*naya* Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 S tipom sva včeri sprobala dvojne mitsubishije bela brez zareze, malo so izobočeni, lepo dišijo po MDMA pa čisto beli so. Takega bobona nism jedla že kaki dve leti, pojedla sm enega in pol in sm bla tko lepo zadeta kt še nikol po bonbonih.Lep fieling, dobri nič napsihirani fleši, uizi halucinacije, zategnena sm sicer bila kar dosti, kar mi gre ponavadi na živce, a tokrat je bil fieling tok lep da mi je blo vseeno. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 tole je dost buča glede tega, kakšni dobri bomboni so v tujini in kako so pri nas zanič. moram reč, da sem v par evropskih drzavah ze jedel lokalno ponudbo, pa ni bilo nič kaj boljše od slovenskega povprečja. pa so mi jih ponavadi spedenali lokalni frendi. tudi na nizozemskem, kjer naj bi bila glavna proizvodnja tega stoffa ni bil nič drugače kot tukaj. res je, da nisem dobil nobenih zanič bombonov, kot se zgodi večini slučajnih rejverjev, ki kupujejo bombone po klubih in dobijo prazne tablete, ker sem jih vedno vzel kaj preizkušenega od lokalcev. definitivno sem pa najboljse bombone ever jedel v sloveniji, in to v zadnjih dveh letih: mitsubishiji na eurori, bacardiji in ti mitsubishiji brez zareze, ki so zdaj aktualni - pri katerih se lahko izkušnja mirno primerja z izkusnjo stotih miligramov čistega mdmaja za ovce pa seveda: trava je zunaj ograje res bolj zelena. Quote Link to comment
HelenaM Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 pri tem je vprašanje kaj je za koga dober bonbon - nekomu so bli tisti mitsuji najboljši bonboni ever ker so mu všeč njihove blodnje, drugemu so mitsuji najslabši bonboni ever ravn zarad tega. enim je všeč mindcentrifuga, drugim bl lovey ride z dost čisto glavo.. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 tkole ti bom rekel. sam vem, kako przadene 100 ali več mg čistega mdma od vira, ki mu 100 % zaupam in ti lahko zatrdim, da so ti mitsubishiji zelo blizu. nabediranim pičketinam, ki ne prenašajo mdmajevega fleša pa ni treba bombonov jest al kaj??? saj lahko vlečejo spid, koko ali pa efedrine jedo, če ne zmorejo divje vožnje z vrtiljakom v glavi. Quote Link to comment
Milkplus Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 divja vožnja z vrtiljakom??? lol Quote Link to comment
Liet Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Quote: definitivno sem pa najboljse bombone ever jedel v sloveniji, in to v zadnjih dveh letih Predvidevam, da si v zadnjih dveh letih najevč bombonov pojedel ravno v sloveniji, kar pove to, da je tudi verjetnost da si pojedel kakšnega dobrega (a tukaj kupljenega) toliko večja. Ni mi pa čist jasno kaj pomenijo vse te primerjave z mdma v prahu???? Sej droga je ista, pa naj bo v tabletah ali v prahu. Edina prednost katero vidim, je da je pri prahu uporabniku (vsaj v teoriji... nihče vam ne garantira da je tisti prah pa zdej čisto nerazredčen s kakšnim mlečnim sladkorjem) nekoliko bolj jasno koliko je vzel. Pri tabletah je skoz ta gamble, čeprav jih proizvajalci ponavadi tam na 100mg tempirajo. Quote Link to comment
Liet Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Quote: HelenaM said: še vsakič ko se je kak frend v tujini (uk, ger, fra) na žuru upal kaj kupit od local providers, se je dobrina izkazala za popolnoma drugačen experience kot pr nas Sej je več kot jasno, da logo ne pove kaj dosti o tabletu oz. da ista slikca ne garantira da gre za isto serijo tablet. Drugo kar se pa sprašujem vpliva okolja/podnebja - set in setting. Mar je samo žuranje v tujini sposobno sprožit tak 'placebo', - ne ravno najbolj posrečena uporaba besede - da bi lahko induciral drugačno izkušnoj. Quote Link to comment
HelenaM Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 a piteboga. tko so men frendi rekl, njim so bli tuji bonboni (ni mišljena HRV) vedno boljši, v smislu full loved up & dost energije, niso rabl spida zravn vlečt de bi blo kej švunga za plesat. čist možn de jim je v tujini cukr tud lepše zadogaju kot med 13letnimi vevercami v sloveniji po pripovedovanjih in branjih se pr nas zadnje leto velikrat dobi bonbone, ki nardijo sam centrifugo v glavi, energije pa nula, niente, nič - je to dober cukr pol? bi rekla de ne Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 no ja, recimo da sem imel nekaj časa dostop do mdmaja, za katerega sem vedel, kako čist je in se mi zato zdi kar na mestu primerjati z njim. Quote Link to comment
Liet Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 No, pol tvoj post pove samo to, da je ta tableta očitno imela 100mg MDMA, če se je dala primerjat z to količino powderja. Get it? Quote Link to comment
FR33KO Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Quote: Lib - Eris said: vceraj dobil na fotoseanso rjavga mitsubishija SUX Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Quote: *naya* said: S tipom sva včeri sprobala dvojne mitsubishije bela brez zareze, malo so izobočeni, lepo dišijo po MDMA pa čisto beli so. Takega bobona nism jedla že kaki dve leti, pojedla sm enega in pol in sm bla tko lepo zadeta kt še nikol po bonbonih.Lep fieling, dobri nič napsihirani fleši, uizi halucinacije, zategnena sm sicer bila kar dosti, kar mi gre ponavadi na živce, a tokrat je bil fieling tok lep da mi je blo vseeno. beli miciji taki kot si jih opisala so res da best. jst probu tričetrt tega knofa in prijel v 20 min., nič psihiranja, lepo fleširanje, dovolj love feelinga, zelo uizi in fajn comedown, itd. Ne bi pa reku da je to najbolši X zadnih 2 let Je pa kr kul če upoštevaš siceršne sranje na sceni. Quote Link to comment
tEcHnO BoY Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Meni so ponujali bele evre!Ve kdo kaj?hvala! Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 A ve kdo kej o iksih z logotom ROŽIC? Hvala! Quote Link to comment
Dvoglava zver Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Quote: Anonymous said: A ve kdo kej o iksih z logotom ROŽIC? Hvala! bojda sux, kej več ti pa ne bi znal povedat. Quote Link to comment
Pantheon Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 a so beli z veliko pikicami te rožce? (nism mogu ločt logota al je 4 peresna detelca al je rožca) Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 zanič. Pojedu v soboto okol 4 pa ni blo nč. Sam ledvice me bolijo. Se ne splača vzemat. V ag me je en mici poču trikrat bolj kot vsi teli skupi. Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Quote: Dvoglava zver said: Quote: Anonymous said: A ve kdo kej o iksih z logotom ROŽIC? Hvala! bojda sux, kej več ti pa ne bi znal povedat. jest sem ta vikend v lipi imel na izbiro rozce in srcke. ceprov mi je model reku kao, da so rozce ful dobre, sem rajs vzel srcka... je zlo kul butal(no, sevede ni bil samo eden )... ,frend je vzel rozce in je sel ob stirih od dolgcasa domov presodite sami... Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 No sej, zato pa sprašujem - ker mene ni nč butnlo. Lohk bi bla tud detelca, sam posrednik je reku da je 'rožica'. Kakorkol, deloval ni, nobenmu od nas. Hvala! Quote Link to comment
agonyst Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 tele rožice so sicer vedno lepe, ampak efektivnost je res vprašljiva . Quote Link to comment
Gaja Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Jst sem srečala rdeče rožice. Rdeča tabletka z lepo vidnim logotipom rožice (ne deteljica). Tabletka je precej trda, brez zareze. Smo jih drobil pa se s kartico ni dal. Kamen pa akcija Men se ne zdijo fejk Sem pa zraven skonzumirala še nekaj drugih stvari, tko da ne bi znala podat neke realne ocene. Quote Link to comment
-Sesek- Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Uf tehle rožic (kot jih je gaja opisala) imamo za na fešto in močno upam da bojo kul.... Anonymous, ti ki praviš da je šel kolega od dolgčasa domov, kakšne rožice so pa bile? Kot jih je opisala gaja? Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Stari pojma nimam... Men so v glavnem srcki 4x zapored cist dost dogajal, pa se rozca se mi tko pussy slisi... Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 če je rdeč tablet zanesljivo zanič.smo bli trije modeli in jih 16 pojedl, pa šli zjutri direkt spat. Zanič so zihr. tak lepo oblikovan tablet, rdečkast, deteljica je logo. Podn od podna Quote Link to comment
-Sesek- Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Deteljica.... Jest mam prov lepo večlistno rožico, ni lih deteljica, je pa sicer rdečkasto-roza barve. Mah, sam upam da bo Sicer pa zadnje čase opažam, da so ful različna mnenja o kao "istih" serijah iksov oz. drugače prbijajo. Npr. rdeči srčki, v obliki srčkov, sem jih 2x jedu, z približno dvotedenskim presledkom, pa se mi zdi da so prvič bli majka, drugič pa tkotko.. Isto kolegica, ko že več mescev ni nobenga čopnla, je rekla da so te srčki bli tkotko. Podobna scena je bila tut z V2 in isto sem vidu v topiku o adidas knofih da so bila mnenja zelo različna. Call me optimist, ampak vseen upam na najboljš Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Quote: -Sesek- said: Sicer pa zadnje čase opažam, da so ful različna mnenja o kao "istih" serijah iksov oz. drugače prbijajo. Npr. rdeči srčki, v obliki srčkov, sem jih 2x jedu, z približno dvotedenskim presledkom, pa se mi zdi da so prvič bli majka, drugič pa tkotko.. Isto kolegica, ko že več mescev ni nobenga čopnla, je rekla da so te srčki bli tkotko. Podobna scena je bila tut z V2 in isto sem vidu v topiku o adidas knofih da so bila mnenja zelo različna. Call me optimist, ampak vseen upam na najboljš verjetno bo zato, ker niso vsi od istega proizvajalca, ane... Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Quote: -Sesek- said: Deteljica.... Jest mam prov lepo večlistno rožico, ni lih deteljica, je pa sicer rdečkasto-roza barve. Mah, sam upam da bo To so te, ja. Fejk garantirano! Žal mi je da te moram razočarat Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ka morda pozna kdo svetlomodre z logo rožice? Quote Link to comment
Guest Guest Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Quote: Anonymous said: za mejo je trava vedno bolj zelena točno to. sem zadnjič v angleških diskotekah kupla par primerkov (še za darilčke ), pa so bli res fuckin slabi. pa mi je par domačinov reklo, da že ful let ni dobrih ixov, pa nisem verjela. anglija bo pa že rulala, kao. in to tista varianta - ne da bi zabadiralo, namedlo...enostavno brez efekta! the grass is always greener... Quote Link to comment
-Sesek- Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Quote: Anonymous said: To so te, ja. Fejk garantirano! Žal mi je da te moram razočarat Hja, lahko potrdim... Sicer niso 100% fejk, ampak ta prvi dan ko sem jih jedel, sem od 3h bil prbit kot sicer od enega, poleg tega sem bil pa še prbit na tla, prov težek sem bil. Sicer pa drugi dan ko sem jih jedel, sem pojedel dva in sva z deklico ležala pred šotorom na tleh, si zvila enga in čakala na zadevo da prime... Hehe, kurac, zaspala sva! In to za 5 ur! Sicer ko sem se zbudil sem čutil rahel zateg čeljusti in malenkost več energije, ampak vse skupi nič. Naložil sem še 2 (kar je pač ostalo ) in potem je nekako pokalo kot se približno spodobi, ampak vseen je to daleč od tistega kar bi moral bit. Torej ognite se tem x-om vsi. Quote Link to comment
Recommended Posts