Jump to content

Kateri ekstaziji zadnje čase krožijo pri nas?

Guest Guest

Recommended Posts

S tipom sva včeri sprobala dvojne mitsubishije bela brez zareze, malo so izobočeni, lepo dišijo po MDMA pa čisto beli so.

Takega bobona nism jedla že kaki dve leti, pojedla sm enega in pol in sm bla tko lepo zadeta kt še nikol po bonbonih.Lep fieling, dobri nič napsihirani fleši, uizi halucinacije, zategnena sm sicer bila kar dosti, kar mi gre ponavadi na živce, a tokrat je bil fieling tok lep da mi je blo vseeno.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Guest

tole je dost buča glede tega, kakšni dobri bomboni so v tujini in kako so pri nas zanič.

moram reč, da sem v par evropskih drzavah ze jedel lokalno ponudbo, pa ni bilo nič kaj boljše od slovenskega povprečja. pa so mi jih ponavadi spedenali lokalni frendi. tudi na nizozemskem, kjer naj bi bila glavna proizvodnja tega stoffa ni bil nič drugače kot tukaj.

res je, da nisem dobil nobenih zanič bombonov, kot se zgodi večini slučajnih rejverjev, ki kupujejo bombone po klubih in dobijo prazne tablete, ker sem jih vedno vzel kaj preizkušenega od lokalcev.

definitivno sem pa najboljse bombone ever jedel v sloveniji, in to v zadnjih dveh letih: mitsubishiji na eurori, bacardiji in ti mitsubishiji brez zareze, ki so zdaj aktualni - pri katerih se lahko izkušnja mirno primerja z izkusnjo stotih miligramov čistega mdmaja

za ovce pa seveda: trava je zunaj ograje res bolj zelena.

pri tem je vprašanje kaj je za koga dober bonbon - nekomu so bli tisti mitsuji najboljši bonboni ever ker so mu všeč njihove blodnje, drugemu so mitsuji najslabši bonboni ever ravn zarad tega. enim je všeč mindcentrifuga, drugim bl lovey ride z dost čisto glavo..

Guest Guest

tkole ti bom rekel. sam vem, kako przadene 100 ali več mg čistega mdma od vira, ki mu 100 % zaupam in ti lahko zatrdim, da so ti mitsubishiji zelo blizu.

nabediranim pičketinam, ki ne prenašajo mdmajevega fleša pa ni treba bombonov jest al kaj??? saj lahko vlečejo spid, koko ali pa efedrine jedo, če ne zmorejo divje vožnje z vrtiljakom v glavi.

Quote:

definitivno sem pa najboljse bombone ever jedel v sloveniji, in to v zadnjih dveh letih

Predvidevam, da si v zadnjih dveh letih najevč bombonov pojedel ravno v sloveniji, kar pove to, da je tudi verjetnost da si pojedel kakšnega dobrega (a tukaj kupljenega) toliko večja.

Ni mi pa čist jasno kaj pomenijo vse te primerjave z mdma v prahu???? Sej droga je ista, pa naj bo v tabletah ali v prahu. Edina prednost katero vidim, je da je pri prahu uporabniku (vsaj v teoriji... nihče vam ne garantira da je tisti prah pa zdej čisto nerazredčen s kakšnim mlečnim sladkorjem) nekoliko bolj jasno koliko je vzel. Pri tabletah je skoz ta gamble, čeprav jih proizvajalci ponavadi tam na 100mg tempirajo.

Quote:

HelenaM said:

še vsakič ko se je kak frend v tujini (uk, ger, fra) na žuru upal kaj kupit od local providers, se je dobrina izkazala za popolnoma drugačen experience kot pr nas

Sej je več kot jasno, da logo ne pove kaj dosti o tabletu oz. da ista slikca ne garantira da gre za isto serijo tablet.

Drugo kar se pa sprašujem vpliva okolja/podnebja - set in setting. Mar je samo žuranje v tujini sposobno sprožit tak 'placebo', - ne ravno najbolj posrečena uporaba besede - da bi lahko induciral drugačno izkušnoj. Slika objavljena

a piteboga. tko so men frendi rekl, njim so bli tuji bonboni (ni mišljena HRV) vedno boljši, v smislu full loved up & dost energije, niso rabl spida zravn vlečt de bi blo kej švunga za plesat. čist možn de jim je v tujini cukr tud lepše zadogaju kot med 13letnimi vevercami v sloveniji Slika objavljena po pripovedovanjih in branjih se pr nas zadnje leto velikrat dobi bonbone, ki nardijo sam centrifugo v glavi, energije pa nula, niente, nič - je to dober cukr pol? bi rekla de ne

Guest Guest

Quote:

*naya* said:

S tipom sva včeri sprobala dvojne mitsubishije bela brez zareze, malo so izobočeni, lepo dišijo po MDMA pa čisto beli so.

Takega bobona nism jedla že kaki dve leti, pojedla sm enega in pol in sm bla tko lepo zadeta kt še nikol po bonbonih.Lep fieling, dobri nič napsihirani fleši, uizi halucinacije, zategnena sm sicer bila kar dosti, kar mi gre ponavadi na živce, a tokrat je bil fieling tok lep da mi je blo vseeno.

beli miciji taki kot si jih opisala so res da best. jst probu tričetrt tega knofa in prijel v 20 min., nič psihiranja, lepo fleširanje, dovolj love feelinga, zelo uizi in fajn comedown, itd. Ne bi pa reku da je to najbolši X zadnih 2 let Slika objavljena Je pa kr kul če upoštevaš siceršne sranje na sceni.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Guest

Quote:

Dvoglava zver said:

Quote:

Anonymous said:

A ve kdo kej o iksih z logotom ROŽIC? Hvala!

bojda sux, kej več ti pa ne bi znal povedat.

jest sem ta vikend v lipi imel na izbiro rozce in srcke. ceprov mi je model reku kao, da so rozce ful dobre, sem rajs vzel srcka... je zlo kul butal(no, sevede ni bil samo eden Slika objavljena )... ,frend je vzel rozce in je sel ob stirih od dolgcasa domov

presodite sami... Slika objavljena

Jst sem srečala Slika objavljena rdeče rožice. Rdeča tabletka z lepo vidnim logotipom rožice (ne deteljica). Tabletka je precej trda, brez zareze. Smo jih drobil pa se s kartico ni dal. Kamen pa akcija Slika objavljena Men se ne zdijo fejk Slika objavljena Sem pa zraven skonzumirala še nekaj drugih stvari, tko da ne bi znala podat neke realne ocene.

Guest Guest

če je rdeč tablet zanesljivo zanič.smo bli trije modeli in jih 16 pojedl, pa šli zjutri direkt spat. Zanič so zihr. tak lepo oblikovan tablet, rdečkast, deteljica je logo. Podn od podna

Deteljica.... Jest mam prov lepo večlistno rožico, ni lih deteljica, je pa sicer rdečkasto-roza barve. Mah, sam upam da bo Slika objavljena

Sicer pa zadnje čase opažam, da so ful različna mnenja o kao "istih" serijah iksov oz. drugače prbijajo.

Npr. rdeči srčki, v obliki srčkov, sem jih 2x jedu, z približno dvotedenskim presledkom, pa se mi zdi da so prvič bli majka, drugič pa tkotko..

Isto kolegica, ko že več mescev ni nobenga čopnla, je rekla da so te srčki bli tkotko.

Podobna scena je bila tut z V2 in isto sem vidu v topiku o adidas knofih da so bila mnenja zelo različna.

Call me optimist, ampak vseen upam na najboljš Slika objavljena

Guest Guest

Quote:

-Sesek- said:

Sicer pa zadnje čase opažam, da so ful različna mnenja o kao "istih" serijah iksov oz. drugače prbijajo.

Npr. rdeči srčki, v obliki srčkov, sem jih 2x jedu, z približno dvotedenskim presledkom, pa se mi zdi da so prvič bli majka, drugič pa tkotko..

Isto kolegica, ko že več mescev ni nobenga čopnla, je rekla da so te srčki bli tkotko.

Podobna scena je bila tut z V2 in isto sem vidu v topiku o adidas knofih da so bila mnenja zelo različna.

Call me optimist, ampak vseen upam na najboljš Slika objavljena

verjetno bo zato, ker niso vsi od istega proizvajalca, ane... Slika objavljena

Guest Guest

Quote:

-Sesek- said:

Deteljica.... Jest mam prov lepo večlistno rožico, ni lih deteljica, je pa sicer rdečkasto-roza barve. Mah, sam upam da bo Slika objavljena

To so te, ja. Fejk garantirano! Žal mi je da te moram razočarat Slika objavljena

Guest Guest

Quote:

Anonymous said:

za mejo je trava vedno bolj zelena

točno to. sem zadnjič v angleških diskotekah kupla par primerkov (še za darilčke Slika objavljena), pa so bli res fuckin slabi. pa mi je par domačinov reklo, da že ful let ni dobrih ixov, pa nisem verjela. anglija bo pa že rulala, kao. in to tista varianta - ne da bi zabadiralo, namedlo...enostavno brez efekta! the grass is always greener...

Quote:

Anonymous said:

To so te, ja. Fejk garantirano! Žal mi je da te moram razočarat Slika objavljena

Hja, lahko potrdim... Sicer niso 100% fejk, ampak ta prvi dan ko sem jih jedel, sem od 3h bil prbit kot sicer od enega, poleg tega sem bil pa še prbit na tla, prov težek sem bil.

Sicer pa drugi dan ko sem jih jedel, sem pojedel dva in sva z deklico ležala pred šotorom na tleh, si zvila enga in čakala na zadevo da prime... Hehe, kurac, zaspala sva! In to za 5 ur! Sicer ko sem se zbudil sem čutil rahel zateg čeljusti in malenkost več energije, ampak vse skupi nič. Naložil sem še 2 (kar je pač ostalo Slika objavljena ) in potem je nekako pokalo kot se približno spodobi, ampak vseen je to daleč od tistega kar bi moral bit.

Torej ognite se tem x-om vsi.