedna pavze al pa vsaj 1 tedn če res ne gre drugač. Definitivno zabavna substanca k je (zelo) hitro postala moja najljubša. Edina minusa sta, da drži samo 1 uro (če vlečeš) in da hitro pride do tolerance. Tud o nevrotoksičnosti bi se dalo razpravljat glede na to da je 4-Methylmethcathinone. Dobit jo pa ni težko, ampak ne pri dilerju zvlekla sva gram mogoče celo kakšen miligram več, in to kr hitro, ker ko sva začela je kar letelo, čeprav sva bla zadeta ne da bi popuščal, sam pač k sva bla tok v elementu, sva si rekla "pa dejva še eno" in to j blo skos dokler ni zmankal....je pa res da je proti zadnim špuram zadeva malo manj delovala, špure so ble iste sam efekt manjši, in mislim da se je že naredila toleranca tisti večer...drugače pa potem ko sva se odpravila domov sem bil res neverjetno dobrega počutja, celo spal sam nazaj čez proti domu, drugače nemorm po nobeni kemiji...imel sem celo apetit zjutraj, ampak sem se utrujen samo vrgel v posteljo, tko da dejansko je blo tko kot da nebi nič uzel, ubistvu mi je pa dogajal kot že dolgo časa ne...efekt je kar dolg, če je špura prava te bo držalo kakšno uro sigurn, to te danes ne drži noben knof(vsaj mene ne), da bi bil eno uro res ceu hapy pa oh in sploh, folku čike ponuju, pjačo, čigumije pa nevem kua še vse ... mislem to vem da je blo učas k sm začel s knofi, bil ceu radodaren do folka zanimivo je tut to...da ko si dejansko najbol zadet od tega, še vedno neverjetno trezno razmišlaš, kot bi bil trezn le da si neverjetno dobre volje, recmo na knofu ko si v vrhuncu zadetosti si tut mal retard ker se dogajajo tiste oprane scene, tle pa čist normalno use...zadevo primerjam s knofi zato, ker je po filingu res najbol podobna Quote Link to comment
Nioma Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 (edited) zanč sm prvič probala tole stvarco. bla je sam ena lajna, in je sploh nism čutla. itak sm mela namen it spat, tko da se nisem preveč sekirala. zadnič sm pa zvlekla mal več in je blo ful dobr čutla sm takoj, res leeeep filing, tak mdmajevski. sam je ful hitr nehal...pol sm si pa nardila še dve bombice in sm lepo počas nalagala v razmaku dveh ur in mi je blo božansko! bla sm na žuru, filing nekak tak kt da bi vzela ene dva res dobra bombona. sam pol se mi pa kr naenkrat nč več ni dal, začela me je bolet glava in lepga je blo prehitr konc. sicer je pa že vonj tok ogabn in umetn, čista kemija. zame bo tole kr prvič in zadnič. aja pozabla sm še en nezaželen efekt: zategovanje Edited December 5, 2008 by Nioma Quote Link to comment
Placebo Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 zanč sm prvič probala tole stvarco. bla je sam ena lajna, in je sploh nism čutla. itak sm mela namen it spat, tko da se nisem preveč sekirala. zadnič sm pa zvlekla mal več in je blo ful dobr čutla sm takoj, res leeeep filing, tak mdmajevski. sam je ful hitr nehal...pol sm si pa nardila še dve bombice in sm lepo počas nalagala v razmaku dveh ur in mi je blo božansko! bla sm na žuru, filing nekak tak kt da bi vzela ene dva res dobra bombona. sam pol se mi pa kr naenkrat nč več ni dal, začela me je bolet glava in lepga je blo prehitr konc. sicer je pa že vonj tok ogabn in umetn, čista kemija. zame bo tole kr prvič in zadnič. aja pozabla sm še en nezaželen efekt: zategovanje Kako si se pa naslednji dan počutila? Quote Link to comment
Luchsich Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 sicer je pa že vonj tok ogabn in umetn, čista kemija. dobr da je čista Da imajo nekatere spojine prijetnejšo aromo za naše izbirčne nosove, je zgolj naklučje. Quote Link to comment
Nioma Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 dobr da je čista Da imajo nekatere spojine prijetnejšo aromo za naše izbirčne nosove, je zgolj naklučje. placebo, fizično počutje: zjeban želodec in prebava (lohk da ma kle še alko kej zravn, sam po bombonih se mi tk hudo ne dogaja) psihično pa kr uredu Quote Link to comment
Nevidna Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 @Nioma: kaj mdma potemtakem zate ni "čista" kemija? in se ti zdi da je "aroma" le tega kaj drugačna? Quote Link to comment
Petarda Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 No pa da še jst mal opišem svojo izkušnjo: z kolegom sva uzela bombico z 100mg, zraven sva pila še alkohol. Po približno pol ure me je začelo prevzemati otroško navdušenje nad vsemi okoliškimi pojavi, začetni buzz je bil zelo amfitaminski in je kot že omenjeno, rahlo spominjal na dober ekstazi. Počutil sem se rahlo evforično, vendar nikakor ne zadeto. Kasneje sva v klubu vzela še vsak okoli 100mg, tokrat v nos in zgobda se je nadeljevala. Tokrat se je zelo poudaril občutek zvoka, vse zvočne frekvence so delovale zelo čisto in jasno, prav tako je bil poudarjen čut za komunikacijo, edina stvar ki je bila moteča, pa je bilo rahlo zategovanje čeljusti. Noč se je tako zelo lepo zaključila, naslednji dan (po prespanih 14 urah) pa se je začel pravi boj z nadzorovanjem bruhanja, ki se je traično končal na wc školjki. Za to pa po vsej verjetnosti ni bil kriv mefedron, ampak kar legalni alkohol in premalo hrane. Mefedron me je torej pozitinvno navdahnil, ima veliko kvalitet ekstazija, le da je bolj subtilen, ne postane "tečen", skratka dobra popestritev večera. Quote Link to comment
Nioma Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 @Nioma: kaj mdma potemtakem zate ni "čista" kemija? in se ti zdi da je "aroma" le tega kaj drugačna? ma ni fora kaj je čisto in kaj ne. in če diši al pa mogoče ne. če bi mi bil hud, bi mi blo useen...ni me treba prepričevat, ker sem z mepfom zaklučla. zanč sm spet nardila eno lajno, glavobol je bil spet... finito. Quote Link to comment
Nevidna Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 ma ni fora kaj je čisto in kaj ne. in če diši al pa mogoče ne. če bi mi bil hud, bi mi blo useen...ni me treba prepričevat, ker sem z mepfom zaklučla. zanč sm spet nardila eno lajno, glavobol je bil spet... finito. Od kje ideja da te prepričujem Si kaj poleg zaužila? Quote Link to comment
Nioma Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Si kaj poleg zaužila? sem ja...oz. prvič nič drugič pa malo vsega... ampak glavobol je bil izrazit. frendi so poročali pa vsak o svojih težavah! ugotovil smo, da zgleda da meph udari malo na imunski sistem in ti zjebe fizično našibkejšo točko! Quote Link to comment
Njet Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Ne biti Švedi pa vlečte z glavo in zapomnite si, da lahko ravni vi pripomorete k banu. Quote Link to comment
EcStAsY Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 učir sm se pomojem rahlo predoziru iz mefedronam, posledice imam še danes...ubistvi se že ceu podvig vleče od četrtka ampak sm umes spal sevdeda, ampak učeri se je pa pomojem u nekaj urah zvleklo več kot gram substance, in morm rečt da mam nos totalno u kurcu, učer sm se krvav useknu kar nekikrat, kar se fizičnega stanja tiče niti ni tok hudo, ampak se mi zdi da mi srce na momente mal čudno bije, prehitro al pa...nevem čudno...čutim tudi rahlo spranost ampak se mi zdi da bo jutri minilo rabim predvsem spanec....drugače filing je bil zakon nimam kej rečt...narisu sm si tut eno brutalno špuro(10centi cca pa pol centi debela) ker sm hotu vidit kot te to res zadene, in je blo kr preveč morm rečt...filing ful uredu ampak tok zadet da te ubistvu že kr umiri, kr tak low down filing, ni tistga rusha kot pri normalni lajnici, ampak te res zabije, ni mi blo bad sam precej težka scena am pa morm rečt toleranca raste hitro in to zlo...na začetku se je risal 3 centi nakonc so ble že take da joj...morm se mal ustaut kr subtanco ne poznam še dost dobr in nevem kake so kej posledice...sm jo že spoznau malo...ampak vseen bi se rad prepriču še o tem...tko da, pamet u roke Quote Link to comment
litvinenko Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 Ne biti Švedi pa vlečte z glavo in zapomnite si, da lahko ravni vi pripomorete k banu. Govori se, da je Švedinja zvlekla približno gram v parih urah, zato lahko sklepam, da je časovna komponenta veliko pripomogla k smrtnemu odmerku, glede na to, da sem tudi sam zvlekel gram in sem jo še kar dobro odnesel. Meph vpliva na bitje srca in če ga nonstop vlečeš v želji po rushu, telo nima časa predelati vsega. Drugače pa sem nazadnje pozabil omeniti, da se mi je v nosu po mega zlorabi naredila permanentna za dihanje moteča krvavo-smrkljeva hrasta, ki sem jo sproti odiral 14 dni, dokler ni popolnoma izginila in zdaj končno lahko normalno diham. Pri post skurjenosti se je treba prisilit (res ti je slabo) k masovnemu pitju in čimprejšnjem hranjenju, pa je potem veliko bolje. Drugače pa ni slabo vzeti še kakšnih dodatnih vitaminov in mineralov. Mesec in pol nazaj sem začel s cell food kapljicami (aktivne molekule kisika, skoraj vsi minerali in 14 aminokislin) in od takrat so postparti regeneracije krajše, da sploh ne omenjam splošno boljšega počutja, lepše kože, urejene prebave in še kopice pozitivnih efektov. Quote Link to comment
Nibbler Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Moja izkušnja: najprej dali v pijačo 200mg, čez ene 15 min že čutiš naval prijetne toplote, malo zamegljen vid, potreba po komunikaciji, dotikih, poljubih ... na privat zabavi sem začela pit alkohol, potem čez kako uro po prvi konzumaciji lajna kokaina, čez kako uro še ena. Zatem sem naložila polovičko x-a, ne vem več imena. Pol približno 4 urah od prvega mephedrona, sem skonzumirala še 200mg. Ampak efekta tega tko nisem več zaznala, ker je bilo polno ostalega. Malo škoda za drogo, ampak bo še prilika. Ko sem prišla domov, sem vzela še zadnjih 100mg v pijačo, vendar se ne spomnim kakšnih posebnih doživetij, s fantom nisva mogla zaspat še do poznega popoldneva, želodec mi je pa skoraj odtrgalo, tako da sem preživel kakšne 3 ure v neznanskih mukah, žroč ranitale, rupurute in spazmexe. Skratka, začetno dogajanje po prvi konzumaciji je bilo res lepo, tega se najbolj spomnim, tisti topel občutek, prijetnost, zgovornost, umirjenost, podobno kot mdma. Za kaj več pa naslednjič, ko bo droga konzumirana "čista" , božiček bil preveč radodaren z ostalim. Quote Link to comment
psyhedelixxx Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 zabavna zadevščna tale mefedron najbol je res k nisi opran nč...sam kšne pa kr precej odfuka na temu Quote Link to comment
EcStAsY Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 zabavna zadevščna tale mefedron najbol je res k nisi opran nč...sam kšne pa kr precej odfuka na temu opran res nč...ampak opažam zadne čase da kr precej upliva na delovanje srca...al pa vsaj pr men tko...je pa res da sm na meji pretiravanja s to substanco, tko da rabm čill out uglaunem, učir sm se ga mal navleku, in se mi je zgodil da nism mogu spat celo noč,(pred tem še v soboto zvleku gram na partiju+nadaljevanje v nedelo) kar se mi ponavad ne dogaja na mephu, vedno lahko zaspim, učir me je pobral za dve ure pol pa 6 ur gledu u luft in morm rečt da še dons čutm neenakomerno bitje srca in takšno nelagodno počutje, do zdej mi še nbena kemija ni vplivala tok na srce da bi čutu da ni neki kul, edin spid k se ga je zvlekl N gramu...sej ni zdej tok hudo ampak čutm oziroma vem pr seb da ni neki tko k treba,,,rabm dons počitek kak pomirjeval pa predvsem spanc pa se bo use uštimal...tko da ja, se mi zdi da zadeva mal upliva na to, ampak predvsem drug dan se lahko zgodi kej tazga...dons se mi je to drugič na mephu, še enkrat prej k sm se pa predoziru(3 posti back) tko da....bo treba bol po pamet toleranca raste u ibr...že neki časa ni takšnega efekta kot je bil prvič Quote Link to comment
agonyst Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 mislim da mefedron opere. sploh odvisno od doze. k tem novitetam/raritetam je treba pristopat previdno saj gre za eksperimentalne substance. še podgan ne futrajo z njimi dovolj. Quote Link to comment
EcStAsY Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 opere že ...ampak po res količini gram +....takrat nis nč bolš k 7 letni otrok Quote Link to comment
Recommended Posts