EcStAsY Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) jest pa mislm, da ne bo tako hitro... vsaj v SLO ne, razn, če bo kaka smrtna žrtev povezana z mefedronom. kaj pa recimo da te dobijo, in ko bojo upazl da je to neki novga na scen, bojo začel kr konkretno pospešeno delat na tem da se ilegalizira, tudi brez smrtnih žrtev ker itak sklepajo da se bo to raspaslo na veliko sploh po zanimivem efektu...drgač pa so v mb prejš tedn zasegl majnšo količino mefedrona(policisti specializirani na področju drog, zgodil pa čist nepričakovano, pač kontrola....vira nebom podajal zaenkrat, niti komu se je to zgodil...se je pa to zgodil in je tut potrjeno, v soboto pred štukom...tko da se lahko sam čaka kakšen članek: "nova droga za rejverje"....kaj bo pa naprej bomo pa vidl....lahko pa poročam ko kaj več zvem... Edited February 18, 2009 by EcStAsY Quote Link to comment
mato Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) "nova droga za rejverje"....kaj bo pa naprej bomo pa vidl....lahko pa poročam ko kaj več zvem... Me prav zanima neprekosljiv veleum medijev in države pri mefedronu... Zdej bodo namest tabletka napisal UBIJALSKI PRAH med rejverji... Natvezl bodo še kako boso o halucinacijah, pa smrtonosni serotoninski sindrom je popularen (zato k večina ne ve kaj je to, pa zato k se fajn sliš)... Prosim, če poročaš ecstasy, vsaka informacija zelo dobrodošla Edited February 18, 2009 by mato Quote Link to comment
EcStAsY Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Prosim, če poročaš ecstasy, vsaka informacija zelo dobrodošla bom...v kratkem se bo po vsej verjetnosti dobil rezultat analize....kaj bo pa naprej bomo pa vidl.... Quote Link to comment
Placebo Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 hm bi prou probu k me res zanima...bom uzeu naslednič vn mefedron pa bom scene delu pa bo polcija pršla pa bojo rekl izprazn žepe- evo ti mefedron Slaba ideja. Na ta način ga bojo hitro prepovedal. Če smo/ste pametni, bi bilo fino čimdlje obdržat legalni status mefedrona, da nebo tko kot s salvio, ki so jo začeli prepovedovat tudi zato, ker so neodgovorni debilčki postali posnetke na youtube ( moji frendi izvzeti ) Quote Link to comment
mato Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Slaba ideja. Na ta način ga bojo hitro prepovedal. Če smo/ste pametni, bi bilo fino čimdlje obdržat legalni status mefedrona Po drugi strani pa, zakaj bi se sploh "sekiral" . Tako ali tako bo kmalu zunaj spet kak drug nov legalen analog... Mogoče celo povsem nova droga... Quote Link to comment
EcStAsY Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Po drugi strani pa, zakaj bi se sploh "sekiral" . Tako ali tako bo kmalu zunaj spet kak drug nov legalen analog... Mogoče celo povsem nova droga... sam res ja...mam tak filing da uzadnem času kar neki novih stvari na sceno pršlo....kva use še bo...kemija itak nimaj mej Quote Link to comment
psyhedelixxx Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Slaba ideja. Na ta način ga bojo hitro prepovedal. Če smo/ste pametni, bi bilo fino čimdlje obdržat legalni status mefedrona, da nebo tko kot s salvio, ki so jo začeli prepovedovat tudi zato, ker so neodgovorni debilčki postali posnetke na youtube ( moji frendi izvzeti ) ja js tut tko mislm- več k bojo mel opravka z mefedronom tok prej ga bojo prepovedal...sam najbrž pa tut k bojo kšni hudi knofi na scenu pršl se bo mefedron kr dost hitr pozabu Quote Link to comment
EcStAsY Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 se bo mefedron kr dost hitr pozabu močno dvomim Quote Link to comment
acidman Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Mah kar se tice legalnosti mene mefedron lih tok skrbi kot spid ce ga mam pri seb....je res da ne dobis zanj kazni ker je legaln...ampak policaj ga bo useen zaplenu....to pa zna zlo bolet Quote Link to comment
kobilči Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) Mah kar se tice legalnosti mene mefedron lih tok skrbi kot spid ce ga mam pri seb....je res da ne dobis zanj kazni ker je legaln...ampak policaj ga bo useen zaplenu....to pa zna zlo bolet Ja ce je legalen pol ne more zaplenit. Edited February 20, 2009 by kobilči Quote Link to comment
mato Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) Ja ce je legalen pol ne more zaplenit. Zapleni toliko, da substanco testirajo. Če to ni ravno neka ogromna zaplenjena količina mefedrona, ti jo morajo po testiranju vrnit... Točno kakšen je pravni postopek ne vem. Tud ne vem kakšen bi bil postopek, če bi dobil npr. 10kg mefedrona - naj bi ti ga vrnil... En primer: Prijatlu so na hrvaški meji zaplenil kombiniran prašek (analgetik - prah zavit v navaden bel papir: včasih je bla pač sumljiva pokunga) + približno 3g marihuane. Dokler se niso prepričal kaj je tisti sumljivi prah je bil pač utemeljen sum na nelegalno drogo. Edited February 20, 2009 by mato Quote Link to comment
acidman Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) pomoje tud pri manjsi kolicini v praksi tezko dosezes da ti zadevo vrnejo.Pravno gledano bi ti jo mogl , ampak u praksi pa dvomm.Bi prej pomislu da ti vecjo kolicino prej vrnejo, k potem ti uzamejo ze kr neki lastnine pa se loh bolj bunjis. Edited February 21, 2009 by acidman Quote Link to comment
Chowder Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 (edited) BBC Horizons dokumentarna seija_ Razvrstitev drog relativno na njihovo skoljivost Ne znam linkat videa zato je postopek nasleden 1. odsrfajte na http://video.google.com/ 2. iscite naslov Is Alcohol Worse than Ecstasy 2008 3. enjoy Edited March 15, 2009 by Metelko Quote Link to comment
lila Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Lušn filmček. GHB tud tuki omenjajo kot rape drogo. Ketamin kr na 6 mestu? Baje fatalen v kombinaciji z alkoholom al antidepresivi. Priznam, da sem mela zmeri odpor do iksov, ker so pač mediji zganjal neko paranojo, kot da se res gre za ubijalsko tabletko. Ampak komaj na 18 mestu - nobene zabeležene smrti, medtem ko jih amfetamin premore celo 35 letno (VB) in se nahaja na 8 mestu. Pohica na magični enajstki in celo zabeležili eno smrt na leto. Pa tud nisem vedla, da zarad inhaliranja topil v VB 50 - 60 smrti. sicer je zadetkov kr neki.. jst gledala tega. Quote Link to comment
MinusPlusForward Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Dobr dokumentarc, daje v razmislek kvalifikacijo drog, ki v zadnjih stotih letih ni bla spremenjena, kar je zelo očitno en velik absurd. Quote Link to comment
Chowder Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 (edited) Lušn filmček. GHB tud tuki omenjajo kot rape drogo. Ketamin kr na 6 mestu? Baje fatalen v kombinaciji z alkoholom al antidepresivi. Priznam, da sem mela zmeri odpor do iksov, ker so pač mediji zganjal neko paranojo, kot da se res gre za ubijalsko tabletko. Ampak komaj na 18 mestu - nobene zabeležene smrti, medtem ko jih amfetamin premore celo 35 letno (VB) in se nahaja na 8 mestu. Pohica na magični enajstki in celo zabeležili eno smrt na leto. Pa tud nisem vedla, da zarad inhaliranja topil v VB 50 - 60 smrti. sicer je zadetkov kr neki.. jst gledala tega. Glede ecstasy-a , je zabeleženih 27 smrti na leto, predvsem zaradi nepoznavanja mehanizmov njegovega delovanja (dehidracija) v kombinaciji z alkoholom, ki je diuretik. Pri GHBju je dokumentarec nesrecno zrežiran, ker gost pove, da je GHB zaradi svojih fizikalnih lasnosti (vonj) neposrečen za uporabo pri "day rape-u", sele po odlomku iz dnevnih poročil, kjer voditelj trdi, da je bilo s pomočjo GHB-ja v VB posiljenih preko 50,000 ženk. Meni je bilo zanimivo poročanje o marihuani, kjer so jo prostovoljcu intravenozno vbrizgali( močnejši učinek), saj se njegova opisovanja in strokovno mnenja gosta v veliki meri ujemajo s poročanjem uporabnikov foruma, to je , da naj bi ob večjih dozah oralno zaužitega kanabisa prišlo, do nezaželjenih stranskih učinkov v obliko prisluhov, prividov , oziroma shizofreniji podobnih simptomov. ps. Ja link, ki si ga dala sem gledal tudi sam. Edited March 15, 2009 by Metelko Quote Link to comment
lila Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Glede ecstasy-a , je zabeleženih 27 smrti na letooh da, da... Le kje sem to spustila? Še ena zanimiva mdma statistika Quote Link to comment
mato Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Obiski na urgenci... ja? Glede MDMA so obiski na ER več al manj nepotrebni, ker se gre za probleme neizkušenih uporabnikov, ko se ustrašijo "učinka", zelo redko za resne zdravstvene zaplete Edited March 16, 2009 by mato Quote Link to comment
mato Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Meni je bilo zanimivo poročanje o marihuani, kjer so jo prostovoljcu intravenozno vbrizgali( močnejši učinek), saj se njegova opisovanja in strokovno mnenja gosta v veliki meri ujemajo s poročanjem uporabnikov foruma, to je , da naj bi ob večjih dozah oralno zaužitega kanabisa prišlo, do nezaželjenih stranskih učinkov v obliko prisluhov, prividov , oziroma shizofreniji podobnih simptomov. Neverjetno kajne? Al ste nekateri premal strokovne literature prebral? Resne psihoze in kasneje Sch. in THC si gresta z roko v roki... Edited March 16, 2009 by mato Quote Link to comment
ILona Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 droge v miselnem vzorcu Quote Link to comment
drogfart Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 (edited) droge v miselnem vzorcu Jest to razumem kot, da je THC približna zlata sredina. Droga, ki je približno nekje vmes. Ne doseže jo "samo" antipsihotično delovanje Edited February 2, 2010 by drogfart Quote Link to comment
psyhedelixxx Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 zanimivo...sam ganđa je in v vseh skupinah (cannabis v sredini) in samo v treh (thc brez antipsihotičnega delovanja)...js sm bl za uno tadrugo k sm ubistvu nehu pohat lih zarad preveč "psihotičnega" delovanja Quote Link to comment
alex_ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 mefedron je še vedno legalen? Quote Link to comment
psyhedelixxx Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 mefedron je še vedno legalen? pr ns se mi zdi da je še ja Quote Link to comment
Lay-Z Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 (edited) Živjo Ker je to moj prvi post tukaj imam le nekaj vprašanj =) Pač.. Pred kratkim smo bili v Amsterdamu znanem po, vsi vemo čem In pač jaz in ena prijateljica sva se ustavila v enem coffeeshopu in vprašala če imajo nore gobice =) Prodajalka mi je pokazala nekaj ne tako podobnega gobicam. Vendar, sva vseeno kupila in konzumirala 5g vsak. Imela sva SUPER trip (i felt like a camera ) Kakorkoli, na škatlici se reklamira ena stran (Objavljanje virov drog je prepovedano!) in ker bi jih rad spet kupil me zanima če je ta stvar legalna tukaj v Sloveniji ps: predpostavljam da ne, zaradi vsebovanja psilocibina in psilocina. Vendar mi ni razjasnjeno če je pomembno v kaki obliki mora najdena droga =) pps: A obstaja kaka možnost da kasneje legalizirajo kakšno izmed naštetih drog? Hvala za odgovor Lay-Z Edited April 21, 2010 by technolog Quote Link to comment
technolog Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 (edited) Živjo Ker je to moj prvi post tukaj imam le nekaj vprašanj =) Pač.. Pred kratkim smo bili v Amsterdamu znanem po, vsi vemo čem In pač jaz in ena prijateljica sva se ustavila v enem coffeeshopu in vprašala če imajo nore gobice =) Prodajalka mi je pokazala nekaj ne tako podobnega gobicam. Vendar, sva vseeno kupila in konzumirala 5g vsak. Imela sva SUPER trip (i felt like a camera ) Kakorkoli, na škatlici se reklamira ena stran (Objavljanje virov drog je prepovedano!) in ker bi jih rad spet kupil me zanima če je ta stvar legalna tukaj v Sloveniji Ne. ps: predpostavljam da ne, zaradi vsebovanja psilocibina in psilocina. Vendar mi ni razjasnjeno če je pomembno v kaki obliki mora najdena droga =) Ni pomembna oblika, pač pa je pomembno kaj določena stvar vsebuje. Če vsebuje kaj, kar je prepovedanega, potem s tem avtomatsko postane prepovedano... pps: A obstaja kaka možnost da kasneje legalizirajo kakšno izmed naštetih drog? Hvala za odgovor Lay-Z Obstaja, vendar ni zelo verjetno, da se bi to kmalu zgodilo. Edited April 21, 2010 by technolog Quote Link to comment
Guest neznanec Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Zanima me, če ve kdo kako je z legalnostjo GBLja v Sloveniji? Vem, da ga ni na seznamu prepovedanih drog, je sicer prekurzor ghbja, vendar pa se lahko uporablja tudi za druge stvari Ali so lahko kaki problemi pri naročilu kakega litra ali dveh znotraj EU? lp Quote Link to comment
MachineElf Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Zanima me, če ve kdo kako je z legalnostjo GBLja v Sloveniji? Vem, da ga ni na seznamu prepovedanih drog, je sicer prekurzor ghbja, vendar pa se lahko uporablja tudi za druge stvari Ali so lahko kaki problemi pri naročilu kakega litra ali dveh znotraj EU? lp bump če ga naročiš v obliki čistila za avto lahko pride do težav?... Quote Link to comment
EcStAsY Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ..tko da se lahko sam čaka kakšen članek: "nova droga za rejverje"....kaj bo pa naprej bomo pa vidl....lahko pa poročam ko kaj več zvem... heh ker topic....takrat nism upu povedat da so to men zasegl, in da je bil to prvi zaseg mefa v sloveniji...in še članek je bil en mesec kasnej, dobesedno tkole: "imamo v sloveniji novo drogo?" na 24ur spletni strani Quote Link to comment
jure Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) bump če ga naročiš v obliki čistila za avto lahko pride do težav?... v nemčiji ga uporabljajo za čiščenje grafitov.. kokr vem nadzorujejo prodajo samo specializiranim podjetjem.. (čistilni, kemični ipd.) ne vem pa točno ako je z doziranjem gbl... mislm, da ga jemljejo kot gbl, k naj bi v telesu v ghb šel? ne poznam pa točno teh mehanizmov,lp Edited April 17, 2012 by jure Quote Link to comment
Recommended Posts