Jump to content

TESTI TABLET (prvoosebne izkušnje)


Recommended Posts

ker pišete vsi povprek je nastal ta del foruma brez repa in glave in za vsak tablet odpirate nov topic???

če je vaša iskušnja na x-u tako čarobna ali obratno, da je ne morete vpisati v kratki obliki (kot je prvotni namen), potem bo tale topic prav posebej za vas!

semkaj boste vpisovali svoje izkušnje, ki zahtevajo VSAJ 200 BESED. PROSIM da se tega držite, kajti komentarji v stilu "ta x je pa hud k svina, že po tretjem sm čutu da me bo razfukal" bodo BRISANI. če že pišete tako, morate zgodbo predstaviti bolj podrobno! OK?

 

podajam primera:

 

marushyka o rdečih srčkih:

"zakon so! sm jih jedla včeri za savo, je bil cel žur v naravi, še v savo sm šla plavat :hihi: zakon so - na njih sem izpovedala čustva fantu, v katerga sem zaljubljena, kar sem prej odlašala tedne, ker nisem vedela, če je obojestransko in sem se bala rinit vanga...izkazalo se je, da se je zelo obrestovalo, ker tudi on čuti podobno - TKO DA SVAKA ČAST SRČKOM - MAJO ČIST UPRAVIČENO OBLIKO SRCA

še en nauk, ki sem ga dobila na srčkih (sicer malo :offtopic: , a omembe vredno) - če ste kdaj v dilemi, ali oseba, ki vam je všeč, kaj čuti do vas, pa čakate, da bo on/a kej ukrenila, ker nočete biti vsiljivi/ker se bojite, kako bo izpadlo, če mu/ji boste povedali/ ker se bojite, da pol ne boste več zanimivi, če se boste ponudili na pladnju/100 drugih razlogov...BULLSHIT!!!

zakaj bi dali njego/njo na prvo mesto in čakali na njegov/njen korak, medtem pa trpeli in se žrli, kaj on/a misli, kaj on/a čuti, zakaj ne pokliče, kaj je narobe, kaj sem zajebal/a...? dajte SEBE na prvo mesto - zakaj bi se žrli zaradi nekoga, če lahko razčistite tukaj in ZDAJ? če vas bo zavrnil/a, bolje da vas boli zdaj, a vsaj veste, pri čem ste in greste lahko naprej, ne pa da še tedne lažno upate in čakate, če bo kej in se sekirate...VRZITE KARTE NA MIZO IN POVEJTE, KAJ ČUTITE! ne jutri, ne čez en teden, ampak ZDAJ. lahko tudi na srčku, če vam bo lažje... SE OBRESTUJE!

 

kot ste prebrali je marushyka podala svojo subjektivno oceno in zraven še postregla z nasvetom mame, ki je spet verjetno rezultat rdečih srčkov (če ne bi bilo to brisano!).

 

luchsich o mercedesih:

 

Izgled:

Svetlo modra, kvalitetno odtisnjena tableta

Debeli so kar 5mm, premera imajo 7mm

Test:

Komzumacija 1 + 1 čez 2 uri, domače okoliščine

Efekt:

Nisem zaznal nobenih MDxx učinkov, na trenutke morda malo zadet, ostal buden celo noč in preživel noč dokaj normalno (brez zaspanosti), minimalno zategovanje. Glede na to da zjutraj nisem mogel zaspati, je v očitno tableti amfetamin, oz. nekaj podobnega (ponavadi ne morem zaspati če skomzumiram več kot pol grama dobrega speeda). Drug dan, splošna utrujenost zaradi pomanjkanja kvalitetnega spanca.

Overall:

Glede na sušo z kvalitetnimi tabletkami, bi bilo 2 good 2 be true, da bi kar iznenada prišla kakšna dobra. Sam bi jo ocenil 2/10

 

ta post ima perspektive, fant k stvari pristopa bolj znanstveno in to želimo ;).

Link to comment
 • 1 month later...

Izgled:

Rdeča tableta brez zarez v obliki srčka, dolžina 7mm, širina 7mm, debelina 4mm, pa črne mičkene pikice not

 

Test:

prvič vzet na partiju, najprej en, čez 3 ure še en in potem še speed. V naslednjih poskusih kombinacije s speedom in alkoholom in travo

Efekt:

Po prvem se je fleš zgodil že po kakih 20 minutah (pri meni ponavadi vsak e rabi dobre pol ure ali več). Fleš ni bil premočen, energije nepopisno, nasmeh na obrazu, ampak nič komunikativnosti in niti nič "rada-bi-se-objemala" faze. Lahko se popolnoma nadzoruješ in ko hočeš prekinit fleš, to ni problem. vmes sem pol ure hodila naokrog popolnoma normalna (no ja, edinole krožnikaste zenice) in ko sem spet prišla na floor se je fleš nadaljeval. Vsekakor prijetna konzumacija, dokler nisem začela mešat. V kombinaciji s speedom in travo flash sicer ostane dokaj miren, ampak spet so mi ljudje govoril: na partiju si, dej se mal nasmej - spet totalno resna, nekomunikativna, neljubeča do okolice. Kar je najhujše je zategovanje... Od polnoči do šestih zjutraj sem intenzivno prežvekovala najprej zob ob zob, kasneje slamico, na koncu čigumi (ker če ne bi si podrobila vse zobe...)... Zaradi boleče čeljusti 2 dni nisem mogla jest trdne hrane. Skurjenost naslednji dan pa bi pripisala prej afterparty-ju kot ecstasy-ju. Kakorkoli, ob sledečih konzumacijah (mixing involved) je bilo isto: zategovanje, skurjenost in nespečnost.

 

Overall:

5/10

Link to comment
 • 3 weeks later...

Izgled:

bela tableta z modrikastim podtonom in črnimi pikicami, normalne velikosti, normalne debeline, brez zareze z logotipom armani.

 

Test:

1+1+1+1 v razmakih od ure do ure in pol

Efekt:

pol ure po vzetju prvega mi je postalo slabo,dihanje močno oteženo in ščipanje po trebuhu... v nadaljnje pol ure je končno začel prijemat... blažji flash, nobene energije whatsoever, tako da sem šla ždet na wc, kjer smo imeli par hudih debat... ob sledečih vzemih sicer ni bilo več slabosti in stiskanja v pljučih, ampak vseeno še vedno nič energije, edino komunikacija, fleša pa bore malo. aja in izrazita tečnoba. po zadnjem vzetem sem čez pol ure spila pol gintonica in izbruhala tam pol litra zelenkaste tekočine (v 2 poskusu, ko sem se naučila prisilno bruhat...)... srednji zategovalni potencial - pogrizena ustna sluznica in obnohtna kožica do krvi, ampak neboleča čeljust.

 

Next day:

 

peklenski glavobol, zaspanost, tečnoba, pogrizena ustna sluznica, afte, jezik, ki ne čuti okusa, a začuda apetit in možnost glodanja...

 

Overall:

1/10 - grozljivka, skratka armaniji nikoli več

Link to comment
 • 2 weeks later...

Izgled:

 

Slika objavljena

(scan)

 

bela tableta z sivkastimi zrni (kristali?), brez prelomne reze, na zgornji strani armani logo, na spodnji strani plitki krogi, verjetno posledica tabletiranja. Tableta ima premera 7 mm, visoka pa je 4 mm

Scan:

 

 

1. test: (schranz)

Polovica po pol ure prijela zelo lepo in evforično, čutiti je bila tudi empatija (loved up :zalublen: ) kot že dolgo ne. Malo po prvem rushu pojedel še drugo polovico, ki je efekt prve polovice podaljšala. Energije ni primankovalo :pepper: , občutil sem tudi močno zategovanje, ki me je spremljalo še cel after. Posledično me je naslednji dan bolela čeljust. Fizično počutje drug dan.. malo utrujen z bolečinami v čeljustih, psihično pa zelo vredu, celo čutiti je bilo "afterglow" :soncek:

 

2. test: (minimal + techno)

3 dni po 1. izkušnji, ponovna seansa. Tokrat začeta z celim srčkom. Ker po celi uri in pol ni bilo efekta (verjetno zaradi izkušnje pred 3. dnevi), je bil skonzumiran še 1 armani. Po pol ure so prišli efekti :woowoo: , verjetno samo armanija.. Tokrat z manj energije, samo evforično in empatično in brez zategovanja, sprejemanje in občudovanje glasbe. Pozitivno počutje tudi po partiyu in ponovno afterglow naslednji dan.

 

Overall:

Ne samo meni, ampak celi "party druščini" so bonboni zelo všeš. Verjetno vsebuje veliko procentažo MDMAja. Vbistvu se ne morem spomniti kakega minusa, zategovanje pač ne more biti minus, vsak dobri bonbon zategne :drimer: No pa dajmo:

10/10 :ourajt:

Edited by Luchsich
Link to comment
 • 1 month later...

IZGLED:

Bela tableta široka 6mm visoka 4,5mm, rahlo krušljiva, brez vonja. Na njej je vtisnjena okrajšava za euro, na nekaterih bombonih skoraj ni vidna in nekaj jih ima z druge strani namesto izbokline logo krone - rolex.

 

TEST:

1+1+0,5+0,5+0,5 v desetih urah.

 

EFEKTI:

Najprej sem pojedel celega in čakal na zadetost. Po cca 30min sm začutil, da nekaj deluje ampak se mi je zdelo izredno blago in sm že mislu, da je spet kakšen nateg. Kolega, ki je vzel istočasno kot jst pa se je počutil kot da leti :) . Saj meni tudi ni bilo slabo ampak sm si mislil, da so ful svoh x-i ker sploh ni blo čutit rush-a. Energije je tudi bilo nekaj. Ob polnoči 2 ure po prvi tableti sm pojedel še drugo in čez 30 min, ko je prijelo se je začela popolna pravljica, ki je ob zmernem nalaganju trajala do 8h zjutraj (no sicer še več samo do osmih sm bil na partiju). Po prvi polovički sem imel ene par iluzij, ko je rdeča luč posvetila na tla, kjer je bilo veliko strtih kozarcev in plastenk sm videl žerjavico :) kako žari. Pa čik sm skoraj nekomu ugasnil v kapo, ki jo je imel na mizi, ker sm vidu pepelnik :). Nisem spil niti kapljice alkohola ampak samo vodo&maratonik pa 3 sharke. Drugače pa trezno razsodno razmišljanje. KOmunikativnost je bila opazna ampak nisem imel časa za pogovore saj me je popolnoma prevzela glasba in užitek pri plesu :). Zategovanja skoraj ni bilo le, ko sm roke naslonil na obraz sem čutil prijetne mravljince v čeljustnih mišicah. Po 6-ih urah spanca in nekaj lahke hrane sm kot now popolnoma nič skurjenosti. Edino čutim, da so noge pa hrbet utrujene ampak ni niti hudo glede na to, da sem 9 ur plesal skoraj brez premora.

 

OVERALL:

Zame popolni bomboni. Umirjena konstantna zadetost 10/10 :bravo:

Link to comment

IZGLED: oranžna tableta, malo krušljiva, široka 7 mm, visoka 4 mm. Na zgornji strani je logo tulipana, na spodnji strani zareza.

slika

 

TEST: 1+1+0,5+0,5 v približno šestih urah.

 

EFEKTI: približno 45min po zaužiti tableti je bilo rahlo čutiti spremembe. okoliščine niso bile ravno prijetne (preveč ljudi okoli mene - gneča), zato smo se čimprej odstranili iz gužve in se napotili proti 4ki. Po kaki uri in pol je bil občutek prijeten, vendar nič pretresljivega. Komunikativnost ni bila prisotna, oz. bolj malo. Družba je občutila odtujenost z moje strani, zato so se vsake toliko pojavljala vprašanja, če sem v redu...kaki 2h in pol po prvi tabletki je bila zaužita še ena tabletka. Stanje se ni kaj preveč spremenilo, občutek je bil še vedno prijeten in zadovoljiv, vendar sem pogrešala tisti "rush", ki ga je bilo čutiti 1,5leta/2leti nazaj, ko je bila celotna izkušnja veliko bolj izrazita in učinek veliko močnejši. Tudi naslednji dve polovički nista kaj preveč spremenili filinga, le zategovanje se je samo še stopnjevalo. Vmes je bilo zaužito nekaj alkohola, vendar zelo malo. Ni bilo nekega prevelikega zanimanja za glasbo in ples, mogoče samo rahlo pozibavanje (verjetno tudi zaradi glasbe, ki je bila zelo pomirjujoča), drugače pa večino časa preživela sede in sprehajajoč se iz enega floora na drugega. Pristonih je bilo nekaj percepcij/iluzij, ki pa skoraj niso omembe vredne.

Po približno 8h urah nič kaj preveč trdnega spanca in zaužite kar precejšnje količine hrane, je bilo čutiti le še rahlo utrujenost in mogoče malo bolečine v čeljustnih mišicah.

 

OVERALL: povprečen iks, mogoče je bilo pričakovanje preveliko. 7,5/10

Link to comment
 • 2 months later...

IZGLED: umazano bela tabletka z vidnimi majhnimi rjavimi pikicami, povprečne velikosti bol ploščata na eni strani odtisnjen znak Chanel, ima tak poseben vonj

 

TEST: 0,5 posnifano +0,5+1+1+1+0,5+0,5+1

 

EFEKTI: Na začetku po tem ko sem posnifal 0,5 tabletke sem takoj opazil manšje spremembe, postal sem nekako pomirjen zato sem nekaj minut za tem pojedel še 0,5 tabletke.Po tem ko smo se odpravili proti FF na party sem se med vožnjo do tja počutil zelo pomirjen, kar se mi čudno zdi za ecstasy.Nato se v FF začelo pretiravanje, takoj vzel še enga pol ure kasneje še enega in kmalu sem občutil dokaj uredu zadetost, bilo mi je kul, vesel, komunikativen, sproščen vse je blo super.Samo to mi ni bilo dovol in vzel še enega in malo za tem še polovičko in kasneje še polovičko. Okoli druge ure zjutraj me kar naenkrat doleti huda zadetost, postal sem zelo zmeden, pojavile so se bolečine in zelo povečan pritisk v glavi ki me je spremljal celo noč do konca partija.Pojavljale so se halucinacije, nenormalno slabo sem videl, slika je bila zameglena in močno se mi je tresla.Ko sem videl da je stanje resno sem se usedel in sedel kar nekaj časa.Kasneje vzel še enega, čeprav je bilo že tako na HARD use skupaj, ne razumem samega sebe ko sm zadet, zgleda da mi še kar ni bilo dovolj. :xpanter: Bilo mi je neprijetno, ubistvu mi je že morilo use skupaj, čas mi je neverjetno počasi tekel, nisem bil sposoben komuniciranja ker sem zelo težko razmišljal oziroma na sploh se mi je bilo težko osredotočiti na nekoga ki mi je kaj rekel, vse sem preslišal ali mu pa nazaj rekel nekaj kar ni imelo nobeno vezo z njegovim vprašanjem :hihi: Zjutraj ob koncu partija ko smo stopili ven sem se dokaj hitro skoliral in bil kar normalen.Kasneje na afterju pa spet ista pesem :grin:

 

Uglavnem men so kr kul bonboni če jih konzumiraš v majhnih količinah(2-3) če pa pretiravaš pa naredi kar lepo centrifugo v glavi.

Link to comment

IZGLED: Bela tabletka normalne velikosti, normalne debeline na eni strani lepo odtisnjen znak Dolce&Gabana( D&G)

 

TEST:0,5+1+1(Schranz Avstrija)

 

EFEKTI: Čeprav je to že nekaj časa nazaj(3 mesece približno) sem se odločil da bom vseeno dal report ;) Uglavnem... s frendam prispema u Avstrijo natančneje Gradec, natančneje Schranz Total 16 :grin: Pred začetko partija vzel polovičko cukra, zvlekla sva še nekaj speeda in pila rum za pogum. Takoj ko sva prispela na event sem se počutil fenomenalno sreča na vrhuncu. Kakšno urco in pol po tem ko sem vzel polovičko sem vzel enega celaga. Kmalu sem začel opažati bistvene spremembe..sreča v meni je bila nepopisna tudi energija je bila precejšna, komunikacija na višku, ko sem videl da je vse tako lepo sem moral vzeti še enega. Nekaj časa je minilo zatem pa pravi RUSH svega i svašta. Hudi Fleshi, sreča-no coment, energija, dojemanje glasbe je bilo neveretno, komunikacija se mi je močno poslabšala, saj me je glasba tako prevzela da mi ni bilo potrebno razmišljati kaj šele govoriti :grin: Zategovanja je bilo bol malo, na momente so se pojavljali prividi kar je pa za mene kar normalno...torej od polnoči pa do 6 zjutraj me je konstantno držalo ko zmaja...res idealno, čeprav je bila vmes enomesečna pavza s knofi, pred tem sem bil kar aktiven uživalec X-ov. Zjutraj okrog pol sedmih me je zjebalo ker mi je povsem zmankalo energije in takrat sem se pa lahko samo vsedel na kavč in spremljal situacijo sede.Bil je še en neprijeten flash, ko sem bil na kavču pa sem zaprl oči, pa potem ko sem spet pogledal sem videl da iz stropa visi nekdo ki je obešen, kar me je kar fajn šokiralo :wtf: ubistvu je bil pa zvočnik :debil:

 

OVERALL: Zame res eden izmed najboljših bonbonov, ker dobiš točno to kar si od knofa želiš! ocena: 10/10

Link to comment
 • 2 months later...

Izgled: Bolj umazana rjavo rdečkasta tabletka z odtisom miki miške na eni strani

 

Test: 2 + 1

 

EFEKTI: Bila je nepozabna noč pred približno tremi tedni. Okrog sedmih sem se dobil s kolegi in z enim sm tm kupil od enga frenda. T prvič sm zaužil dve ob pol osmih in pol smo šli proti mestu. Na poti po prbližn 20 minutah sem začel čutiti prve učinke, rahli mravljinci u nogah, nato sm občutil enega najmočnejših občutkov sreče in ematije v zlo dolge času. Zlo močno me je prbil po dveh tabletkah in mi je zelo zategoval čeljust. Imel sem tudi neverjetno količino energije in volje. Počutil sem se popolnoma fenomenalno. V mestu smo šli do enega prijatelja, ki je bil ravno sam doma. Na tisto noč sm izredno malo popil, mislm da vse skp 3 pire. U bistvu nisem hotu pit ker so me že knofi tko lepo prbil in sm sam hotu uživat. Ob ene polnoči me je začelo malo popuščati in sem vzel še enga za dobro mero. Ta me je pol še kr neki cajta zlo lepo držu, do kdaj točno sicr ne vem ker nisem gledal na uro, ampak bil sm še kar dosti cajta zelo dobre volje. Nasledn dan sm meu tak musklfibr u čeljusti :) ampak nism meu nobene res depresije in sm se počutu sam utrujenega. U bistvu sm biu na nek način kr dost vesel ker sm se spomnil ker hud večer sm meu za sabo.

 

OVERALL: Zlo zlo dobr knof, ki mi je dal točno to kar sem hotel in še več. 10/10

 

:woowoo:

Link to comment
 • 2 months later...

Izgled:

bela tableta z ene strani izbočena z druge pa je odtisnjen $

Test:

1+1+0,5+0,5+0,5+0,5.................

Efekt:

Po enem x-u sem čez 30min postal ful pomirjen in na izi. Nonstop se mi je zehalo in ko sem hodil po asfaltu je bil filing kot bi bla pena po tleh. Ker sem vedel, da so nekako bol na izi sem se odločil čez pol urce od začetka zadetosti doložiti še polovičko. Ker se mi je x zdrobil sem pojedel celega. Ko je prijelo sem čutil mravljince po rokah in vratu pa vsake tolko je čeljust malo zategnilo (kar mi ni v navadi). Še vedno se mi ni zdelo, da sem preveč zadet in se mi je zdelo, da zelo trezno razmišljam, zato sem vsake toliko naložil polovičko. Čeprav ni blo izrazitega PLUR filinga sem vseeno mogu govorit z vsako žensko, ki se je znašla v vidnem polju. (da mi je res dogajalo sm vidu drugi dan po številu novih cifer v imeniku :hihi: ) Čudno mi je blo to, da sem bil vsaketolko razpizden/agresiven ko sem hodil po klubu, in napizdil vsakogar, ki mi je prekrižal pot. :rolleyes: Zjutraj me je začelo zategovati ampak tega sploh nisem opazil, bolj sem vidu drugi dan posledice na jeziku ki je bil celi bogi pogrizen (KAJ takega se mi še ni zgodilo :think: )

 

 

Overall:

Niso nekaj waaau ampak naredijo nek skuliran u izi filing z veliko energije.. pravzaprav zelo čudno saj se mi je vedno po njih vedno spalo ampak ko sem pa hotel plesat pa sem lahko skakal do stropa.

 

7/10

Link to comment
 • 9 months later...

IZGLED: bela okrogla tableta z srčkom na sredini. Ob podrobnejšem pogledu je opaziti neke bež pikice in prozorne kristalčke.

 

TEST: 1+0,5

 

EFEKTI: Bil sem trezen in tableto sem vzel na prazen želodec. Verjetno je blo nekaj tolerance od prejšnega vikenda. Ker ni blo nekega efekta sem naložil še pol. Potem me je čez 25min rahlo namedlo. Totalno brez energije, zehanje nosntop. Glasba je delovala nepovezano in dolgočasno. Nikakor se nisem mogel vklopiti v sound. Odšel sem domov in zaspal dokaj normalno.

 

TEST: 0,5+0,5 (zdrobljen in povlečen)

 

Brez tolerance. Kar vredu wellbeing občutek. Glasba je tudi zvenela dobro.

 

Skupna ocena: 6/10

Link to comment
 • 10 months later...

zgled:

-Bela kronca(rolex),z zarezo na eni strani, brez kakršnihkoli pikic ipd.

 

Test:

-0,5 (zdrobljen in povlečen)

 

Efekt:

-po 3-5min ful povečana energija in komunikacija,tud hitrost govora se je zelo povečala,zenice ogromne,telo se mi je zdelo zelo lahko..vse skupi je držal približno 2 uri.

 

Overall:

-dam oceno 8/10 glede na to da mi je po polovički blo kr konkretno fajn :D

Link to comment

Izgled:

-Beli €, zdi se mi da brez pikic(nevem točno ker smo bli v avtu pa je blo temn..:P)

 

Test:

-3-je, smo zdrobil in povlekl 2 knofa, se pravi približno 0.65g vsak.

 

 

Efekt:

-Po 2min je kazal da bo ful priml, dihu sm ko slon, noge so skakale gor pa dol,po telesu rahli mravlinci...ampak 10min pozneje pridemo do diskača, ni blo nobenih posebnih učinkov več...zenice mal navite sam,rahlo povečana energija, pa rahlo zategovanje..

 

Overall:

-2/10, mogoče bi kej bolš priml če nebi dj skoz neki govoru zravn+muzka je bla prenatiho..smo se lahka pogovarjal sam z mal povečanim glasu..=/

Link to comment
 • 2 weeks later...

IZGLED: Pinki Mitsubishi

 

TEST: Trije smo pojedli po en knof.

 

EFEKT: Po eni uri skoraj nič...smo misl d ne bo nič iz tega...pol j pa kr naenkrt prjel pa adijo pamet...dve,tri ure vrhunsko zadet...

V primerjavi z cukri k sm jih pojedu v zadnjem letu so tile BOMBA!!!

 

Overall: Manjkala mi je muska...oz. je bla prepotiho ceu čas :D

Sam š na party-u treba stestirat(js osebno)

frend pojedu na oldis v AG in reku d je biu celo noč ko RAKETA:D

Link to comment
 • 6 months later...

izgled: beli nevmkaj

 

okoliščine: after po noči vlečenja spida in parih pivih. dobila cukr ki je ležu en let v hladilniku in ga noben ni hotu :D

 

efekt: po ene pol ure prijel tk k more, najprej mal oblivanja, vroče mrzlo, ležala pod kovtrom na kavču in blo je čist hudo. k bi se kr razlezla in raztegovala po celmu kavču. govor postane čudn, jezik se zatika, besede in stavki se vlečejo. ful govorim, globoke debate, močna čustva, vmes mi udari na jok samo me kmalu mine. empatija in plur na višku.

 

after efekt: vse kar je izven ležanja pod kovtrom je čist neudobno, ko vstanem se mi vrti (posledica ne jedenja) zjeban želodec, bel jezik, čuden okus v ustih. drug dan utrujena k vol, spim ful več kot po partiju če vlečem spid. skratka fizično tok uničena k že dolg ne. blo je hudo. sam če bi bli iksi spet v igri jih sigurno nebi mogla jest vsak vikend ker nebi mogla sfurat.

Link to comment
 • 2 months later...

Izgled: Svetlo zeleni € z temno zelenimi pikicami, brez razpolovne zareze, na eni strani rahlo izbočeni, precej ozki, zelo trdni in izgledajo precej kvalitetno narejeni. Okus ni kisel ne grenek..:blushes:

Jutri bom nabavil še kakšnega pa bom objavil sliko.

 

Test: Pojedel 1 okoli 16:30 na poln želodec.

 

Efekt:Po 30min-45min je začelo delovati, vendar zelo blago. Postalo mi je toplo, rahlo je bil prisoten tud tist občutek, ko je vse lepo, vsaka muzika paše, vsakemu bi pomagal, zgovornost, povečana samozavest, blago zategovanje, zenice približno 75% velikosti kot so ponavadi po x-u. Spustilo je po približno 3 urah.

 

 

Overall: Učinki so bili zelo blagi, toda po moje je prisotna manjša količina MDMA-ja, in verjetno bi moral pojesti 3-4, da bi bil konkretno zadet. Bom poskusil še to in bom naredil report.

Zenkrat bi dal oceno 5/10, glede na to da je po dolgem času VSAJ MALO efekta kot se ga od x-a pričakuje, in imam vsaj upanje da bom pojedel malo več in bom lepo zadet :P upam da se ne motim..:D

Edited by DMT
Link to comment
 • 7 months later...

Beli Forwardi, do mene prišli po golem naključju, okrogla, lepo stisnjena tabletka, z znakom za Forward, umazano bele barve; polovička na podlago alkohola, noro. :zalublen: To je x, kot je bil včasih. Ostalim isto polovička zelo dober efekt, nekaj zategovanja, naslednji dan bolela čeljust in sence (od stiskanja :D ). Samo zategovanje se je dalo lepo kontrolirati.

Dokaj hitro zagrabila, po ene 20 min-30 min, najprej rahlo otežkočeno dihanje, potem hrbtenica, nazadnje stopala; love, empatija, govorjenje, dobro počutje, brezskrbnost. Čez kake tri ure doložila še polovičko, ampak skoraj ne bi bilo potrebno; ni bilo neke dodane vrednosti. Mogoče podaljšanje efekta, poglobitve pa definitivno ni bilo.

Zelo dobri bonboni, desetka zame. :)

Link to comment
 • 3 months later...

kok je fajn ko se toleranca čist spusti po tolkem času suše :grin: pomalcala sm še eno zalogo židovskih zvezd (roza, z zarezo) in po predhodnem mini pisiču mdmaja sem bla ene tri ure od polovičke v čistih nebesih :) in si po tolkem času spet rekla to je to. čutla sm res rahlo zategovanje sam ni blo panike. klasična zgovornost in vse ostalo, plura na kubike.

Edited by Nioma
Link to comment
 • 2 weeks later...

zgled:

- slikica telebajska s kurčičem na glavi. Belo rjava tableta z rdečimi pikicami. Brez razpolovne zareze, vonj ima po kredi.

 

Test:

1 in četrt

 

Efekt:

-Po slabe pol ure sem začel uživati v dotikanju predmetov. Ležal sem na postelji in nisem mogel verjet kako božansko je lahko dihanje. Vsak udih je v meni sproščal neverjetno ugodne občutke. S Kolegi sem bil zmenjen za pijačo. Dobili smo se u gostilni in potem mi en omeni da pač rabijo dolgo časa da primejo. Rahlo sem se ustrašil, saj me je že takrat dobro pralo. Postalo mi je prav nekako neprijetno. Pravo rush pranje. V gostilni je blo dosti normalnega folka in bal sm se da mi že oči okrog obrača, pa zategovalo me je kar uredu. Govorit nisem mogel več kot par besed saj mi je vedno pozornost skakala na centrifugo v glavi. Zunaj sem bil dve uri in pranje je blo vedno isto, agresivno. Nikakor nisem mogel priti na umirjen del zadetosti. Po dveh urah in pol sem mogel zaradi obveznosti domov. Zaspal sem dokaj hitro. Drugi dan sem bil kar dobre volje, nič skurjen, jedel sem težko le zjutraj ker sem imel še vedno suha usta.

 

Dolgo ga že nisem fleširal s cukri in sem pozabil na set&setting :). Zadel sem se ga na pol v naglici, v neprijaznem okolju itd... Pa tudi količina je bila IMO prevelika. Naslednjič bom rajši po polovičkah :)in v flešer safe okolju :D

 

Overall:

-zgleda kar močan bonbon, čeprav so tudi drugi poročali, da deluje v primerjavi z mdma, full agresivno dam oceno: 8/10

Link to comment

IZGLED: Pink Route 66 z dvojno razpolovno zarezo, z sladkim vonjem. Tableta je lahko lomljiva in vsebuje bele pike.

 

TEST: 1+ 0.5+ 0.5+ 0.5+ 0.5+ 0.5 vse posnifano

 

EFEKTI: Podlaga je bil pol litra vina. Po prvi posnifani tableti, ki je prijela po 10 min, me je obšla nablojenost podobna MDMA. Ne čutim empatije, love filing je bol u pizdi,

želja po spolnosti je popolnoma usahnila enako ne čutim euforije in želje po kumuniciranju. Čez pol ure posnifam še polovico in čez 15 min še drugo polovico. Postajam čedalje bolj retardiran tako, da se mi sploh neda več pogovarjat z drugimi, ker setavljam nesmiselne stavke. Po spitih 2 kozarcih vina odidem na wc kjer me sreča ena neprijetna stvar netipična za MDMA, faking 10 min rabim, da se sploh lah mal uščijem. Po tem sem posnifal še 2 polovici v rarazmaku 45min. Čudno se mi zdi da še vedno ni čutiti love filinga, euforije, povečane kumunikacije želja po spolnosti pa je popolnoma usahnila. Ko posnfam še zadnjo polovičko, so se začele pojavljati za MDMA netipične halucionacije ki jih mal težko razložim. Bonboni so me enostavno začeli odnašati iz realnosti v stanje, ki ga doživljaš v sanjah. To me je tako napsihiral, da sem raje šel spat :mad: .

Zaspal sem takoj, po 4 urah se zbudim skoraj popolnoma normalen brez kakšnih posledic.

Delovanje te tablete je netipično za MDMA razen nablojenosti. Tudi trajanje zadetosti je zelo kratka v primerjavi z MDMA. Zategovanja praktično ni bilo oziroma malo. Sumljivo se mi zdi tudi to, da vedno kadar sem užival MDMA bonbone so se mi drug dan vnele brbončice na jeziku tokrat pa ne.

Verjetno, da gre tukaj za MDMA podobno kemijo ali pa čisto nekaj drugega. Omeniti moram tudi, da se toleranca zelo hitro veča precej bolj kot pa pri MDMA.

Priporočam pazljivost pri uživanju teh cukrov.

 

OCENA: 2/10

Edited by frankie wilde
Link to comment
 • 7 months later...

zgled:

-Bela židovska zvezda, logotip ni viden na vsaki tableti, saj so precej krušljive. Nima razpolovne zareze in je nekoliko večji od normalne tablete, ter nekvalitetno narejen. Če ga zdrobiš, jasno vidiš rjavkaste kristalčke.

 

Test:

-1+1+1+1+1

 

Efekt:

-Ko sem pojedel prvega, sem po kake pol ure začutil, da se nekaj dogaja. Postalo mi je vroče, sliko mi je začelo rahlo megliti in dobil sem željo po hoji zato sem šel en krog. Pogovarjati se mi nekak ni sedlo, v bistvu ni bilo nekaj posebnega razen tega, da me je rahlo namedlo, začelo mi je nekak zapirati oči, bilo je tudi neko rahlo zategovanje ampak je vse skupaj po približno 45min začelo spuščati zato sem pojedel še enega. Vsak naslednji, je nato samo podaljšal vse skupaj za kakšno uro, ampak približno 2 ure za tem, ko sem pojedel zadnjega, mi nikakor ni bilo do govora,gibanja ali karkoli, čeprav sem čutil da sem še vedno zadet, ampak sem bil čudno zblojen. Domov sem prišel 3 ure po tem ko sem pojedel zadnjega, in sem imel občutek da bom zaspal, ampak nikakor nisem mogel, saj v postelji nisem mogel biti pri miru in ko sem se pogledal v ogledalo sem imel ogromne zenice. stanje nekoliko izboljšalo in sem dobil vsaj malo volje po govoru. Naslednji dan sem bil rahlo zblojen in malo so me boleli zobje. Nalagal sem pa približno vsako uro enega.

 

Overall:

-ocenil bi jih z 6/10, ker nekaj je le bilo, ampak me moti da ni več energije, želje po pogovarjanju in da drži precej kratek čas 45min-1uro, potem pa počasi spušča. Če primerjam z oranžnimi telebajski ali routi, so tile zadeli čisto drugače,slabše. Ni bilo lahkega telesa,želje po glasbi, gibanju, pogovarjanju,...Mogoče je vse skupaj poslabšalo to, da sem večino časa sedel, ker ko sem po prvemu nehal hodit in sem se usedel, se nikakor nisem več mogel spraviti v gibanje, ali pogovor ker mi je pasalo samo še sedeti.

Edited by DMT
Link to comment
 • 3 months later...

Izgled: Bela tabletka, kronca gor/Rolex, nč posebnga poo izgledu, pa dost težko se je prelomila.

 

Test: Pojedla sm polovičko, to je blo vse.

 

Efekt: Nč posebnga. Prvič sm probala ekstazi in nism hotla pretiravat, na oldies goldies tekkno smo šli v Ambasado. Men se ni zdel nč tazga, sploh če primerjam s kasnejšimi izkušnami... Przadel me je mn k nč, ni blo powerja, mela sva sicer umes love trip s fantom, drugač pa nč posebnga..k je Psiho začeu rolat sm spala na kavču, tkoda je blo veliko razočaranje za prvič :)

 

Overall: Hmm...težko ocenim, recimo 3/10...

Link to comment
 • 4 weeks later...

BELI TELEBAJSKI (brez zareze)

 

Izgled: bela, dokaj krušljiva tableta, logotip telebajsek

 

Test: Polovička na podlago alkohola, mikro lajna spida čez pol ure (1,5cm x 2mm), čez pol urce še enkrat isto lajna, čez uro še polovička tablete

 

Efekt: Prva polovička brez efekta. Verjamem, da je spid lepo zakril vse skupaj, še posebej na podlago iz alkohola. Naslednja polovička srednje do zmerno oprala, delovati začela nekje pol ure po zaužitju, centrifuga delovala dobro uro, potem pa dokaj hitro spuščanje. Empatije nobene, brez nekega plura posebnega, samo totalna, ampak prijetna izpraznitev uma. Definitivno zame tokrat neprimerno okolje (party).

Zaspala brez večjih težav 5 ur po zaužitju druge polovičke, nobenih after efektov, nič mačka, nič skurjenosti.

 

Overall: 8/10

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.