evil dick Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Quote: Za tvoj movie bom pa še mal naokrog povrebu...Nacionalka pa itak rox kar se filmske izbire na TV tiče! Ja, res je, učas na prave bisere naletiš, ko najmanj prčakuješ. Pop tv pa kanal mata itaq sam te holivudarske pee*** al pa kake romantične komedije, no, ja, tud kej akcije pa ZF ja se kdaj najde. Ampaq jes sem totaln fen neodvisnega filma (pojem je sicer težko razložit), tko da na nacionalki učas lepo presenetjo s kako rariteto... Quote Link to comment
Ninamokra Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Patry al nekaj takega...dogaja v Londonu, leta 2000 skrita lokacija, govori o tipu ki je prvič probal x in podobne zadeve...fajn Drugače pa Trainspotting pa Otroci s postaje Zoo, ampak brala samo knjigo..se splača tudi film? Quote Link to comment
cherrylejdi Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 hja... poglej si film. sam men je knjiga veliko boljša. Quote Link to comment
siga Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Quote: evil dick said: film ki vas bo odnesu je danski neodvisni muvi PUSHER..... Matr, TO pa je evil fucking movie!!!! Gledanje obvezno. je to un film, ko je tip dolzn enmu srbu? ker ce je to ta, je muvi res zakon. minimalisticen, sam zgodba dobra. konec se bolsi. peace Quote Link to comment
ečičjud Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Zdaj sem se spomnil še na "Ten Minutes Older - The Trumpet", omnibus z zgodbami v režiji Wernerja Herzoga, Akija Kaurismakija, Jima Jarmuscha, itn. ... in Wima Wendersa. Desetminutna zgodba o enem tipu, ki sredi puščave ugotovi, da ga je pravkar začela prijemat vreča kukijev, ki jih je pojedel. "They were adult cookies ..." LOL Res, kot pravi moja signatura: Quote Link to comment
SuNNyBaBe Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Nov Slovenski film o trdi drogi, ni se v kinematografih in upam da bo Režisiral ga je moj prijatelj, na tej strani Tri minute do petih je opisana vsebina, galerije slik ter ostalo. Za vse tiste katere bi radi pogledali ta film pa mi lahko pošljete mail in vam ga posredujem, takoj ko bo na Cd-ju. Lp Maja Quote Link to comment
Arboga Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Quote: Desetminutna zgodba o enem tipu, ki sredi puščave ugotovi, da ga je pravkar začela prijemat vreča kukijev To je pa najlepši prikaz zadetega dojemanja kar sm jih kdaj videl. Drgač pa ko se je začela ta scena(film), sva se s punco samo spogledala in v en glas ugotovila kolk je tip prbit. Na kar sva si rekla: joj, spet se z bolnih ljudi norca delava(ker se ne zve takoj da je tip zadet, v začetku zgleda da je bolan)...no sam pol se je izkazal da sva imela prav:) Naked lunch mi je pa tud zanimiv, sicer mal preveč dolgočasen na trenutke, sam ene par for je pa najboljših noter:) Ko tip razlaga da se mu je rit osamosvojila in zahtevala svoje pravice in mu ukazovala naj ji poriva sveče v "usta"... Pa ko ubije tajnega agenta ščurka, za katerega se naslednji dan izkaže da je le tipkalni stroj Sunnybejb: link ne dela Quote Link to comment
Arboga Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Quote: fear & loathing in LA ... deep res dobr igra! Men je Depp tud prow carski v temu filmu. Skos, ampak skos ma un čikec u gobcu, pa ugork že par centi dolg... Čeprav mi je ta film mal preveč karikiran(se ve iz kje prihaja), sam vseeno zakon. Quote Link to comment
Arboga Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Aja pa še enga sm se spomnu: Liquid Crystal Vision. Če ste alergični na new age ali vam gre na živce trance muzika, potem vam odsvetujem ta film. Film naj bi sicer predstavljal trance kulturo, vendar je bolj enourna reklama za drogo:) Iz filma: If you want to be a yogi — be a yogi! If you are going to take drugs, that’s what you are going to do, if you want to be straight that’s what you are going to be! The main thing is, the whole game is to alter our consciousness to get higher and to go to those other dimensions, to fulfill our potential. And one of the ways we can do this is through music, because it’s healing and elevating, and it will take people to a higher realm of consciousness, if they let it! Men je bil zlo všeč. Čeprav ima veliko minusov. http://www.liquidcrystalvision.com/ Quote Link to comment
evil dick Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Quote: siga said: Quote: evil dick said: film ki vas bo odnesu je danski neodvisni muvi PUSHER..... Matr, TO pa je evil fucking movie!!!! Gledanje obvezno. je to un film, ko je tip dolzn enmu srbu? ker ce je to ta, je muvi res zakon. minimalisticen, sam zgodba dobra. konec se bolsi. peace Bravo! Točno ta muvi. Očitn si ga gledu. Zares zares zelo kwl! Quote Link to comment
cherrylejdi Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 arboga... where can i get this... jst tut to gledala! Quote Link to comment
Arboga Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 na tej( http://www.liquidcrystalvision.com/ ) strani lahko klikneš na "online cinema" in če imaš dobro povezavo z netom lahko gledaš film, trailer...ampak je bolj ubogo. Bolje je da si ga potegneš iz soulseeka. Če nimaš te možnosti pošlji pm pa bomo že nekaj izumotvorili:) Quote Link to comment
rebel Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 Sej se obvlada ta film na sesalcu iz štirimi nogami, namenjenemu za prenos tovora. Quote Link to comment
cherrylejdi Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 ok... bom vidla v kašnem stanju je slsk... k neki zajebava zadne čase... drugač ti pa pm pošljem Quote Link to comment
Jake Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 arboga a se ta liquid crystal vision začne nekje pred ankgor vatom?? sam tko da vem, da slučajno ne downloadam napačnga ahaaa sej je.. se ze zacenjajo psihajdelik animejsns Quote Link to comment
Agent Smith Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Ima kdo angleške podnapise za Human Traffic? Quote Link to comment
posch Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 hehe ... a ti anglescina dela tezave sm tut jst mogu kr mal potrudit se, da sm jih steku hehe probi tukej. lp OrlyTM Quote Link to comment
Agent Smith Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 Ni, sem že iskal po teh večjih sajtih. V skrajnem primeru bi tudi slovenske podnapise vzel. Quote Link to comment
Gec Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 http://www.16-57.com/ To je un slo film od sb., me pa prov zanima kaj so skup spravl Quote Link to comment
jolly Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 kle je ful enih filmov... http://www.pot-tv.net/archive/series/pottvseries-117-0.html Quote Link to comment
Taiji Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 sam tale stran pa res ... hvala Quote Link to comment
eee Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Panic in Needle Park Quote Link to comment
cherrylejdi Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 e, zdej sem se spomnla za še en film... in namreč film o doorsih! jej jej... kva nej rečem - čisti odfuk... škoda ga je blo! aja, kašn je pa že film rekvijem za sanje? čist pozabla v čem se že gre... tko da vas kr tle prašam... Quote Link to comment
eee Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 The Doors Requiem for a Dream Film prikazuje propad 4 oseb (mama, sin, njegova punca in kolega) zaradi droge. Vsi so na Hju in zaradi njega propadejo, mama pa je hujšala z amfetamini in se ji je potlej zmešalo,... Spomnim se, da je hladilnik renčal in strašil mamo Prav zaradi teh scen mi je bil film všeč.... Quote Link to comment
cherrylejdi Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 hm... treba še 1x gledat! Quote Link to comment
IRRESISSTABLE Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 STUDIO 54!!! Quote Link to comment
marj3tica Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 rekvijem za sanje je biu men the best movie! Quote Link to comment
Liet Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Ok, enim je bil všeč, samo pazite se, ker mamo tukaj na konferenci gadno anti requiem ekipo ki bi znala kašno težko spustit. Jz ga nisem gledal... ne maram takih črnogledih filmov, ampak ker sm kvazi artsy model pa mastrubiram na Larsa von Trierja in Wima Wendersa... Quote Link to comment
SuNNyBaBe Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Quote: Gec said: http://www.16-57.com/ To je un slo film od sb., me pa prov zanima kaj so skup spravl To je un slo film od sb. ???? sb. ? Saj bos videl kmalu kaj so skupaj spravli mislim da bo kar vredu, jaz sem sam ene par odl9omkov vidla....... glede nato, da je reziser star 19 let bo vredu film.... no saj upam da se boste lahko kmalu sami prepričali. LP Maja Quote Link to comment
Recommended Posts