Jump to content

Razvrstitev prepovedanih drog

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

V Sloveniji je. In dokler bo kdorkoli na slovenskem forumu spraševal o legalnem statusu, brez da bi navedel državo, za katero ga zanima, tako dolgo se bo smatralo, da ga zanima za Slovenijo.

• 3 months later...

ni prepovedan je pa zanič :)

kjera je najnovejša različica tega sezama, rad bi pogledal za eth-lad, al-lad, 3-meo-pcp, 3-meo-pce, clonazolam, flubromazolam, 4-ho-met, flunitrazolam

drugače pa za 4-aco-dmt, bi znala delovat fora iz 1p-lsd - 1p-4-aco-dmt

Edited by mirza3
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Sodeč po aktualnih seznamih je legalen :)

Zadeva je enostavna. Najdeš formulo. V tvojem primeru je to C11H14FNO, odpreš vse aktualne sezname. Ctrl + F = C11H14FNO = če ne najde nič je legalna.

Če najde, ampak drugo substanco, pomeni da je izomera in je pravtako prepovedana.

:)

Sodeč po aktualnih seznamih je legalen :)

Zadeva je enostavna. Najdeš formulo. V tvojem primeru je to C11H14FNO, odpreš vse aktualne sezname. Ctrl + F = C11H14FNO = če ne najde nič je legalna.

Če najde, ampak drugo substanco, pomeni da je izomera in je pravtako prepovedana.

:)

Hvala!!

3FPM je zame drugi najboljši stimulans trenutno na trgu. Prve (3MMC) ne upam več naročati, ker je imel moj kolega med naročanjem probleme in se bojim.

Edited by shiva_das
  • 3 years later...

Lahko kdo potem še kaj pokomentira glede ketamina? Je res legalen? 

Tole pa je silent warfare. Madafakerz! Hvala za informacijo. Ja ketamina res ni gor. Zdj moram samo še dobro preštudirati vse te člene, če ni kake skrite fore. Neverjetno  :)

Tako kot je rekel mirza3 uporabna sta tale 2 linka:

http://www.uradni-li...~P001-0000.PDF#!/pdf in http://www.uradni-li...rlurid=20141909 ,

Namreč, sem poiskal mol formulo C13H16ClNO na doponjenem seznamo drog iz 2019 in ga ni navedenega. Meni je to malo čudno. 
Any comments?

Edited by Hetman
  • 4 years later...

Hello, pa da se jas skocim na "mrtvo" temo, ce je se kdo tukaj (= . Mene pa zanima ,ce izomerski zakon prepove tudi analoge lsdja, predvsem me zanima za 1d-lsd ,ki zgleda, da je legalen povsod. Vem ,da so 1p, 1v in 1cp analogi prepovedani, ker jih najdem na samem seznamu, ampak nenajdem pa 1d in nisem tolko kemijsko pameten, da bi razumel izomerski zakon. Tnx za morebitni odgovor.