Jump to content

Vrste X-ov pri nas

Recommended Posts

Dajte napisat vrste x-ov (bo malo pregleda), s katerimi ste imeli v SLOVENIJI takšen ali drugačen stik.

mitshubishi (več različnih vrst), pink panter, snoopy, rolex, ?Celvin Klein? , micheline, atomi, no name, snow ball, x-files, dvojčka, merzedes (dve vrsti), superman (dve vrsti), detelja, rdeči ferrary, beli ferrary, strelec (lok in puščica), osemkotni križ, penis,

več se jih ne spomnim.

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

quote:

Originally posted by odklop:
Najbl odmevne si pa pozabu-ZVEZDICE,pa pol so se golobcki pa bacardiji,pa 21,cu,WB, vecino si jih pa pol ze omenu.

Lp odklop

zvezdice pa bacardije sem tudi jedel. Bacardiji so bli ful močni bravo.gif

pa še eni so bli 23

quote:

Originally posted by Rush:
Nekdo je napisal, da so bli no name-i iz nizozemske, ali ni večina x-ov od tam??[/b]
Ja, jst sm napisu, da so iz Nizozemske. To je res, da so večino od tam, ampak drugač jih delajo tud v vzhodni Evropi(Poljska, Češka itd...)
V Slovenijo prihajajo x-i v glavnem iz Nizozemske(Belgije)...

RESISTANCE IS FUTILE!!!

quote:

Originally posted by pegra:
... golobi,
adam&eva, pol lunca, srp&kladivo, Snowball, kurčki, mercedes, Volkswagen,
, .......

Ej samo neki hehe a slucajno plonkas iz plakata minstrstva za notranje zadeve smile.gif cist tko me zanima k tale adam in eva to je pa ze mal prehudo v 4ih letih ih jest pr nas se nism vidu sorry!

quote:

Originally posted by Dope_001:
kurci ja! teti so ga pokal!!! (slabo leto nazaj) baje so bli home made... ve kdo kaj o tem?

Ne vem če so bli iz slovenije, vem pa samo da so meni bli dobesedno za k***c. Pa mislim, da sem jih še letos jedel.

Za vse, ki jih zanima v zvezi z iksi s katerimi sem imela izkušnje, naj vam povem, da obstajamo nekateri, ki ga žuramo že od leta 1994, s tem, da so bili Adami res tam 4, 5 let nazaj(in sploh niso bili vsi dobri-različne serije) , srp in kladivo poznam 8 let, golobčke sem jedla v več državah in povsod so mi bili omiljeni...

Spomnim se tudi ful hudih zmajčkov pa po moje bi se še full našlo jih...

Toliko vsem skeptikom, ki ne more verjet, da ga mi oldiji goldiji še vedno občasno zažuramo in, da smo še vedno živi in zdravi in, da večina med nami ni nikoli tako zlorabljala drogo, kot jo današnje generacije (čeprav sama spadam med generacijo X )...

Lep pozdrav vsem starim žurerjem...

• 2 weeks later...

mitshubishiji so bli pa razred zase!! jaz sem mel eno pizdarijo za nov let 98` in sem reku nikol več! in pol res ene pol leta nč! pol pa v lipi na consumerju aprila 2000 reče kolega ej eni mitshubishiji rjavi trikotni-full dobri a boš! in sem ga probov in to je pa blo tisto tapravo ne pa te jajca k zdej prodajajo za x-e!! rjavi in beli trikotni pa full velki!!