Guest Guest Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Prosim za osebne izkušnje: kaj se zadnje 2, 3 mesce dobi pri nas in ali je za kaj. Men so bli nazadnje armaniji fajn, odkar jih pa več ni, pa sploh nč ne kupujem ker se bojim efekta. Nabasu sm na neke rdeče knofe zanč, vzel polovičko in mi je skurl možgane. To se mi na armanijih ni nikoli dogajal. Hvala za informacije! Quote Link to comment
Guest Guest Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 imel podobno izkusnjo... rdeci armaniji sam vzel v k4, imel tezke noge in samo cakal da bo minila ta mora, efekt ravno obraten kot bi se za cukr spodobilo Quote Link to comment
Guest Guest Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Ja sam ne vem če je bil pri men rdeč Armani! Al pa tud mogoče. Drgač pa sm do zdej zmer ta modre A., ki so bli ful kul. Sam res po temle rdečem u glav čista zmeda čist poknen do daske ko da bi mi možgane scvrl pa še ful slabost za bruhat.Nobenga dugega efekta. Pizda. Kako je lohk rdeč A. enak modr? Mislm da je sam ime isto, substanca pa čist druga! Quote Link to comment
FR33KO Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 rdeči armaniji modri armaniji beli euri beli bacardiji še kr dolche gabanna (psihopatski knof) TT-ji (novi, baje pralnica) Quote Link to comment
Guest Guest Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Si zihr da ni TT rdeč knof? Quote Link to comment
Guest Guest Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 meni pa so rdeči armaniji fula fajni ,modri pa niso tui slabi sao se mi zdi da po modrem ni nobenega učinka ? zaj pa so novi neki D&G (baje da so fula fajni), za drugo pa se nisn slisal Quote Link to comment
ParaLLaX Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Snežno beli Kenguruji! whoaaa!!!! Quote Link to comment
marushyka Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 beli golobčki to so pa toook fajn knofi! vzela sm enga mal po 11h, prjel je opolnoči - nism mogla verjet - najbolj intenziven rush, kar je sploh možno z vsemi najlepšimi filingi je trajal skor do 5h! od enega samega knofa! ni blo tistega stopnjevanja, da prime in počas spušča, ampak je skos blo v rushu! Quote Link to comment
berezovski Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 Mah use je u peesdi zadne čase brezveze sploh še jemat ije Quote Link to comment
FR33KO Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Quote: Anonymous said: Si zihr da ni TT rdeč knof? Baje je bel... ata google najde TT v 4 barvah Ti v slo so beli baje, jih pa še nism vidu Quote Link to comment
FR33KO Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 pa Srčki, pa Zvezdice... frend je kupu 2, pravi, da sploh nimajo okusa kot bonboni (dau je na jezik), pojedu je 1/2 (na partijih jih 1 do 2) in nič efekta Quote Link to comment
-Sesek- Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 V zadnjih mescih sm jedu: armanije bele - zelo soliden knof micubišije bele, dokaj velika tableta z zarezo - takisto zelo soliden, samo malo manj love filinga, buta ga pa na polno. Potem sem pa med micubišiji našel enga jing janga, ki pa je bil iste velikosti in barve pa tud butal je na isti način. Quote Link to comment
maži Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Srčki, ki niso vredni imena xtc Kronce...po poročanju kolegov podobni kot beli bacardiji in D&G, zadne čase naj bi bili ti najjači! Quote Link to comment
kiflc Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Jst bom najbrž enkrat v bližnji prihodnosti po zelo dolgem času spet probal enga popapat, pa me zanmima, kerga mi priporočate (hočem enga tazga počopat, ki je čimbolj podoben tistim e-jom k so bli 5 let nazaj (MDMA)) K med okoli 5 letno pavzo se vsake toliko odličim pojest bombon, da vidim, če me bo spet tko lepo zadel, kot me je 5-6-7 let nazaj, pa sem vedno razočaran.postanem zaspan,zamorjen in filing mi je čist čuden (mogoče sem vedno naletel na kakšne čudne, zato zdaj tuzkahj sprašujem, keri so naj normalnejši...,.) Quote Link to comment
ečičjud Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Quote: enkrat v bližnji prihodnosti po zelo dolgem času spet probal enga popapat Če si se že odločil, ti priporočam belega bacardija dvojne debeline. Mene že tričetrt odnese, čeprav naj bi imel toleranco. Quote Link to comment
kiflc Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 A pa ma tud 2X količino MDMA-ja not? Mislm, a morm pojest sam četrtinko, če bi drugač pr normalnm pojedu naenkrat samo polovico? Quote Link to comment
ečičjud Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Quote: A pa ma tud 2X količino MDMA-ja not? Ne bi rekel, je pa zelo močan. Sklepam glede na čist MDMA, ki je krožil poleti. Po moji oceni je v eni tableti zagotovo več kot 100 mg MDMA, morda celo 120 mg. Vzemi najprej pol ali tričetrt, nato še ostanek tablete. Zadet boš, a ne vem, kako ti bo ustrezalo to stanje, če ne maraš več ekstazijev, kot si že nekajkrat napisal. Quote Link to comment
kiflc Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 sej zato nebi rad preveč naenkrat...Pa zdej bom ful pazil, da ga bom pojedu, takrat k bom ful vesel in nekje kjer mi bo cool (najbrž nekje, kjer me folk tolk ne pozna..hehe) EDIT: Pa če me zdej nebo lepo zadel, pol pa res nikol več ne probam bombona...Edin še un MDMA v prahu, za katerga je že nekaj ljudi reklo, da daje take filinge kot bomboni pred 6-7-imi leti....hmmm... Quote Link to comment
maži Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Belih bacardijev se ne dobi več! Al pa mors met res veliko srečo, če ma kšn se staro zalogo! Ta čas so najjači bele kronce, sam jih pa tut nimajo vsi. Drgač pa samo belih srčkov in vprašajev ne!! Lp ... Quote Link to comment
najkica Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 neki se govori,da so tudi smajliji . . . Quote Link to comment
FR33KO Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Kronce the best zdj Quote Link to comment
ParaLLaX Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Pri nam so beli vprasaji, pa newem ce so za kaj ali ne! (prosim za mnenja) Pogrešam bele golobe trde ko satan... Quote Link to comment
tEcHnO BoY Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Preber kksn post nazaj al pa se kak drug topic,pise o vseh x-ih kaj ! Quote Link to comment
maži Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Iz zanesljivih virov sem dobil info., da so beli vprašaji po učinkovanju in občutenju zlo podobni kot beli srčki in kot zvezdice...se pravi vsi niso vredni pol k.... tople vode. Lp ... Quote Link to comment
FR33KO Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Quote: maži said: Iz zanesljivih virov sem dobil info., da so beli vprašaji po učinkovanju in občutenju zlo podobni kot beli srčki in kot zvezdice...se pravi vsi niso vredni pol k.... tople vode. Lp ... Takoje Quote Link to comment
\Paradox\ Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Nazadnje sn jedo rolexe pa bele vprašaje pred 20dnevi. Quote Link to comment
tsunami Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Se mi zdi di itak zadne čase iksi pri nas bol v K*** a se vam ne? Quote Link to comment
Recommended Posts