Jump to content

gregec

Members
 • Posts

  2.884
 • Joined

 • Last visited

About gregec

 • Birthday 23. 10. 1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/trickydiscono1

Profile Information

 • Location
  myspace
 1. gregec

  GOVORICE V

  Pa kje ste vi tukaj Cirkus v AG našli ...
 2. gregec

  GOVORICE V

  Prvi uradni slovenski Boiler Room event https://www.facebook.com/events/1339851932748386/
 3. Dobro ti je fant poročal. Pa mogoče niti ni bila problem diareja hitov (meni je bila muzika čisto OK, manjkalo mi je kaj svežega vmes) kot - vsaj jaz sem to tako doživel - precej podcenjevalni odnos do publike ("dejmo roke v zrak", "say ho" na vsakih 15 sekund in "Slovejnija" na naslednjih 20 / vrtel je dobro uro / ravno ko je malo vzdušja naredil je muziko ugasnil in se prišel pogovarjat s prvo vrsto). Nisem nek znalac za hiphop, ampak Jazzy Jeff par tednov nazaj se je res trudil, videlo se je da spremlja muziko in meša staro z novim na njegov poseben način, tukaj sem mel pa bolj filing, da je bilo vse skupaj bolj samo sebi namen in da samo še čaka kdaj se bo v penzijo odkotalil. Spoštujem te starce, ker so orali ledino, samo za nekatere bi bilo pa res bolje, da bi uživali v pokoju in prepustili prostor mladini, ker še vsi hišni didžeji v K4 so pokazali več volje in idej kot ata Fleš. Škoda, sem bil vesel, da je K4 tole zorganiziral, po nastopu mi je pa predvsem za klub in publiko kar malo žal, da se je gost tega tako z levo roko lotil.
 4. gregec

  GOVORICE V

  Kolikor je meni znano je Hideout bolj kot ne razprodan, mislim da ne bo kart za regijo. So pa za Barrakud in Sonus.
 5. Od tega, kar sem v zadnjem času slišal, si lahko pobarvaš (vsaj za back-up) še Solomun, Sasha, Guti, Redlight, tINI, B-Traits, Shy FX, David Rodigan, Dismantle, Fred V & Graphics in Simon Baker. Je pa seveda stvar okusa kaj je komu všeč.
 6. Simpatično. Marusha je ena prav kul teta, spoznal Watcher v živo (tud kul teta), kar se pa muzike tiče ste me pa včer čist zmedli: sem skoz mislu, da sem ena velika komercialna pička, zdej pa izpade kot da sem bil zadnjih 15-20 let čista avantgarda v primerjavi z večino folka tukaj ... Marushins set, kolikor sem ga ujel, je bil eliksir za upokojensko rejversko dušo, za ostalo pa bi včeraj lahko, glede na to, da je bil v Topu DeeJay Time - Back in Time, hitro zamešal na kerem žuru sem, če bi mi tisti hip še dva brencla v lacoste torbici tam mim uletela in bi bila na kocki kaka čudna kubistka. Ne vem no, jaz sem se plošč kot so Sandstorm, Seven Days & One Week, The Nightrain, The Lounch nažrl že deset let nazaj - in na vseh retro žurih istih 40 plošč vrtijo (pridem pa naslednjič z mojo, ker ji bo tole vrhunsko), dam pa haj fajv za RM Project (lahko naslednjič mirno tudi Ujemi me od Power Dancers zavrtite, ne bo štrlelo ven). Aja vibe in folk sta bila pa super. Kot rečeno, luštno, samo v krizi identitete sem se znašel. Hvala Štirki in Dinozavrom za gostoljubje in intervju z mojo najstniško muzo pa mečem rokavico: ne upate za helloween pripelat iz groba Dr. Silvana ...
 7. gregec

  GOVORICE V

  Andrea Oliva coming soon ...
 8. gregec

  GOVORICE V

  Pojačal ste neki tele Dinozavre. Najprej Marusha pol pa še zlatna 80/90s selekcija. Proper!
 9. Meni je bila Lipa vedno eden najlepših (ali pa vsaj izjemno toplih) klubov, sploh zgornji del, ves tisti les in smreke ob pogledu skozi okno. Kje je problem Lipe leta 2014 je pa tudi jasno. Če je bilo na tem žuru150 ljudi, je pa to organizacijski uspeh. Sploh, če je vsaj 3/4 prisotnih kupilo vstopnice.
 10. gregec

  GOVORICE V

  Tvegana, ampak lepa. Kdo dela? G
 11. gregec

  GOVORICE V

  Uradno ti bo organizator zabave odgovoril, jaz vem samo, da ima klub decembra delovni čas podaljšan.
 12. gregec

  GOVORICE V

  Niso tako zelo striktni, sploh pa ne v veselem decembru.
 13. Po istem kot Disclosure. Nista to benda, ki bi ta zvok, ki ga delata (ni isti - Rudimental izhajajo iz d&b / Disclosure iz housa in tehna) izumila in zadeva se je že več let medila na ulicah in v manjših klubih, sta pa ta s svojim delom izredno vplivala na zvok mainstreama v UK - pa i šire, za njimi pa se je dvgnil še cel kup odličnih pevcev in glasbenikov (Jessie Ware, John Newman s svojim velikim hitom Love me again, Ella Eyre, Foxes, že prej smo spoznali tudi njihovo sodelavko Emeli Sande). Pa obaprojekta sta naredila izjemna albuma, na katerih je vsaj 5-8 res dobrih skladb. Se strinjam, zelo stvar debate, odvisno kake kriterije vzemeš in kaj meriš, ampak iz percepcije mainstreama pa sta za urbani britanski zvok (in pop) nekaj takega kot so bili Magnetic Man in Katy B kaki dve leti nazaj ali pa Mark Ronson še par let prej, ko so ful neke energije britanskih ulic in nišnih žanrov zmešali s kvalitetnim popom in ta zvok ponesli na BBC, MTV in vrhove mainstream lestvic ter ven iz UK.
 14. Mentalni Rudi je pač eden od ključnih projektov iztekajočega se leta, tako da cena je kakršna je. Žal nismo Slovenci tisti, ki narekujemo cene artistom in kot kaže bomo v naslednjih letih obsojeni predvsem na odcvetele zvezde ali mladino tik pred eksplozijo, ker največja imena so postala skoraj ali pa povsem nedosegljiva pri sedanjem stanju ekonomije. Kar ni nujno samo slabo.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.