Jump to content

Vrste X-ov pri nas

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo dodajam nove:

včeraj stestirani sivo plavkasti mitshubishiji. Imajo take pikice (ne vem točno barve, ker sem jih gledal pod svetlobo vžigalnika) mislim, da rjave.

V glavnem so trdi in imajo rahel vonj po pepermintu. Zelo zanimivo ne. Najboljše je pa to, da sem skoraj 90 % da je v teh x-ih mdmA. Vsaj učinki so 100 na uro podobni tej substanci. Drži ful dolgo, ful močni, lahko bi jih primerjali z temi no name, temi velikimi ki so bili pred kratkim na sceni.

• 2 weeks later...

Sm sprobu ene palme totaln sumljiv x če vam kdo to ponuja mu rečte naj gre nekam zato k jest sm mu že reku, čist v bedu. /ubbthreads/images/icons/mad.gif /ubbthreads/images/icons/mad.gif /ubbthreads/images/icons/mad.gif

Uh, se dobr, da nisem pol tistih palm ubodu, ker bi se zajebu...

Drgac je pa mitsubishi taprau iks. Najprej te za ksno urco naflesira, da si cist mehek, pol pa naslednje dve tri urce cist na power. Super zadeva.

Ja dobr da nisi palm ubodu, k so ble čist u bedu, pomoje so to fantje doma delal zato k je bla tableta čist krhka in logo je bil ful slabo odtisnjen. /ubbthreads/images/icons/mad.gif /ubbthreads/images/icons/confused.gif

Tej mici-ji so bli pa kar v redu /ubbthreads/images/icons/grin.gif

Ne skrb, zihr ti je TICTAC uvalil...

sam ena kalorija...

/ubbthreads/images/icons/smile.gif /ubbthreads/images/icons/smile.gif /ubbthreads/images/icons/smile.gif /ubbthreads/images/icons/smile.gif /ubbthreads/images/icons/grin.gif

Prejšn četrtek sm pojedu dva mitsubishija in popil na izi dva kozarca vina!Vse lepo in speedy efekt!Grem ven in se usedem na gugalnico in se guncam z eno punčko,medtem čakam frenda!Valda tamala neki blabla jst pa fuk iz guncnce in začnem štet kolk vidm stbrov tm pr tistmu bloku!Pride frend tut čist koma greva k men in nažiga muzka!Meu s bl na izi rush sam pol pa kje mogu it frend na kosiu pa sm bil sam pa me vrže tok na horny!Ampak to je že druga zgodba! /ubbthreads/images/icons/wink.gif /ubbthreads/images/icons/grin.gif Uglavnem vse je kul na teh bonbonih sam spustit me ni hotl!Oz.kr zaspan sm ratu!Sam to pol po enih 5-6 urah!Ajd Ocena:4-5 /ubbthreads/images/icons/laugh.gif /ubbthreads/images/icons/laugh.gif

ja sej to je problem z micubišiji, da te ne spustijo oz. jih moreš uzet malo manj koker sicer.

zato ker te blazno lepo spustijo in potem, vsaj jaz sem bila, si blazno lovey dovey še cel naslednji dan.

drugač pa pojem enega celega zadnjič pridem domov in potem hodim gor in dol po bajti, sploh nisem mogla primiru stat /ubbthreads/images/icons/tongue.gif

nisem imela ravno ljudi ne vem kako rada, sam sem pa hotla, da bi kdo mene mel rad. a se je to komu na x-u že zgodil?

da ti v bistvu folk gre v iber na živce, sam bi imel pa samoenoosebo kateri bi lahko izlil vso svojo xtc ljubezen al je to sam to, da ti mal na horni udarijo?

Khm... men so bli pa teli miciji bl tko no, nc posebnga. Trenutno dodajam 2 nova bonboncka

TRIKOTNI MICUBISI-super lepo narejena tabletka bela z rahlo rumenkastim odtenkom, mega trda, z lepim odtisom. Men je blo zlo vsec loved-up feeling do konca, celjust sicer mal zateguje samo recimo da to itak pr usakmu knofu, pa govor je tud zlo spotenciran /ubbthreads/images/icons/smile.gif loh bi reku feeling primerljiv z osmicami samo ne tolk intenziven. Tisti k ste jedl osmice boste ze vedl o cem govorim /ubbthreads/images/icons/laugh.gif

BELI STRELCI-Tud lepo narejena tabletka, mal manj trda kokr trikoten micubisi, odtis lep. Jest ga nism testirou meu sm ga pa v roki samo FOAF prau da je bil po enmu cist prbit ceprou na zuru poje od 2-5 tablet /ubbthreads/images/icons/smile.gif je pa res da ga je pojedu doma tko da... /ubbthreads/images/icons/laugh.gif hehe... kwa pa ves.

No tko da vam se mal razsirm tale spisek kaj je trenutno na sceni.

teli trikotni micubišiji ful neki preveč flešerajo!Popapu sm sam enga pa prej litro vina pa 5 radlerjev biu sm mrtu!Sploh nč tist na densanje!Sam totalno mi je dogajal v glavi /ubbthreads/images/icons/grin.gif !sam pol po ene 45 minut pa je začel prat!Noro!Metal me je tok!Sam še vedno ne na densat!aja pa čeljust pa čist v k****!Tko men so bli ful močni knofi+mentalno so me totalno uničl!Nasledn dan grem kupvt cune po centru ljubljane in kr eni taki čudni post efekti.Onjekti predmeti so v nenavadnih proporcijah in v velikosti!Slišu sm kr ene šume in zvoke!Pa ves folkmi je šu na živce!Pol sm se pa že spet hotu z vsemi pogovarjat!Še cel dan sm biu tak! /ubbthreads/images/icons/blush.gif /ubbthreads/images/icons/grin.gif !Čudn da sm biu tok počn no sej zakva bi se čudu pač micubišiji(ali pač),ker pojem ponavad tm do 6 knofov!Tokrt pa sam enga in opa /ubbthreads/images/icons/ooo.gif /ubbthreads/images/icons/ooo.gif!ajd color> color> color> color> color> color> color> color> color> color> color> color> color> color> color> color> color>

Hoffman, mislim, da sploh ni čudno če na liter vina in ne vem kaj še vse požereš x-a, sledi nenormalna zadetost /ubbthreads/images/icons/laugh.gif

Ne moreš govorit o učinku x-a, če si ga mešal z drugimi drogami. porabaj brez vsega in ziher ne bo tak močno /ubbthreads/images/icons/wink.gif

Ja normaln,da ne morm kle izpostavt učinka bonbona!Sam k sm vidu kolegico k je požrla sam polovičko pa je tm na Đamejki kr letela po štengah,pa hotla je kr it v Cankarjev dom,pa druge kulturne ustanove,pol pa je še nabijala,da bi se rada kulturno udejstvovala /ubbthreads/images/icons/laugh.gif /ubbthreads/images/icons/laugh.gif /ubbthreads/images/icons/laugh.gif /ubbthreads/images/icons/ooo.gif /ubbthreads/images/icons/ooo.gif !!!!!!No pa tut reku sm zato ker ubistvu spolh nism tik na big ass spiu,pa tut tok bonbonov nism pojedu!Je pa res da se pr men dogaja,preden pridem na parti oz. preden skonzumeram knof se ga nalijem in me pol bonbon spolh ne prbije! /ubbthreads/images/icons/confused.gif /ubbthreads/images/icons/confused.gif

Generation X rules(I must say that i fully agree with pegra

Junior Member )

everything behind that is a crap and made by a bounch a crappy stupid headles freaks in a home garage made so called labs...

BTW:Im working for MNZ and i know what ya eat now.. /ubbthreads/images/icons/laugh.gif