Rush Posted December 28, 2001 Author Report Share Posted December 28, 2001 Ying Yang, pa diamante sta meli kolegici na DOL5. Quote Link to comment
Rudolfo Posted December 28, 2001 Report Share Posted December 28, 2001 Ying Yang je menda v kurcu, diamanti pa se mi zdi, da so kr OK. Pa ziher so prijateljice doble tole v Velenju . Lokalc pa to . ------------------ Lp, Rudolfo Quote Link to comment
Astrosyn Posted December 28, 2001 Report Share Posted December 28, 2001 Diamanti so kar ql, ampak sem jih jedel na podlago, tako da čisto objektiven ne morm bit Ne vem, če ga je že kdo omenil, ampak ta novi NoName, tisti tamočni! Pa ful čudno zgleda, ker je tabletka ful debela, tudi po obsegu mislim da spada kar med večje x-e! Quote Link to comment
ozone Posted December 28, 2001 Report Share Posted December 28, 2001 Ta novi no name 250mg so kr gut, pa zdej se ribice-se jih spet da dobit v ozjem krogu sicer, pa diamanti, lastovke, golobi, pa spet mercedesi pa euroti--kr neki, pa jing jangi -- tut kr neki,pa zadnji mitsubishiji so bli tut kr neki, pogresam pa rdece ferarije ------------------ NeoM4Tr1X Quote Link to comment
Rush Posted February 4, 2002 Author Report Share Posted February 4, 2002 Za vikend sem se zopet po dolgem času pregrešil in naletel na tabletko z logom rakete. Po prvi polovički ni bilo nekaj ekstra, po drugi me je pa butnilo v iber. So ful močne in zanima me, če že ima kdo kakšne izkušnje in ali so kje mogoče kaki rezultati testerja? Zdi se mi, da še bolj perejo kot ona ful huda varianta supermenov. Ala židovske. Quote Link to comment
Fratello Posted February 4, 2002 Report Share Posted February 4, 2002 zanimivo ... Quote Link to comment
degger Posted February 4, 2002 Report Share Posted February 4, 2002 quote: Originally posted by Fratello:zanimivo ... Se ti zdi??????????? Degger Quote Link to comment
lovleylejla Posted February 7, 2002 Report Share Posted February 7, 2002 leteci kurci ostala brez besed...pomojem vm ime vse pove, zakaj.... lp lejla ------------------ SAM PEJMO Quote Link to comment
mato Posted February 7, 2002 Report Share Posted February 7, 2002 Originally posted by Rush: So ful močne in zanima me, če že ima kdo kakšne izkušnje in ali so kje mogoče kaki rezultati testerja? Name: Rocket Area: maine Color: white Logo: rocket Shape: round Rating: 10 Comments: took one around 12 didn't feel anything half an hour later so i popped another one. half an hour later i was rollin nuts. peaked hard for a good 5 hours. most intense roll ever for me. grab them when u can EZ Test Result: turned blak and purple Suspected Contents: MDMA - MDMA (Ecstasy) Pa se 7 primerkov raket (tolk sm jih jest najdu, Vrjetno jih je vec) mas na pilltest.com LP Quote Link to comment
barbie Posted February 10, 2002 Report Share Posted February 10, 2002 mene pa neki zanima...jst mam pa zdej doma enga škorpijončka...a je že kdo probu?..pa za neke herry-je potterje sm slišala da so vn pršl pa da nej bi bli hudi????? Quote Link to comment
Fratello Posted February 11, 2002 Report Share Posted February 11, 2002 "leteči kurci" so kr good... lp, Fratello Quote Link to comment
Rush Posted February 11, 2002 Author Report Share Posted February 11, 2002 quote: Originally posted by Fratello:"leteči kurci" so kr good...lp, Fratello agree Quote Link to comment
zberuga Posted February 11, 2002 Report Share Posted February 11, 2002 No..pa da se jazt pristavim svoj loncic se ne popisanih...sidro, beli versaciji, snowboll, dvojni, enojni srck, smajl, modri slonck, buda,... Quote Link to comment
Rush Posted May 30, 2002 Author Report Share Posted May 30, 2002 no pa dodajmo še nekaj novih v našo zbirko: sivi strelci, cokle, v8 , Quote Link to comment
droga Posted June 1, 2002 Report Share Posted June 1, 2002 Pozabljas na deteljico, strumfe, soncke, diamante, srcke (o kje so dobri stari casi?), pa une k ste napisali vi ja zdaj so pa cokle. Quote Link to comment
Superior Posted June 1, 2002 Report Share Posted June 1, 2002 http://users.iafrica.com/b/br/brainiac/love.jpg ------------------ Stay beauiful. Quote Link to comment
ZOMBA Posted June 2, 2002 Report Share Posted June 2, 2002 Men sploh ni jasn zakaj sploh razpravljate o vrstah x pr nas. No upam da se zavedate da logoti ne pomenjo nc pomembna je vsebina tko da ne vem men je to totalno nesmiselno delat. če je bila tvoja izkušnja z posameznim x (logom) dobra, na to vpliva več dejavnikov, to se mi pa ne da razglabljat tko da bolš da se pogovarjate kva EZ tester pokazu ! ------------------ "[The feeling of doing DMT] is as though one had been struck by noetic lightning. The ordinary world is almost instantaneously replaced, not only with a hallucination, but a hallucination whose alien character is it's utter alienness. Nothing in this world can prepare one for the impressions that fill your mind when you enter the DMT sensorium." Load Universe into Cannon... Aim at Brain... Fire! Quote Link to comment
Gosenica Posted June 2, 2002 Report Share Posted June 2, 2002 Kako pa zgledajo V8? Flesirajo al spidirajo? Quote Link to comment
Rush Posted June 2, 2002 Author Report Share Posted June 2, 2002 quote: Originally posted by ZOMBA:Men sploh ni jasn zakaj sploh razpravljate o vrstah x pr nas. No upam da se zavedate da logoti ne pomenjo nc pomembna je vsebina tko da ne vem men je to totalno nesmiselno delat.če je bila tvoja izkušnja z posameznim x (logom) dobra, na to vpliva več dejavnikov, to se mi pa ne da razglabljat tko da bolš da se pogovarjate kva EZ tester pokazu ! Ej pa kaj te ti bluziš?? Kje pa kdo diskotira o kvaliteti x-ov in izkušnjah. Ta topic je mišljen bolj kot neki album za x-e in čisto nič drugega. Mater ne išči dlake v jajcu. Quote Link to comment
ZOMBA Posted June 3, 2002 Report Share Posted June 3, 2002 quote: Originally posted by Rush: Ej pa kaj te ti bluziš?? Kje pa kdo diskotira o kvaliteti x-ov in izkušnjah. Ta topic je mišljen bolj kot neki album za x-e in čisto nič drugega. Mater ne išči dlake v jajcu. Ma na kurac mi gre že vsa scena z iksi jest ne vem zakaj se ne pogovarjamo o vrstah tripov! (zato ker jih ni) Hocem album tripov http://drogart.org/nonCGI/images/icons/grin.gif"> ------------------ Load Universe into Cannon... Aim at Brain... Fire! Quote Link to comment
watcher Posted June 3, 2002 Report Share Posted June 3, 2002 quote: Originally posted by ZOMBA: Ma na kurac mi gre že vsa scena z iksi jest ne vem zakaj se ne pogovarjamo o vrstah tripov! (zato ker jih ni) Hocem album tripov ej zomba kok se midva štekava, bo treba neki ukrent...sej lahko pa imamo album drevsnih vrst pri nas a ne, pa še babica lohk pomaga Quote Link to comment
watcher Posted June 3, 2002 Report Share Posted June 3, 2002 no pa da še jaz dodam en crap od x-a v album: neka zelo svetlo rumena stvar k ima gor slikico, ki zgleda kot napol prerezana pomaranča. Quote Link to comment
V3S0L3C Posted June 4, 2002 Report Share Posted June 4, 2002 A obstaja .... tabletka z natpisom "Siemens 4fun" Quote Link to comment
Superior Posted June 6, 2002 Report Share Posted June 6, 2002 Ne. Vrjetno si pojedu telefon! ------------------ Stay beauiful. Quote Link to comment
Rudolfo Posted June 7, 2002 Report Share Posted June 7, 2002 FOAF sprašuje, kakšni so kej euroti, rjavi z belimi pikami, dost kompaktni in manjše velikosti? ------------------ Lp, Rudolfo Quote Link to comment
Rush Posted June 7, 2002 Author Report Share Posted June 7, 2002 quote: Originally posted by Rudolfo:FOAF sprašuje, kakšni so kej euroti, rjavi z belimi pikami, dost kompaktni in manjše velikosti? FOAF mi je rekel, če so tisti lanski so v luleku. Quote Link to comment
krenk Posted June 7, 2002 Report Share Posted June 7, 2002 ma rush prou nej FOAF kej druzga najde Quote Link to comment
Fallen Angel Posted June 8, 2002 Report Share Posted June 8, 2002 quote: Originally posted by Superior:Ne. Vrjetno si pojedu telefon! Quote Link to comment
LoCo Posted June 9, 2002 Report Share Posted June 9, 2002 pojedu telefon... ne no!!! PROSM!!! ------------------ 24 hours in a day...24 beers in a case...coincidence? Quote Link to comment
Recommended Posts