Pridruži se DrogArt mladinski ekipi

3. januar 2013


Bi se rad/a pridobila izkušnje na področju dela z mladimi in timskega dela na prireditvah elektronske druge glasbe? Si želiš mlade osveščati o manj tvegani uporabi alkohola in drugih drog?

Pridruži se naši mladinski ekipi;) 

Kako postaneš del ekipe?
Za aktualne informacije o izobraževanjih za mladinske delavce/ke se javi na info@drogart.org, 01/439 72 70 (vsak delavnik od 8h do 16h)  ali se oglasi v Info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana).

Vključiš se lahko v ...

Terensko delo
Dinamično delo v ekipi Pleši z glavo na prireditvah elektronske glasbe in terenski ekipi Izberi sam, kjer boš na terenu informiral/a o tvegani uporabi drog in alkohola ter nudil/a osnovno prvo pomoč tistim, ki imajo težave zaradi zaužitja psihoaktivnih substanc.

Informiranje
Postani informator/ka pri projektu Izberi sam, kjer boš mlade na prireditvah in na odprtih javnih prostorih informiral/a o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in drugih drog ali pri akciji Pleši z glavo (akcija zmanjševanja škode na področju uporabe plesnih drog), v sklopu katere boš v klubih in na prireditvah informiral/a mlade s pomočjo inovativnih materialov. V okviru akcije Furam 0,0 pa se lahko spoznaš z delom policistov, saj skupaj z njimi informiramo pri poostrenem nadzoru za alkohol. 

Pisanje prispevkov za spletne strani

Vedno pridejo prav tudi kreativne glave s hitrimi prsti za pisanje člankov o manj tvegani zabavi, zmanjševanju škodljivih posledic alkohola in drogih droh, varni spolnosti in še čem. 

Imaš idejo še za kakšno drugo delo?

Tudi v tem primeru se obrni na nas in bomo skupaj ugotovili, kaj lahko skupaj razvijemo in naredimo. :)