minka Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Helena, ne govorim zgolj po ustnem izročilu ampak sem to ustno izročilo tudi utemeljila s konkretnimi podatki (glej mojo razlago zgoraj). Quote Link to comment
cherrylejdi Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 dejte si prosim za tale vaša 'prepucavanja' najdt drug 'kotiček' na konferenci - (po domače ->) odprite si nov topic prosim, tle pa nadaljujte z diskusijo 'kateri ekstaziji zadnje čase krožijo pri nas'... hvala Quote Link to comment
Lib - Eris Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 hahahaha... po tvoji razlagi tut js zasluzim 3x vec... ker pac v belgiji tolk zasluzijo Quote Link to comment
HelenaM Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Quote: minka said: Helena, ne govorim zgolj po ustnem izročilu ampak sem to ustno izročilo tudi utemeljila s konkretnimi podatki (glej mojo razlago zgoraj). tvoji konkretni podatki so s tujega pagea - pri nas krožijo drugi x-i kot v tujini. zanimivo de raje verjameš teoriji tujih pageov kot izkušnjam ljudi kle, ki čopajo ixe, ki se dobijo kle in pravjo de so zanič - ti še vedno trdiš de so slovenski xi 3x močnejši kot prej... we wish that, ja skratka, ker noben od superduper usposobljenih drogartovcev ne more muvnit svoje riti in prepričat za to usposobljene ljudi de bi zvedli resnico o x-ih pr nas, se kr ploza z budalaštinami kšni so x-i v evropi, četud je kle xyz roba kot v evropi. briljantno učinkoviti ste, direkt za v sibirijo Quote Link to comment
cherrylejdi Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 prosim, če se preselite nazaj v ta topic, kjer je potekala podobna debata, drugače začnem vse poste, ki niso povezani s to tematiko (beri naslov topica!!!) brisat. hvala Quote Link to comment
mato Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Quote: kaj se zadnje 2, 3 mesce dobi pri nas in ali je za kaj. da bomo on topik Edini od 'dobrih' ekstazijev zadnje čase krožijo beli mitsibushiji rahlo konveksni. Glede na poročila uporabnikov kako 'zbutajo' sumim na vsebnost MDA + MDMA ali samo na visoko vsebnost MDMA. Po dolgem, dolgem času je prišlo spet nekaj konkretnega Quote Link to comment
berezovski Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Sam menda so pa rdeči miciji za Nism probu iksa že kr neki časa tko da Quote Link to comment
mato Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Sej pravim, da so ti EDINI 'dobri' po zelo dolgem času. Seveda je to samo moje skromno mnenje. Drgač je po strokovnem mnenju DA v zadnjem času v SLO ekstazi 2-3x močnejši kot včasih Če se spomnite kako je blo leta 98 - 2001 k je bla pr nas res 'zlata doba' dobrih bonbonov; potem si lahko predstavljate kako je sedaj ko naj bi bli 2-3X močnejši Quote Link to comment
4R0$3$ Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Res so dobri teli 'bajsasti' mitsubishiji. Tudi sama vsebina je zagotovo precej kvalitetna. To je tudi samo moje skromno, a strokovno mnenje. Strokovno zato, ker sem jih za prvomajske praznike pošteno stestiral. Test so opravili z odliko. Tko da...Uspeh je z njimi zagotovljen. Z drugimi Xi je pa tko: je nekaj fejkov in nekaj pravih. Dobr da mamo Drogart, da se informiramo o takšnih in drugačnih zadevcah. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 zdej so eni novi zuni Beli diamanti se jim reče..rezulate povem jutri ko pridem iz agja nazadnje sm pa jedla modre armanije..men so zakon butnel k pr norcih vsaj mene, res pa da ne konzumiram redno tko like 1x na 2 mesca ali manj.. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Beli dragulji...najboljši bomboni do sedaj zame..energija na vrhuncu, počjo k pr norcih,fleširajo..pa se full of love si..men je blo zakon.. Quote Link to comment
random123 Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Mato, tej beli mitsubishiji so res cudni in mocni. Tudi jaz sem posumil, da gre za MDA! Vceraj sem si po vec kot letu in pol privoscil enega in bil je bel mitsubishi. Edino kar sem dobil. Vzel sem ga na prazen zelodec (pojedel sem le dva kosa pice 3 ure preden sem se odpravil od doma). Cakam in cakam, dolgo nic. Bil sem malo - skoraj neopazno - nameden in sem si ze mislil da je to vse. Po vec kot eni uri od konzumacije kot strela z jasnega, se je zacel rush, ki je bil zelo, ampak zelo mocan in ni trajal vec kot kaksne slabe pol ure. Vmes sem se nekajkrat mocno prestrasil, ker sem na trenutke tezko dihal, imel sem mravljince ter obcutek, da ne cutim udov. Kmalu za tem se mi je zacelo temniti pred ocmi (ni se mi pa stemnilo:). Takrat sem se posteno prestrasil (hotel sem povedat kolegu, da se ne pocutim OK), nakar popusti in me oblije vroc pot, full sem postal pomirjen in prisel je koncno pricakovani loved up feeling (za moje pojme zelo sibak) z zmernim powerjem. Vse do tega trenutka sem imel tudi zenice NORMALNE (vkljucno z rushom). Spal nisem v celi noci (dopoldnevu) niti sekunde, down ni bil kaj dosti naporen, bilo je ze hujse. Zategovanja ni bilo, malo sem si pogrizel ustnice, kar pocnem tudi ko pijem od kar ne kadim. Na vodo sem pazil in se silil na -2dcl, ker nisem cutil potrebe. That's it. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Men je bilo super po enem (in potem čez eno uro še enem) belem mitsubishi-jem. Cool. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Bi bila možnost da kdo stestira te mitsije kaj je not? Jaz sem vzel polovičko, skupaj s par lajnicami spida, pa me je tudi malo čudno švasalo, v glavnem sicer prijetno, na trenutke pa sem imel nek čuden filing v glavi, netipičen za mDMA, ne znam ravno opisati. Ni se mi temnilo pred očmi, ampak en tak nelagoden filing da se nekaj neprijetnega kuha tam gor. Tudi mene je v sicer nevročem prostoru enkrat čisto zakuhalo, sam teklo je vse z mene, čeprav sem v tistem trenutku stal na miru (kadil đoint). Tudi moje zene so ble po polovički popolnoma normalne? Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Quote: PsyTrust said: tle ti piše vse okol tega: http://www.pillreports.com/viewpill.php3?sub=7&area=2&id=46696 ni to to meni so se ti naši zdeli širši in tanjši. pa povsem beli. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 glede debelih mits brez zareze: to je to - dobri bomboni. in glede kvalitete iksov v zadnjem času: nej slabo, to lahko potrdim kot flešer z dolgoletno prakso. Quote Link to comment
Liet Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Skrajen čas da začnem spet jest tablete in da postanem konstruktivni uporabnik foruma! Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Quote: Anonymous said: Quote: PsyTrust said: tle ti piše vse okol tega: http://www.pillreports.com/viewpill.php3?sub=7&area=2&id=46696 ni to to meni so se ti naši zdeli širši in tanjši. pa povsem beli. ja ok širši pa tanjši tega res ne moreš vedet po slikci...je pa res da majo dragulj lepo natančno izrisan in da so bolj ko ne beli z nekimi modrimi pikicami..men so bli full močni ker sm "bruhala" (bi bruhala če ne bi mela praznega zelodca tko pa mi je sam naprej metal vn ni šlo pa nič) res pa je da sm pojedla cca. 4 u noči..samo prvi je bil modr armani pa je blo kul..ko sm pa belga dragulja čez pojedla je bil pa raztur.. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 ma kr lahko vem. tableto sem gledal v lepo osvetljeni sobi. lahko da si ti ziv dokaz za nevrotoksicnost ekstazija, jaz pa še priblizno locim proporce in lahko iz slike razberem, priblizno kaksna naj bi bila tableta. pa še to: če prav razumem je ta tableta iz us of a - čisto neuporabno za naše razmere. Quote Link to comment
FR33KO Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Diamanti Češnje / Višnje (swašta) + srčki (srčkasta oblika, ne oni fake) Quote Link to comment
tsunami Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 So dragulji isto k diamanti? Pa keri miciji zdej: beli al rdeči? Modri armaniji (in beli) so bli kul, sam zdej Armanijev ni že sto let dobit... Quote Link to comment
Lib - Eris Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 vceraj dobil na fotoseanso rjavga mitsubishija Quote Link to comment
random123 Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Jaz sem opisal izkusnjo z belim mitsubishijem, imel je zarezo. Zdi se mi, da ni bil snezno bel, ampak, da je imel zelo na redko pikice (nisem ga videl pri dnevni svetlobi:). Morda sive? Rjave? Je pa bil zelo dobro viden logotip, prav tako tudi zareza. Ni se pretirano drobil, prepolovil sem ga z lahkoto. Bil je zelo grenak, vonja po dobrih iksih nisem razpoznal, ker sem prehlajen in bil sem v mocno zakajenem prostoru. Toliko o tem. Quote Link to comment
kiflc Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Kupiš une ije, k nič ne butajo, za super ugodno ceno, pol kupiš še barvilo za živila (rdeče/zeleno,...) in jih pobarvaš...Pol pa veselo na delo, še enkrat vse po vrsti nategnt...vsi 2X (al pa celo 3X če jih v 2 različne barve pobarvaš) kupjo ponarejene ije... Da vidmo zdej, če sem dal idejo tem dilerjem, k prodajajo te ponarejene...hehehe Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Quote: Anonymous said: ma kr lahko vem. tableto sem gledal v lepo osvetljeni sobi. lahko da si ti ziv dokaz za nevrotoksicnost ekstazija, jaz pa še priblizno locim proporce in lahko iz slike razberem, priblizno kaksna naj bi bila tableta. pa še to: če prav razumem je ta tableta iz us of a - čisto neuporabno za naše razmere. ja ne jst pa ne kake maš če je moja frendica dilerka..ne morm rečt po slikci da so isti..vem pa da niso iz usa ampak iz amsterdama..povem iz prve roke...si probal? kako lahk pol rečeš da je neuporabno če seka k pr norcih..ma dej no..kva razn če ti rabš konjsko dozo? Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 si kar potrdil, kako je z nevrotoksičnostjo pri tebi. razumevanje preprosti besedil te baše. review, na katerega si linkal je neuporaben, ker je iz us of a. precej malo moznosti je, da je to ista tableta. meni niti slučajno ne zgleda, da je ista. nisem rekel, da je tableta neuporabna, tableta je kar uporabna, čeprav se mi po eni zaužiti tableti na suho zdi, da so bili mitsubishiji brez zareze precej močnejši. Quote Link to comment
Liet Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Quote: review, na katerega si linkal je neuporaben, ker je iz us of a. Pillreports.com je mednarodni E-testing board. Po mojem krajšem searchu se je izkazalo, da report in iz US of A ampak iz UK & Ireland. To sicer še vedno ne pomeni, da gre za isto tableto, je pa pač verjetnost nekoliko večja. Poleg tega, je še en report, ravno tako UK & Ireland: LINK . Čist tko, za ilustracijo. Nej se kdo iz slo. spravi tudi gor postat. Ni velka umetnost . Quote Link to comment
HelenaM Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 še vsakič ko se je kak frend v tujini (uk, ger, fra) na žuru upal kaj kupit od local providers, se je dobrina izkazala za popolnoma drugačen experience kot pr nas, tako po ceni kot po efektu od tega kar folk kle vase meče. js s tem nimam izkušenj, samo posredujem mnenje ljudi, ki jim verjamem. jebat ga, tud tu smo zaostali za zahodno evropo jer guta se smeče tko de mislim de so tuji pill reports za nas povsem neuporabni, razen za gledanje kako lepe logote imajo. Quote Link to comment
Guest Guest Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 za mejo je trava vedno bolj zelena Quote Link to comment
HelenaM Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 irci imajo drugačno travo kot mi zarad podnebja Quote Link to comment
Recommended Posts