Guest Guest Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 opis: bel dolar s prelomno zarezo Pojedel enega (podlaga 4x malo laško) Me je tako odneslo da sm mislu da sm v pravljici. POtem sm še enega. Po dolgem času sem spet čutil tisti res hud love filing k bi se nonstop neki pogovarju in se objemu . Glasba se mi je zdela super mogoče malo prepočasna. Edino slabo se mi je zdelo ker mi je party minil v sekundi pa da me po dveh dneh še zmeraj malo čeljustne mišice bolijo. Ocena 9/10 Quote Link to comment
kostko Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ime: oražen "čeveljček" opis: tableta oranžne barve s sliko vijugaste črte s piko tableta v obliki kara delovanje: NI BILO DELOVANJA NATEG Quote Link to comment
Guest Guest Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 - vrsta droge: tabletka ekstazija(dolarji) - logotip: logotip dolarja $ - izgled: bel, znak za dolar na eni strani, na drugi pa razpolovilna črta - datum izkušnje: 15.4.2006 - lokacija: Ambasada Gavioli - opis izkušnje: vse skupaj pojedla 3, full dober, občutek sreče... rahlo zadeta v glavo, drgač pa full se mi je plesalo , pri miru stat ni šans, res full v power!!! Lepo je spusčalo, čist na izi, res dobri X - ocena: 10/10 Quote Link to comment
ZOMBA Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 - vrsta droge: tabletka ekstazija(srčki) - logotip: logotip srčka - izgled: oranžen, znak za srček na eni strani, na drugi pa brez črte - datum izkušnje: 13.7.2006 - lokacija: nekje na avtocesti - opis izkušnje: po treh mescih odbil knofa, niso glih biseri lohka bi blo boljš -ocena:7/10 Quote Link to comment
nitrina Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 - vrsta: turkizno zelen erikson - logo: 3 zareze - izgled: črta na eni strani, 3 zareze na drugi - datuma: 1.7 in 7.7 - lokaciji: ff in cvetličarna - opis prve izkušnje: 1 tabletka: po pol ure več energije, potem fenomenalen fleš, trajal 5 ur, nizka stopnja zategovanja, naslednji dan samo utrujenost, nobenih drugih stranskih učinkov. imela sem se najboljše v življenju... ocena 10/10 - druga izkušnja: najprej enega, 2 uri 15 minut nič, potem še enega, vseskupaj 15 minut fleša... in spet nič... edino najenormnejše zenice možne. in sedenje cel parti. nobene komunikativnosti whatsoever...naslednji dan napol mrtva...2/10 - skupna ocena: 5/10... Quote Link to comment
FU§€ Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 - vrsta: beli lacoste - logo: lacoste krokodilček - izgled: logo na eni strani, nič na drugi - datuma: čas rabca - lokaciji: techno flor - izkušnja: 1 tabletka (zdroblena in posnifana): čisti MDMA.prijelo seveda takoj. občutil najmočnejši flesh u življenju in to takšen da sem cviknu in kriziral dve ure u avtu kasnej - skupna ocena: dam 10/10 pa čeprav sem nafukal Quote Link to comment
skydreamer Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 - Vrsta droge: ekstazi - logotip: logotip CHANEL - izgled: bež, rjave pikice, manjši - datum izkušnje: junij 2007 - lokacija: fort bourguignon- pula - opis izkušnje: s kolegom sva usak uzela en iks, primu je čez kšno urco in lepo držal, mal love feelinga, dens evforija pa to.. pa smisel za debato je bil 90% ocena: 7.5 /10 Quote Link to comment
iix* Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Droga: ix Izgled: Bela zelo majhna tableta [ logotipa nažalost nism vidu[ Prevec alkohola] Kraj: Koprska noc 2007 Obcutki: To je biu moj prvi x obcutki prvih 15 min so bli uredu po pou ure me je zbil sm šu do frenda k jih je od cajta do cajta je rkeu da use še prime ... cez 45 min se je pa zacel ... od bruhanja do prividou prisluhou brez energije in podobno dalje ... Kasnej je prjatu reku da dobr pokajo tko da naibrš so bli ze hudi, nasledn dan =) prevec u p**** Od tistga dneva se me drzi nadimek knofy. Ocena: Nebi vedu ^^ men je blo na bad frendu je blo na ql . Quote Link to comment
Bilka Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 VRSTA:X LOGO:srčki IZGLED:okrogli,bež barve DATUM:april 2008 LOKACIJA:ham...simfa,fan,meta,... OPIS:dost dolgo držijo,velik energije,pohota... OCENA:6/10 VRSTA:X LOGO:pumice IZGLED:okrogli,oranžne barve DATUM:april 2008 LOKACIJA:ham...simfa,fan,meta,... OPIS:waw pohota na višku,love pa energija na pouno OCENA:8/10 VRSTA:X LOGO:zelene puščice IZGLED:okrogli,zelene barve DATUM:december 2007 / januar 2008 LOKACIJA:ham...simfa,fan,meta,... OPIS:very bad...tko k da ni blo nč!! OCENA:minus 10/10 Quote Link to comment
CocaCola Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Vrsta droge: tabletka ekstazija - logotip: logotip smreke - velikost: 7x5mm - izgled: okrogla tabletka brez razpolovne zareze, zelene barve, zelo trda (nekrušljiva). - datum izkušnje: 1.5.2008 - lokacija: Slovenija - opis izkušnje: energije ful, love feeling, komunikativnost na višku, fleširanja ravno dovolj (ne preveč, ne premal), zategovanja nič, skratka brez slabih lastnosti Ocena: 10/10 Quote Link to comment
CocaCola Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Vrsta droge: tabletka ekstazija - logotip: logotip motorole - izgled: okrogla tabletka z razpolovno zarezo, rdeče barve, zelo trda (nekrušljiva). - datum izkušnje: 1.4.2008 - lokacija: Slovenija - opis izkušnje: energije precej, love feeling tk tk, komunikativnost omejena, fleširanja dovolj, zategovanja je neki blo ja... Ocena: 7/10 Quote Link to comment
CocaCola Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) Vrsta droge: tabletka ekstazija - logotip: logotip vetrnice - izgled: okrogla tabletka brez razpolovne zareze, umazano bele barve, zelo krušljiva... - datum izkušnje: 1.3.2008 - lokacija: Slovenija - opis izkušnje: energije premal, love feeling premalo, komunikativnost omejena, fleširanja skor nič, zategovanja nič... Ocena: 2/10 Edited May 22, 2008 by CocaCola Quote Link to comment
CocaCola Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Vrsta droge: tabletka ekstazija - logotip: srček - izgled: tableta v obliki srčka, kristalno bele barve, zelo zelo trda (nekrušljiva). - datum izkušnje: 1.2.2008 - lokacija: Slovenija - opis izkušnje: nič od nič, efekt 10 minutnega smejanja, kar ni lastnost mdma-ja... Ocena: 0/10 KATASTROFA oz. NATEG! Quote Link to comment
CocaCola Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Vrsta droge: tabletka ekstazija - logotip: logotip pume - velikost: 7x5mm - izgled: okrogla tabletka brez razpolovne zareze, rdeče barve, zelo trda (nekrušljiva). - datum izkušnje: 1.6.2008 - lokacija: Slovenija - opis izkušnje: energije ful, fleširanja preveč, zategovanja preveč, folk s temi cukri v mejah normale Ocena: 6/10 Quote Link to comment
CocaCola Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Vrsta droge: tabletka ekstazija - logotip: dolar $ - izgled: tableta okrogle oblike, umazano bele barve, logotip viden dobro - datum izkušnje: 1.6.2008 - lokacija: Slovenija - opis izkušnje: nič od nič, ampak res niti rahle zadetosti... Ocena: 0/10 KATASTROFA oz. NATEG! Quote Link to comment
CocaCola Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Vrsta droge: tabletka ekstazija - logotip: logotip kronce - velikost: / - izgled: okrogla tabletka z razpolovno zarezo, svetlo oranžne barve, zelo trda (nekrušljiva). - datum izkušnje: 1.6.2008 - lokacija: Slovenija - opis izkušnje: energije dovolj, fleširanja dovolj, zategovanja preveč, ni to to Ocena: 3/10 Quote Link to comment
Bilka Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 VRSTA:X LOGO:golobčki IZGLED:okrogli,zelene barve DATUM:junij 2008 LOKACIJA:k4 OPIS:energija,komunikativnost,zelo dobri x-i,pa zlo dolgo so držal OCENA:10/10 VRSTA:X LOGO:kronce IZGLED:okrogli,bež barve(umazano bele) DATUM:junij 2008 LOKACIJA:k4 OCENA:7-8/10 Quote Link to comment
Tej Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Vrsta -x Logo -007 Izgled -okrogli,vijolčne barve, zareza Lokacija -woodshock Opis -dost energije, komunikacija... Ocena -10/10 Quote Link to comment
DMT Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Vrsta -x Logo -rolex Izgled -okrogli,roza barve z belimi pikicami,zareza Lokacija -LePlac Opis -rahlo povečan nivo energije,komunikacija,po večji količini(4-5) zategovanje.. Ocena -4/10 Quote Link to comment
DMT Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 (edited) Vrsta -x Logo -Židovska zvezda Izgled -bele barve,okrogli, rahlo izbočeni, krušljivi, Lokacija -Kar nekje, zunaj. Opis -Nekaj topline je bilo, rahlo zategovanje čeljusti, zamegljen vid, rahlo zategovanje oči, mal večja povezanost drug z drugim, energije nič kaj, mogoče zato ker smo se zasedeli... Ocena -6/10, nekje med routi in telebajski Edited June 5, 2011 by DMT Quote Link to comment
DMT Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Vrsta -x Logo -beli NoName Izgled -Bela barva, kvalitetna tableta, razpolovna zareza,nekrušlivi, veliko rjavih pikic Lokacija -Hišni party Opis -pojedu 1, čez 30min še enga na podlago cca. 3dc žganja v 10min, rezultat - Komunikativnost na viško,zategovanje oči, švicu na pouno, povezanost z vsemi, dost energije, 3. sm pojedu 1 uro po prvih dveh (okol 01h) se pravi v 2 urih sm pojedu 3 pa cca. 4dc žganja, pa sm biu ob 6h zjutri še zmeri zadet, sicer brez tipične xtc zblojenosti ampak govoru sm še pa kr neustavljivo. OCENA -boljši od češenj (lepša zadetost), malo manj od diamantov. ampak glede na lep afterglow naslednji dan, bi dau oceno 8/10, skratka če mate namen konzumirat 2-3 na noč, prioročam Quote Link to comment
Recommended Posts