Jump to content

Filmi z drogeraško tematiko

Recommended Posts

Quote:

Za tvoj movie bom pa še mal naokrog povrebu...Nacionalka pa itak rox kar se filmske izbire na TV tiče! Slika objavljena

Ja, res je, učas na prave bisere naletiš, ko najmanj prčakuješ. Pop tv pa kanal mata itaq sam te holivudarske pee*** al pa kake romantične komedije, no, ja, tud kej akcije pa ZF ja se kdaj najde. Slika objavljena Ampaq jes sem totaln fen neodvisnega filma (pojem je sicer težko razložit), tko da na nacionalki učas lepo presenetjo s kako rariteto... Slika objavljenaSlika objavljena

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Quote:

evil dick said:

film ki vas bo odnesu je danski neodvisni muvi PUSHER..... Matr, TO pa je evil fucking movie!!!! Gledanje obvezno.

je to un film, ko je tip dolzn enmu srbu? ker ce je to ta, je muvi res zakon. minimalisticen, sam zgodba dobra. konec se bolsi.

peace

Zdaj sem se spomnil še na "Ten Minutes Older - The Trumpet", omnibus z zgodbami v režiji Wernerja Herzoga, Akija Kaurismakija, Jima Jarmuscha, itn. ... in Wima Wendersa.

Desetminutna zgodba o enem tipu, ki sredi puščave ugotovi, da ga je pravkar začela prijemat vreča kukijev, ki jih je pojedel. "They were adult cookies ..." LOL

Res, kot pravi moja signatura:

Nov Slovenski film o trdi drogi, ni se v kinematografih in upam da bo Slika objavljena Režisiral ga je moj prijatelj, na tej strani Tri minute do petih je opisana vsebina, galerije slik ter ostalo.

Za vse tiste katere bi radi pogledali ta film pa mi lahko pošljete mail in vam ga posredujem, takoj ko bo na Cd-ju.

Lp Maja

Quote:

Desetminutna zgodba o enem tipu, ki sredi puščave ugotovi, da ga je pravkar začela prijemat vreča kukijev

To je pa najlepši prikaz zadetega dojemanja kar sm jih kdaj videl. Drgač pa ko se je začela ta scena(film), sva se s punco samo spogledala in v en glas ugotovila kolk je tip prbit. Na kar sva si rekla: joj, spet se z bolnih ljudi norca delava(ker se ne zve takoj da je tip zadet, v začetku zgleda da je bolan)...no sam pol se je izkazal da sva imela prav:)

Naked lunch mi je pa tud zanimiv, sicer mal preveč dolgočasen na trenutke, sam ene par for je pa najboljših noter:) Ko tip razlaga da se mu je rit osamosvojila in zahtevala svoje pravice in mu ukazovala naj ji poriva sveče v "usta"... Slika objavljena Pa ko ubije tajnega agenta ščurka, za katerega se naslednji dan izkaže da je le tipkalni stroj Slika objavljena

Sunnybejb: link ne dela

Aja pa še enga sm se spomnu: Liquid Crystal Vision. Če ste alergični na new age ali vam gre na živce trance muzika, potem vam odsvetujem ta film. Film naj bi sicer predstavljal trance kulturo, vendar je bolj enourna reklama za drogo:)

Iz filma:

If you want to be a yogi — be a yogi! If you are going to take drugs, that’s what you are going

to do, if you want to be straight that’s what you are going to be! The main thing is, the whole game is to alter our

consciousness to get higher and to go to those other dimensions, to fulfill our potential. And one of the ways we can

do this is through music, because it’s healing and elevating, and it will take people to a higher realm of consciousness,

if they let it!

Men je bil zlo všeč. Čeprav ima veliko minusov.

http://www.liquidcrystalvision.com/

Quote:

siga said:

Quote:

evil dick said:

film ki vas bo odnesu je danski neodvisni muvi PUSHER..... Matr, TO pa je evil fucking movie!!!! Gledanje obvezno.

je to un film, ko je tip dolzn enmu srbu? ker ce je to ta, je muvi res zakon. minimalisticen, sam zgodba dobra. konec se bolsi.

peace

Slika objavljenaSlika objavljenaSlika objavljenaSlika objavljena Bravo! Točno ta muvi. Očitn si ga gledu. Zares zares zelo kwl! Slika objavljenaSlika objavljenaSlika objavljena

• 2 weeks later...

Ok, enim je bil všeč, samo pazite se, ker mamo tukaj na konferenci gadno anti requiem ekipo ki bi znala kašno težko spustit.

Jz ga nisem gledal... ne maram takih črnogledih filmov, ampak ker sm kvazi artsy model pa mastrubiram na Larsa von Trierja in Wima Wendersa...

Quote:

Gec said:

http://www.16-57.com/

To je un slo film od sb., me pa prov zanima kaj so skup spravl Slika objavljena

To je un slo film od sb. ???? Slika objavljena sb. ?

Saj bos videl kmalu kaj so skupaj spravli mislim da bo kar vredu, jaz sem sam ene par odl9omkov vidla....... glede nato, da je reziser star 19 let bo vredu film.... no saj upam da se boste lahko kmalu sami prepričali.

LP Maja