Jump to content

tEcHnO BoY

Members
 • Posts

  6.510
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About tEcHnO BoY

 • Birthday 24. 09. 1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  sonceeeeeeeeee!

Recent Profile Visitors

501 profile views
 1. Dober vecer zelim.Pripetilo se mi je da sem dobil vabilo na test za droge kjer se bo vzelo urin,kri in lase.V urinu in krvi nimam nic ze vec kot tri tedene,sem pa pri internetnem snofanju odkril da to preverjajo za 90 dni.V teh 90ih dneh pa sem 100% porabil pol g amfetaminov pa me zanima ce ima kdo kaksne izkusnje kako se z to stvarjo poprijeti.koliko to pokaze,kaj storiti.Bi pomagalo peroksid barvanje al karkoli drugega.Hvala za odgovore!
 2. eh slovenci so res en zategnjen narod,prevec gledajo ameriske filme :kissass:Zal mi je da sem zamudil,ker ima res noro glasbo!
 3. tEcHnO BoY

  LSD

  eh nasli ze dvakrat stare pivnikejih povni pricakovanja pojedli pa pih in poh NIC,skoda!Prav tko je FOAF enkrat iz Nizozemske domov peljal pivnike v folijo zavite na telesu pa ni bilo vec nic oz eni svoh drugi nic ko so prisli domov.Kolikor je mini znano se uporablja poseben papir ki veze nase vlago in se ga potopi v raztopino Acida,tako da bi se polivali pivniki prvic slisim.Lahko pa se sevda motim
 4. ah nikoli ni toliko da se nebi dal,se posebej tele "paste" tako da na peke papir razmazes z kartico pocakas minutko ali dve pa je.
 5. ja ze tretjo puncko,razmislajam o tatujih lobanj po celih rokah pa prestrasim bodoce skuter/bibe frizura/ prijatelje HEHEHEHE sem ravno par dni nazaj razmislajl o IRCu in DAju hahahaa pa evo moram se posnofat ce ni kje kak oldis raver ki skrbi da IRC se vedno lavfa! Lep pozdrav tudi vam HEHehehe
 6. tical pa tam da cakam ze tretjega otroka in sem vzoren oce odprtih nacel! Lep pozdrav vsem!!!
 7. ticim v varsavi zato pa je vodka in grev v crno luknjo poljske:)))hehee res me je firbcalo kaj se spici na DA in vidim da se vedno isti folk HEHEHEe
 8. zabijam cajt na letaliscu z vodko in leptopom,odlicno za DA
 9. beli marcedez,trdi lepo odtisnjen logo,prek testerja hitra vijolcna reakcija tako,da za vikend mal probamo se osebno:)
 10. jaz vcasih zvecer spijem kozarcek mlacne vode v katero vmesam kurkumo in poper pa nisem se zasledil nobenega zadetka.Plus kurkumo je treba malo pregreti v vodi,da da vec od sebe,res pa da ne vidim razloga zakaj bi toliko zapretiraval z kolicino. http://www.bodieko.si/zlato-mleko aja pa da ne bo kdo zamesal z zlatim dezjem
 11. kaj dobrega od sister bliss,lahko tudi starejsi set:)Hvala
 12. Beli roleks,z zarezo na drugi strani.malo bolj krusljivi,da na test marquis,reakcija malo poacnejsa vendar v pocno vijolicasto.Pa se osebni test,zelo druzabni bomboncki,vzel pol pa je zelo lepo zaspilalo,nobenega zategovanja,komunikacija na visku,prijazen in prijeten sem bil.kar se mene tice,vredi x-i!
 13. pa dobro ce se pogovoris enkrat,ko se ujameta v treznem stanju ze dost naredis.Je pa res,da se ga zavestno pribijamo in nas noben ne sili v to.Veliko srece take ali drugacne.
 14. smo imeli veliko hujsa obdobja pa je slo lepo skozi,tako da...Saj te ze sedaj skrbi,pogovori se enkrat v treznem stanju potem pa pustis,ker tako ali tako bo naredil kot bo njemu odgovarjalo.Pa veliko srece.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.