Jump to content

Vrste X-ov pri nas

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Diamanti so kar ql, ampak sem jih jedel na podlago, tako da čisto objektiven ne morm bit wink.gif

Ne vem, če ga je že kdo omenil, ampak ta novi NoName, tisti tamočni! Pa ful čudno zgleda, ker je tabletka ful debela, tudi po obsegu mislim da spada kar med večje x-e!

Ta novi no name 250mg so kr gut, pa zdej se ribice-se jih spet da dobit v ozjem krogu sicer, pa diamanti, lastovke, golobi, pa spet mercedesi pa euroti--kr neki, pa jing jangi -- tut kr neki,pa zadnji mitsubishiji so bli tut kr neki, pogresam pa rdece ferarije

------------------

NeoM4Tr1X

• 1 month later...

Za vikend sem se zopet po dolgem času pregrešil in naletel na tabletko z logom rakete.

Po prvi polovički ni bilo nekaj ekstra, po drugi me je pa butnilo v iber. So ful močne in zanima me, če že ima kdo kakšne izkušnje in ali so kje mogoče kaki rezultati testerja?

Zdi se mi, da še bolj perejo kot ona ful huda varianta supermenov. Ala židovske.

Originally posted by Rush:

So ful močne in zanima me, če že ima kdo kakšne izkušnje in ali so kje mogoče kaki rezultati testerja?

Name: Rocket

Area: maine

Color: white

Logo: rocket

Shape: round

Rating: 10

Comments: took one around 12 didn't feel anything half an hour later so i popped another one. half an hour later i was rollin nuts. peaked hard for a good 5 hours. most intense roll ever for me. grab them when u can

EZ Test Result: turned blak and purple

Suspected Contents: MDMA - MDMA (Ecstasy)

Pa se 7 primerkov raket (tolk sm jih jest najdu, Vrjetno jih je vec) mas na pilltest.com

LP

• 3 months later...

Men sploh ni jasn zakaj sploh razpravljate o vrstah x pr nas. No upam da se zavedate da logoti ne pomenjo nc pomembna je vsebina tko da ne vem men je to totalno nesmiselno delat.

če je bila tvoja izkušnja z posameznim x (logom) dobra, na to vpliva več dejavnikov, to se mi pa ne da razglabljat tko da bolš da se pogovarjate kva EZ tester pokazu !

------------------

"[The feeling of doing DMT] is as though one had been struck by noetic lightning. The ordinary world is almost instantaneously replaced, not only with a hallucination, but a hallucination whose alien character is it's utter alienness. Nothing in this world can prepare one for the impressions that fill your mind when you enter the DMT sensorium."

Load Universe into Cannon...

Aim at Brain...

Fire!

quote:

Originally posted by ZOMBA:
Men sploh ni jasn zakaj sploh razpravljate o vrstah x pr nas. No upam da se zavedate da logoti ne pomenjo nc pomembna je vsebina tko da ne vem men je to totalno nesmiselno delat.

če je bila tvoja izkušnja z posameznim x (logom) dobra, na to vpliva več dejavnikov, to se mi pa ne da razglabljat tko da bolš da se pogovarjate kva EZ tester pokazu !

Ej pa kaj te ti bluziš?? Kje pa kdo diskotira o kvaliteti x-ov in izkušnjah.

Ta topic je mišljen bolj kot neki album za x-e in čisto nič drugega. Mater ne išči dlake v jajcu.

quote:

Originally posted by Rush:
Ej pa kaj te ti bluziš?? Kje pa kdo diskotira o kvaliteti x-ov in izkušnjah.

Ta topic je mišljen bolj kot neki album za x-e in čisto nič drugega. Mater ne išči dlake v jajcu.

Ma na kurac mi gre že vsa scena z iksi jest ne vem zakaj se ne pogovarjamo o vrstah tripov! (zato ker jih ni)
Hocem album tripov http://drogart.org/nonCGI/images/icons/grin.gif">

------------------
Load Universe into Cannon...
Aim at Brain...
Fire!

quote:

Originally posted by ZOMBA:
Ma na kurac mi gre že vsa scena z iksi jest ne vem zakaj se ne pogovarjamo o vrstah tripov! (zato ker jih ni)
Hocem album tripov grin.gif

lol.gif
ej zomba kok se midva štekava, bo treba neki ukrent...sej lahko pa imamo album drevsnih vrst pri nas a ne, pa še babica lohk pomaga grin.gif

quote:

Originally posted by Rudolfo:
FOAF sprašuje, kakšni so kej euroti, rjavi z belimi pikami, dost kompaktni in manjše velikosti?

FOAF grin.gif mi je rekel, če so tisti lanski so v luleku.