Jump to content

Kateri ekstaziji zadnje čase krožijo pri nas?


Guest Guest

Recommended Posts

Prosim za osebne izkušnje: kaj se zadnje 2, 3 mesce dobi pri nas in ali je za kaj.

Men so bli nazadnje armaniji fajn, odkar jih pa več ni, pa sploh nč ne kupujem ker se bojim efekta. Nabasu sm na neke rdeče knofe zanč, vzel polovičko in mi je skurl možgane. To se mi na armanijih ni nikoli dogajal. Hvala za informacije! Slika objavljena

Link to comment
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja sam ne vem če je bil pri men rdeč Armani! Al pa tud mogoče. Drgač pa sm do zdej zmer ta modre A., ki so bli ful kul. Sam res po temle rdečem u glav čista zmeda čist poknen do daske ko da bi mi možgane scvrl pa še ful slabost za bruhat.Nobenga dugega efekta. Pizda. Kako je lohk rdeč A. enak modr? Mislm da je sam ime isto, substanca pa čist druga!

 

Slika objavljena

Link to comment
  • 2 weeks later...

V zadnjih mescih sm jedu:

armanije bele - zelo soliden knof

micubišije bele, dokaj velika tableta z zarezo - takisto zelo soliden, samo malo manj love filinga, buta ga pa na polno.

Potem sem pa med micubišiji našel enga jing janga, ki pa je bil iste velikosti in barve pa tud butal je na isti način.

Link to comment

Jst bom najbrž enkrat v bližnji prihodnosti po zelo dolgem času spet probal enga popapat, pa me zanmima, kerga mi priporočate (hočem enga tazga počopat, ki je čimbolj podoben tistim e-jom k so bli 5 let nazaj (MDMA))

K med okoli 5 letno pavzo se vsake toliko odličim pojest bombon, da vidim, če me bo spet tko lepo zadel, kot me je 5-6-7 let nazaj, pa sem vedno razočaran.postanem zaspan,zamorjen in filing mi je čist čuden (mogoče sem vedno naletel na kakšne čudne, zato zdaj tuzkahj sprašujem, keri so naj normalnejši...,.)

Link to comment

Quote:


A pa ma tud 2X količino MDMA-ja not?

 


 

Ne bi rekel, je pa zelo močan. Sklepam glede na čist MDMA, ki je krožil poleti. Po moji oceni je v eni tableti zagotovo več kot 100 mg MDMA, morda celo 120 mg.

Vzemi najprej pol ali tričetrt, nato še ostanek tablete. Zadet boš, a ne vem, kako ti bo ustrezalo to stanje, če ne maraš več ekstazijev, kot si že nekajkrat napisal.

Link to comment

sej zato nebi rad preveč naenkrat...Pa zdej bom ful pazil, da ga bom pojedu, takrat k bom ful vesel in nekje kjer mi bo cool (najbrž nekje, kjer me folk tolk ne pozna..hehe)

 

EDIT: Pa če me zdej nebo lepo zadel, pol pa res nikol več ne probam bombona...Edin še un MDMA v prahu, za katerga je že nekaj ljudi reklo, da daje take filinge kot bomboni pred 6-7-imi leti....hmmm...

Link to comment
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.