Rush Posted December 3, 2001 Report Share Posted December 3, 2001 Dajte napisat vrste x-ov (bo malo pregleda), s katerimi ste imeli v SLOVENIJI takšen ali drugačen stik. mitshubishi (več različnih vrst), pink panter, snoopy, rolex, ?Celvin Klein? , micheline, atomi, no name, snow ball, x-files, dvojčka, merzedes (dve vrsti), superman (dve vrsti), detelja, rdeči ferrary, beli ferrary, strelec (lok in puščica), osemkotni križ, penis, več se jih ne spomnim. Quote Link to comment
kostko Posted December 3, 2001 Report Share Posted December 3, 2001 Doma imam enega 'strelca' (Pol-clovek pol-konj, ki strelja z lokom v zrak) oranze barve z zarezo na drugi strani . A poznate ? Nisem ga se probal pa me zanima kako butne. Quote Link to comment
odklop Posted December 3, 2001 Report Share Posted December 3, 2001 Najbl odmevne si pa pozabu-ZVEZDICE,pa pol so se golobcki pa bacardiji,pa 21,cu,WB, vecino si jih pa pol ze omenu. Lp odklop Quote Link to comment
Rush Posted December 4, 2001 Author Report Share Posted December 4, 2001 quote: Originally posted by odklop:Najbl odmevne si pa pozabu-ZVEZDICE,pa pol so se golobcki pa bacardiji,pa 21,cu,WB, vecino si jih pa pol ze omenu. Lp odklop zvezdice pa bacardije sem tudi jedel. Bacardiji so bli ful močni pa še eni so bli 23 Quote Link to comment
Rush Posted December 4, 2001 Author Report Share Posted December 4, 2001 batman - še zdaj se jih da dobit Quote Link to comment
PiKeC Posted December 4, 2001 Report Share Posted December 4, 2001 vecino ze napisanga, js dodam se playboya Quote Link to comment
bros Posted December 4, 2001 Report Share Posted December 4, 2001 Se strinjam S Pikcem, pa dodam še Opla (baje bolj močen kot Mercedes). Quote Link to comment
hanta_yo Posted December 4, 2001 Report Share Posted December 4, 2001 Plavi versace (baje so novi pri nas:zmeden Jih kdo pozna? ------------------ I am on my way! Quote Link to comment
Zvezdica Posted December 4, 2001 Report Share Posted December 4, 2001 No jst tud zvezdice nam pozabla nikol... če ne zarad druzga zarad mojga imena ------------------ lp, zvezdica Quote Link to comment
Zvezdica Posted December 4, 2001 Report Share Posted December 4, 2001 Aja.. da ne bo pomote...ne teh letošnjih...ampak unih izpred ene dveh let... ------------------ lp, zvezdica Quote Link to comment
LoCo Posted December 5, 2001 Report Share Posted December 5, 2001 Volkswagen... Sm jih samo 1x vidu pr kolegu k jih je mel mnogo, pa nkol vec. lp LoCo Quote Link to comment
mitsumi Posted December 5, 2001 Report Share Posted December 5, 2001 no pa pozabil ste neki najlepsih osmice, srcki, karo, sloncki, kengurujcki, vijolicni no name, modri smrkci to so tisti mal l old school x-i zdej so pa teli bacardiji u redu pa teli ta mali micubisiji so tud prou u redu Quote Link to comment
GABBER Posted December 5, 2001 Report Share Posted December 5, 2001 tulipan, vrabcek, bacardi, hamer, stardust... (malo starejše zadeve sicer) Quote Link to comment
guilty Posted December 5, 2001 Report Share Posted December 5, 2001 Serbus! Jaz sem imel predvsem opravke z Mitsubishiji , zelena detelca , Cu (Baker), BatMani ,Noname tko... Quote Link to comment
BORG Posted December 5, 2001 Report Share Posted December 5, 2001 Pa 21-ke modre-največji SHIT kar jih je blo za dobit pri nas. Pa no-nami so tudi bli iz Amsterdama. Ajd mejte se...!!! Quote Link to comment
Rush Posted December 6, 2001 Author Report Share Posted December 6, 2001 CU so bli res hudi. Nekdo je napisal, da so bli no name-i iz nizozemske, ali ni večina x-ov od tam?? Quote Link to comment
Naabo Posted December 6, 2001 Report Share Posted December 6, 2001 Pa eni roleksi se mi zdi da so bli tut... Quote Link to comment
BORG Posted December 6, 2001 Report Share Posted December 6, 2001 quote: Originally posted by Rush: Nekdo je napisal, da so bli no name-i iz nizozemske, ali ni večina x-ov od tam??[/b]Ja, jst sm napisu, da so iz Nizozemske. To je res, da so večino od tam, ampak drugač jih delajo tud v vzhodni Evropi(Poljska, Češka itd...) V Slovenijo prihajajo x-i v glavnem iz Nizozemske(Belgije)...RESISTANCE IS FUTILE!!! Quote Link to comment
svensk Posted December 9, 2001 Report Share Posted December 9, 2001 x-files,atomi,michelin,krone,...... LP,shopay Quote Link to comment
pegra Posted December 10, 2001 Report Share Posted December 10, 2001 ...Red Devil, Pink Panter, No Name, golobi, atomi, adam&eva, pol lunca, srp&kladivo, Snowball, kurčki, mercedes, Volkswagen, mikroti, ....... Quote Link to comment
Rush Posted December 10, 2001 Author Report Share Posted December 10, 2001 quote: Originally posted by pegra:adam&eva Kje si pa to dobila? A niso to oni, ko bi naj bli eni izmed prvih in najboljših??? Quote Link to comment
obi Posted December 10, 2001 Report Share Posted December 10, 2001 soncki, fido dido Quote Link to comment
mitsumi Posted December 11, 2001 Report Share Posted December 11, 2001 quote: Originally posted by pegra:... golobi, adam&eva, pol lunca, srp&kladivo, Snowball, kurčki, mercedes, Volkswagen, , ....... Ej samo neki hehe a slucajno plonkas iz plakata minstrstva za notranje zadeve cist tko me zanima k tale adam in eva to je pa ze mal prehudo v 4ih letih ih jest pr nas se nism vidu sorry! Quote Link to comment
mental killer Posted December 11, 2001 Report Share Posted December 11, 2001 All time greatest: adam (pred 96) rdeči nike krona aka rolex oxbow mercedes (okoli 98) roza versace paja patak rdeči sonček red piramids funt dolar CU Quote Link to comment
Dope_001 Posted December 12, 2001 Report Share Posted December 12, 2001 kurci ja! teti so ga pokal!!! (slabo leto nazaj) baje so bli home made... ve kdo kaj o tem? Quote Link to comment
Rush Posted December 13, 2001 Author Report Share Posted December 13, 2001 quote: Originally posted by Dope_001:kurci ja! teti so ga pokal!!! (slabo leto nazaj) baje so bli home made... ve kdo kaj o tem? Ne vem če so bli iz slovenije, vem pa samo da so meni bli dobesedno za k***c. Pa mislim, da sem jih še letos jedel. Quote Link to comment
pegra Posted December 13, 2001 Report Share Posted December 13, 2001 Za vse, ki jih zanima v zvezi z iksi s katerimi sem imela izkušnje, naj vam povem, da obstajamo nekateri, ki ga žuramo že od leta 1994, s tem, da so bili Adami res tam 4, 5 let nazaj(in sploh niso bili vsi dobri-različne serije) , srp in kladivo poznam 8 let, golobčke sem jedla v več državah in povsod so mi bili omiljeni... Spomnim se tudi ful hudih zmajčkov pa po moje bi se še full našlo jih... Toliko vsem skeptikom, ki ne more verjet, da ga mi oldiji goldiji še vedno občasno zažuramo in, da smo še vedno živi in zdravi in, da večina med nami ni nikoli tako zlorabljala drogo, kot jo današnje generacije (čeprav sama spadam med generacijo X )... Lep pozdrav vsem starim žurerjem... Quote Link to comment
oko sokolovo Posted December 14, 2001 Report Share Posted December 14, 2001 Še evroti so bli, pa ying yang in asixi... oko sokolovo Quote Link to comment
Rush Posted December 24, 2001 Author Report Share Posted December 24, 2001 Evo dodajam zopet novo vrsto: Leteči pennis (lulek s krili). Pozna kdo? Quote Link to comment
digital1 Posted December 26, 2001 Report Share Posted December 26, 2001 mitshubishiji so bli pa razred zase!! jaz sem mel eno pizdarijo za nov let 98` in sem reku nikol več! in pol res ene pol leta nč! pol pa v lipi na consumerju aprila 2000 reče kolega ej eni mitshubishiji rjavi trikotni-full dobri a boš! in sem ga probov in to je pa blo tisto tapravo ne pa te jajca k zdej prodajajo za x-e!! rjavi in beli trikotni pa full velki!! Quote Link to comment
Recommended Posts